prosím slabší povahy - nečtěte
Včera večer telefonát z cizího čísla. Zvedla jsem to a on spolužák ze základky. Od devítky jsem ho viděla jednou, cca dva roky zpátky na srazu, kde jsme dobře pokecali, dali pár rumů a trochu odvážnější pusu. Jako s bráchou bych si jí nedala, ale předehra k šukání to fakt nebyla.
No a večer volá a jestli mám chlapa a já že jo a že sedí vedle mě. Takže sorry a tak.
No a asi za hodinu mi napsal zprávu. Že by mě rád věděl a hned nahodil termín fajn punkové akce. Žel bohu budu úplně jinde a neurvu se.
Tak mi napsal, že by mi rád vylízal anál v lese, nechal se sešvihat kopřivou a pak by chtěl být počůrán. Konverzace mě celkem zaujala. Neříkám, že ne. Napsala jsem, že jsem spíš submisivní a mám ráda svazování. Prostě nezávazná konverzace s člověkem, kterýho v podstatě neznáte, víte jak.. No nevěřila bych, že si před někým budu připadat jako naprostý slušňák bez rozhledu. Několik věcí co by chtěl dělat jsem musela googlit. Něco se mi celkem hnusilo a přišlo mi i nebezpečné. Tak třeba abych mu narvala lahev od vína do análu mi přišlo lehce na hraně. Sklo může přece prasknout, ne? Což nakonec uznal a že by asi stačilo, kdybych mu tam narvala co nejhloub obě mé pěsti.. Načež jsem se omluvila, že ráno brzy vstávám a popřála mu hezkou noc.