• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    TRISSIE: tak to jsi picu katolicka, odpusteni je zakladni akt, ale snad asi ten nejtezsi.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ERRTU: po fotkách té zavražděné šestileté holčičky z Mariupolu (doprdele, moje holčičky taky milují oblečení s jednorožcema) - já, katolička věřící v milosrdného a odpouštějícího Boha - musím říct, že některým lidem nesmí být odpuštěno ani na zemi, ani na věčnosti, a zaslouží si prokletí jeden každý den až do konce času.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    jak me zmenil putin: nikdy jsem si nemyslel ze to v sobe mam, ale od vcerejsiho ostrelovani jaderne elektrarny si poprve v zivote uprime preju aby ten carskej picus proste umrel.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    Mam rada serial Dlouha mile, mno.. detstvi, atletika..
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    MOODYCAT: Nesmíš používat tu hnědou barvu ve spreji.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Nejvic na svete me desi malovani na detske obliceje.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Těch ruskejch kluků je mi často i líto, ale z těch čečenskejch zčubkysynů by se domů nemusel vrátit ani jeden, ty tam sou všichni dobrovolně jen aby si zastříleli.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Táhne mi na čtyřicet a stále jím doma dětským příborem.
    MONROE
    MONROE --- ---
    Pouzivam koupaci cepici s medvidkem Pu.
    Kdyz jsem sla necekane k novymu obvodnimu, tak jsem v ni sla vic nez pulku cesty.
    Uz chapu ty reakce lidi. :D
    TMA
    TMA --- ---
    Přiznávám se, že ten pocit bezmoci u ostatních vítám. Jako je to ten horší způsob, jak dosáhnout pocitů "hele, děje se to i ostatním, možná nejsi úplně vadnej," ale cožpak si mohu vybírat?

    Ale možná se pletu, možná lidi mají pořád naději, na facebooku si hodí ukrajinskou vlajku přes profilovku a všechno bude jako dřív, jen do CV jim přibude řádek:

    únor 2022 - březen 2022 Bojovník proti ruské invazi na Ukrajinu

    A pak se budou poplácávat po zádech, jak to tomu Vladimíru Vladimíroviči natřeli. A bude vlastně fuk, jak to reálně dopadne, protože to důležité je to, že zaujali v kritické chvíli ten správný postoj.
    1KA
    1KA --- ---
    KOTENCE: každý musí začít u sebe.
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    1KA: "Kde je lidskost, pospolitost, jednota?"

    Já se přiznám, že tyhle otázky mě udivují. Copak tu někdy něco takovýho bylo? Obrázky z válek sleduju už od dětství a pořád to vypadá stejně hrůzně. Navic historie pravi, že takhle se lidi chovají celou dobu, co jsou na světě.
    Jako taky mi z toho stoupnul adrenalin, jak je to blízko. Ale tak bylo asi naivní si myslet, že se to bude pořád dít jen někde daleko ve státech, co ani nevím, jak najít na mapě...
    1KA
    1KA --- ---
    IRINA: Já už raději žádné konspirační teorie ne rozjíždím. Uklidím byt, uvařím si oběd, pokusím se ho sníst, půjdu se psem a večer si dám symfonický koncert v divadle. Díky za Sdílení, jsem ráda, že v tom nejsem sama.
    IRINASH
    IRINASH --- ---
    1KA: Mě teda brala vždycky i ta Afrika, posílala jsem i nějaké příspěvky Člověku v tísni a tak, ale chápu jak to myslíš. Taky mi přijde celej svět na hlavu postavenej, už dlouho. Já se obávám že se to totálně zvrhne. Mám už i paranoidní představy, že se Rusko s Čínou domluvili a tohle je jen začátek boje o území kvůli globálnímu oteplování. Což znamená, že bych se měla zase na pár dní vypnout a nesledovat celý dny zpravodajství, nebo mi z toho křápne.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    No jo, válka. A pěkně postaru s palbou na civilisty, žádný snahy o přesný ostřelování vojenskejch a teroristickejch cílů. Akorát jsem zkontrolovala a doplnila zásoby, jinak jsem klidu. Muž nespí a křičí na děti kvůli blbostem, co ho dřív nechaly v klidu. Zase o něco víc chápu svou babičku, proč byla taková zlá, když vyrůstala za války s nervózníma rodičema:-(
    1KA
    1KA --- ---
    IRINA: taky teď chodím se psem ven víc, než je potřeba a chodím rychle. Stydím se za tento svět a nutí mne to premyslet o smyslu bytí. Kde je lidskost, pospolitost, jednota? Jen konzum, zlo a utrpení. Bohužel, čím blíž k nám, tím hůř se to snáší. Afriku(promiň) odfiltrovat lze, tohle nikoliv, kor když v práci máme sto Ukrajinců, kterým chodi obsilky s povolavacimi rozkazy. Jako, pořad nějak verim, ale čemu, ze všechno bude dobrý? Jsem naivní kráva, přiznám se.
    IRINASH
    IRINASH --- ---
    LEJIMADA:
    1KA: Já naopak rozjela totální úklid, ale dneska už mi došla energie. Taky nemůžu ani jíst a spát, což teda není nic novýho, jen se to trochu zhoršilo. Do jídla se nutím už dobu (možná covid nechutenství, cca tři měsíce mi například syrové maso smrdělo jako zkažená zdechlina), ale fungovat musím. Až obsedantně sleduju každou novou zprávu a přemýšlím, kam zdrhnout, pokud se válka zvrhne. Včera jsem sbalila krizovou krosnu, kdyby bylo potřeba utéct. Hrabe mi z toho, ne že ne, ale asi je dobrý připravit se na všechno. Nejvíc mě na tom sere, že lidstvo nedokáže fungovat společně, planeta se otepluje a my mezi sebou budem válčit. Ze svýho teplíčka sledujeme už roky jak Čína vraždí Ujgury v koncentračních táborech (na jejichž vykuchaná těla se lidi chodili koukat na výstavu Bodies), bídu lidí v severní Korei, propagandu Rusů, která teď vyvrcholila do totálního masakru nevinných Ukrajinců, ničíme planetu pro zisky...teď nás to kousne do prdele všechny.
    1KA
    1KA --- ---
    IRINASH: Jo, já nemuzu ani jist ani spat. V práci pomáháme ukrajinským dělníkům, ale to, co nemůžeme ovlivnit je paradoxně to, co nám děla největší bordel v duši a hlavě. Já tomu totiž nerozumím, což neznamená, ze nastuduju fakta, proste mozek odmítá připustit, ze se tohle muže stát .
    LEJIMADA
    LEJIMADA --- ---
    IRINASH:
    ACIDQA: Nechápu, jak mě to mohlo takle sejmout. Zvládám krizové situace vážně dobře, ale teď to úplně nejde. Ta bezmoc, to utrpení lidí v dnešní době, když víme čeho všeho už bylo lidstvo schopné.. Domácnost se začíná rozpadat, neměla jsem sílu fungovat nad rámec nezbytných věcí.
    A teď trochu zlepšení. Piju od večera třezalkový čaj. Jak jsem to nikdy nepotřebovala, úplně jsem zapomněla, že funguje jako silné psychofytofarmakum.. doporučuju!
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Holky,
    Už odcházíte - Blog iDNES.cz
    https://paveljerabek1.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=759411
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Obvykle se mi to neděje, zvládám ve svém životě i práci kdeco. Hodně se směju a raduju, i když je zle… za poslední tři dny ale pociťuji nekonečný smutek, bezmoc, strach a úzkost. Brečím několikrát denně. Všude možně. V autě, ve vejtahu, na záchodě, aby to nikoho v mém okolí neděsilo.

    Je to tak strašně zrůdný, co se děje!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam