• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    ZRK
    ZRK --- ---
    Nesnáším svůj hlas. Mám příšerný hlas. Už jsem si i mockrát vyslechla, že ho mám drsnej. Nojo, moc ráda bych ho měla milej a vůbec bych moc ráda byla víla, andílek, éterická ženská bytost. Nejsem holt, no! A asi ani nikdy nebudu :/
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    Uvnitř sebe mám fakt nechutnej strach, co nás čeká a v jakejch srackach budou vyrůstat moje děti. Kdybych je neměl, bylo by mi to asi u prdele...
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    Docela se mi pletou ikony ID Feferonie a Digitalis, ale nevim proč.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    DR_NIKITA: já začil pařit LEGO Fortnite pro malý děti, to má takovej pricnip MC, ale je to mnohem debilnější
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    SIBILLE: konečně nějaký pořádný přiznání, palec nahoru
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    Než vyhodím pytlík se psím hovnem, zahřívám si s nim ruku.
    FINSON
    FINSON --- ---
    PALEONTOLOG: Přesně, proto se tady cítím tak dobře.
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    Začala jsem pařit minecraft a dost mě to chytlo :D
    _ALEXA_
    _ALEXA_ --- ---
    Mě akorát nebaví výkřiky typu Už nemůžu, Proč já, Zas na mě čumí, debil atd. atd. Chci kňourání s příběhem! :D
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    PALEONTOLOG: To je samozřejmě pravda, moc mejch vrstevníků tu neni.

    Ale to neva, já tady s váma budu, i když už budete všichni mít úplně bílý vlasy a spoustu vrásek a nebudete si pamatovat, kam jste dali brejle.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    SABRIEL13: záleží, jaký zvolíš měřítko, když zobecňuješ. mě je tady taky celkem příjemně, ale nová generace se na to tady vysere. mysím jako generace, ne ty nebo pár dalších dalších.
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    PALEONTOLOG: No dovol! Já tady snižuju věkovej průměr už skoro 14 let! A začala jsem brzo, a vy stárnete taky, takže furt snižuju!

    A souhlasim s Trissie, nyx je nejlepší socsíť, jakou jsem měla kdy možnost používat. A ráda se sem vracim. A ráda sem píšu věci, i když jsou třeba osobní a i když to může vypadat, že furt brečim. Pomáhá mi to jít dál po tý cestě, po který se snažim jít, a někdy je to prostě těžký.

    Protože za spoustou vašich ikonek jsou lidi, který jsem třeba nikdy neviděla, nebo viděla jenom párkrát, ale nějak mi za ty roky přirostli, a dělaj můj život lepším.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    koukam, dneska maj snehovy vlocky slet. radeji se zabijte hned, budete mit vsechno jednodussi, kdyz nic nevydrzite.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    FRK_R23: ale ty mas zasadni zivotni krizi, ono je neco jinyho kazdej den plakat, ze te zas bolj mozek. to je ten rozdil.
    N_I
    N_I --- ---
    Přiznám se, že ventilování osobních sraček "známejch" zde, mě vedou vždy k tomu, abych se na to nedíval a radši to ignoroval. Vždy si řeknu, že je moc fajn mít pár kámošů v realu kde se vybrečim, když je třeba a nebo tu díru, kde se to promele u sklenice piva. Nepsat tolik co tě sere, víc co je fajn nebo tip kam zajít na výstavu. Je super, že ne všichni jsou z mého okolí odehnáni pryč, že zůstali.Kdo zmizel a je zmiezlej, že to často mělo i dobrej důvod, proč jsou pryč a už to není můj svět plnej lhaní sám sobě, machrování já nic já muzikant přitom znáš ty celý stories, záseků v minulosti, terapie ale drcení prachu donekonečna...žebrání o pozornost. Nikdy to nebyl můj svět.

    Přiznám se, že to bolí, když se jedná i nejen o ty lidi samotné, ale i o jejich děti a lidi v jejich okolí, jak bolí když víš a znáš i druhou stranu mince. Vždy mi přijde smutné, kdy lidi z té docela široké party musí hledat " útěchu" "kamarády" zde, přitom se tomu kdysi nejvíc smáli.

    Přiznám se, že to bolí se dívat na tu burzu zklamaných boomerů, co se sem jdou nabízet a opět vidíš často rozdíl mezi fotkama, prezentací a reálem.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Mým vztahovým guru je pořád Plzák. A ten lásku rozebírá fakt pěkně.

    Každej ví, že máme tři druhy lásky. Lásku mateřskou, lásku manželskou a lásku k SSSR.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    DA_NIELA: mám to stejně, nadávám na lidi v práci a občas si odložím, čím mě dovádějí k šílenství moje děti, moje matka a další rodinní příslušníci. U toho druhého je terapeutické slyšet, že stejný problém řeší i jiní, a vyventilovat to první mi zas umožňuje s těma debilama mými kolegy jednat korektně a omezit frekvenci sprostých slov :-)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    HAR4NT: Nejlepší část začíná 1:19
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    FRK_R23: zajimavej klip, je to jako trash metal bez hudby...🤔
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ARGANNAH: mladejm to nema co dat, multimedialni doba zada pokrocilejsi platformy. mozna pro nejaky autisty by to jeste slo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam