Když už jsem u toho přiznávání, pobavte se nad mou blbostí: jsem asi jedinej člověk na světě, kterýmu zachránil kejhák internetový podvodník! :D V těch nejhorších stavech mě zastihl můj kamarád/známý/nevím, už se se mnou nebaví, nicméně ve stejný čas mi začal psát i ten podvodník a nějakou zvláštní shodou okolností zmiňoval podobná témata, jako ten můj známý. Moje pomotaná hlava si v tu dobu myslela, že, ačkoli je to trochu zvláštní způsob komunikace, je to jedna a ta samá osoba. Jelikož jsem měla velkej problém pojmenovat co se děje, představovala jsem si, že si píšu s někým úplně cizím (!!!) a zatímco si podvodník myslel, jak mě zpracovává, já mu vylejvala svoje srdíčko. :D Pak už to bylo jak lavina, napsala jsem mu všechno, co právě prožívám, začly se mi vracet starý nezpracovaný traumata a když jsem si po sobě přečetla, co píšu, nastal ten zlom, kdy mi došlo, že to začíná bejt fakt průšvih a druhej den jsem mazala k doktorovi. Podvodník ještě chvíli psal sladký řeči a nevědomky mě podržel v nejtěžších chvílích, než mi zabrala AD. Zpětně se za to trochu stydím, ale co už. :)))