• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    HAR4NT: Že prej mám hezkej čumáček a ouška
    https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/aXr9Od6_700bwp.webp
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    KOVOVAMINCE: sry trissie mam v ignoru ale o cem to mluvite? punske valky?
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    TRISSIE: Rozplejtání není ten problém. :))
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    KOVOVAMINCE: tak jak se říká, drátový sluchátka jsou celoroční trenažér na vánoční světýlka :)
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    TRISSIE: Ano! Volně inspirováno mnou :D
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    Neumim dát normálně světýlka na stromeček a potřebuju k tomu asistenci. :D
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    mám jít za chvilku na školní večírek, ale už se mi vůbec nechce....
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    Uz druhy mesic nepiji vubec alkohol. A nechybi mne.
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    nevadí mi Filip Turek :D
    BEEBLEBROX
    BEEBLEBROX --- ---
    Pokud vám ta fotka přijde rozmazaná, je to tak. Mám v sobě v tu chvíli přes jedenáct piv a jedu si z vánočního večírku do kanclu pro klíče
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    Vyvynul jsem novou hru, která snad někomu, kdo to zpracovává lehce rozsvítí den...

MUZA
    MUZA --- ---
    Po hooodne dlouhy dobe mi muz udelal opravdu radost... myslel na me a koupil mi vynikajici delikatesu k veceri...
    Poctivou smazenku z Liberskych lahudek...
    Aaaach mnaaaam
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    tak ja stara metalova grindova rozkladajici se zombie zacnu na stary kolena poslouchat jungle a dnb? what?
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SPIKE411: jsi můj člověk! :-)
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    TRISSIE: Jak sis je vychovala... :) Zavedl bych seznam na lednici nebo sdílený dokument např. v Google Docs, na kterej si budou členové rodiny psát, co potřebují, na zbytek nebude bát zřetel... nebo zaveďte rovnou rodinný ticketovací systém. ;)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    strašně mě irituje, když mi děti volají po cestě do práce s věcma, který buď rozhodně není potřeba řešit (mami, a můžeš mi k svátku - co mám za dva měsíce - koupit novou aktovku?) nebo které fakt v tu chvíli vyřešit nemůžu (mami, mně se nenabíjí mobil!) nebo které by si mohly vyřešit samy (náhradní pravítka, kružítka, gumy, propisy i mikrotužky jsou furt v té samé průběžně doplňované krabici v pracovně).
    dneska mi kvůli tomu ujel autobus a pak jsem mrzla na zastávce. jsou chvíle, kdy mi skoro chybí doba bezmobilová.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    TAMARIX: ;o) No, posledne mi zacal nabizet pujcku. Rekl jsem ze uz me pujcili a o vsechno obrali spatnou investici na financnich trzich. Takze zadnou dalsi pujcku nechci. Snad uz ten dement co mi vola kazdy tyden da pokoj. ;o)
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    Když mi někdo volá se zaručeně výhodnou nabídkou, ptám se jich, jestli mi k tomu přibalej štěňátko. Obvykle nastane poměrně dlouhý ticho, který vyplnim zklamanou poznámkou o tom, že se spokojim i s koťátkem teda, ale neni to stejný... Přijde mi až neuvěřitelný, jak to většině rozhodí sandál.
    Nevim, jak jsou ty lidi školený, ale s mojí infantilní demencí nikdo zřejmě nepočítá. :D
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    OVERWATCH: Abys nedopadnul jako ten voják v povídce Karla Čapka, co zapřel nohu.. ;-)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    UNSEEN: to jsem rad ze nejsem jedinej kdo to zkousel na zive baletce.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam