• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    CYBORCA
    CYBORCA --- ---
    THEMAKARESH: Prosim te, za prve nejsem muz, ale zena a za druhe to co tam pisu, ze jsou zajimave informace, tak to se tyka toho rozkryti vlastnictvi akcii u nejvetsich svetovych spolecnosti ve vsech odvetvich. Tak sem laskave netahej ockovani, to je presne to tema, ktere mi prijde kontroverzni. Staci ti to takhle jako vysvetleni? Doufam, ze jo. S tebou opravdu nestojim o zadnou dalsi vymenu nazoru.
    THEMAKARESH
    THEMAKARESH --- ---
    CYBORCA: To se právě pleteš, nic ti teď vytmavit nechci. Nejdřív jsem chtěl (a věř, že by to vypadalo hodně zajímavě), ale pak jsem si řekl, že je to hloupost, protože tady jde opravdu o životy. Takže touhle cestou nepůjdu. Takže jestli si myslíš, že jsem hloupej. Ok. Zkus chytřejší lidi v diskuzi, na kterou jsem házel odkaz.
    CYBORCA
    CYBORCA --- ---
    THEMAKARESH: Ten odkaz je tam uvedeny v souvislosti s překladem. Chapu, ze jsi zahorkly, ze jsem si dovolila ti pripomenout tvoji podprumernou inteligenci, takze se ted chytas vseho, abys mi to vytmavil. Je to legracni. :)
    THEMAKARESH
    THEMAKARESH --- ---
    CYBORCA: Hele a nejsi ty náhodou ten, co sdílí takovýhle zajímavý informace? [CYBORCA @ DOKUMENTÁRNÍ FILM]
    Tak já ti poradím (teď opravdu no offence, protože jde o skutečný životy a ne o nějakou imaginaci na internetu), co si o tom máš myslet. Ne, nemůžou za to Židé. Brát vážně dokument, ve kterém je odkaz na web: https://otevrisvoumysl.cz/ je přece obskurní. A jestli ještě nejsi očkovaný, tak se nech očkovat, můžeš tím někomu zachránit život. Jestli k tomu potřebuješ relevantní informace zkus to tady: [viry | epidemie | pandemie (SARS-CoV-2/COVID-19)] Je tam hodně lidí, kteří tomu rozumí a mají až svatou trpělivost.
    DAPHNEE
    DAPHNEE --- ---
    jsem nervní jako když jsem míchala drinky poprvé.. i když vím že to umím, že to bude fungovat, stejně vždycky přemýšlím jestli jsem vymyslela tu nejlepší možnou kombinaci ingrediencí, aby z toho byl zajímavý, chuťově vyvážený a akorát silný drink :)
    1KA
    1KA --- ---
    Velmi mne potěšilo, že mi v práci zaplatili moji práci v době nemocenské.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Jak teď bylo to pětadvacátý výročí, tak jsem propadl Tomb Raiderům... minulej tejden jsem dohrál trojku a teď mám paralelně rozehranou jedničku, dvojku a čtyřku... Tahle open verze jedničky je skvělá http://xproger.info/projects/OpenLara/ Ty další se dobře hrajou s widescreen patchem.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    ZUULUU: miroslav šimek: v týhle zemi aby měl jeden furt sbaleno.
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    často si vybavím větu z Interstellar, kdy Cooper říká "Mankind was born on Earth. It was never meant to die here."
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    ZUULUU: doporučuju zkontrolovat jeho platnost vzhledem k tomu, že platí 10 let ;)
    RIMMSI
    RIMMSI --- ---
    Hodil jsem dnes ráno z lenosti nedopalek na chodník.
    MRTVEJ
    MRTVEJ --- ---
    MRTVEJ: tedka je to pokoutnik je to samicka a uz se dvakrat svlikla :o)
    ale je uplne blba asi ji vyhodim :o)
    DEJLIC
    DEJLIC --- ---
    Diky za to, co mám..někdy je třeba znovu otevřít oči, že není tak zle.
    DMAG
    DMAG --- ---
    Miluju červenou řepu, lák z okurek, celer a chutná mi sojový "maso".
    REONA
    REONA --- ---
    NELLAS: Máme v práci aplikaci, která funguje jenom na IE... A je to celkem zásadní aplikace, ekonomická, kde se řeší objednávky, faktury atd.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    LIQUID_SOUND: Ja to taky delam - vetsinou to i zabere a lepit se prestanou..
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    LIQUID_SOUND: lepeni se na (_!_) je ceska specialita, kdekoli jinde co sem byl sem tohle za volantem nezazil...
    jak prijedu do CR autem, tak auto pote nechavam na jednom miste a radsi cestuju vlakem, protoze i jak sem jinak docela klidnej, tak tohle me vytaci dobela... pokud se k tomu prida pri jizde v kolone to ze kdyz si necham vepredu misto abych moh pojizdet kontinualne a dotycnej za mnou jede 20cm a trha prudce volantem doleva aby mi naznacil, ze je debil a nedojde mu ze v zadnym pripade do mista B nedojede driv ani kdyby se posral, tak to mam tendenci ho z jeho kraxny vytahnout a jebnout mu xicht vo jeho haupnu.
    A jalokoz se nerad rozciluju a vim ze kdyz se neadekvatne vytocim, tak sem magor a snazim se temhle situacim opravdu vyhejbat jak to de
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Poslední dobou mě na běžný jednoproudý silnici najížděči na kufr neschopný udržet aspoň náznak domnělý bezpečný vzdálenosti serou natolik, že automaticky zpomaluju. Klidně 80% povolený rychlosti. Ano, není to pěkné. A je mi to fuk.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    NE7RA: nějakej sladkej rum IMHO, bylo mi sotva dvacet. Za mě dobře investovaná pětibába, do baru sem chodil dalších deset let a frajer si dával velkej pozor, aby sme se moc nepotkávali.
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    OMNIHASH: priznavam, ze bych tuhle tvoji pasticku asi odhalil velmi rychle, jestli koralka byla cira stejne jako sklenice a tys na tom zachode byl 2-3 minuty... a celkem fin. prodel :)
    TRAUMA
    TRAUMA --- ---
    Místo úklidu se radši dívám na netflix jak uklízí Marie Kondo. Vzbuzuje to ve mně stejně uspokojivé pocity jak kdybych měla uklizeno sama.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam