• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    GRANTORINO: nedavno jsem videl po letech, furt dobrej film a nejsem si jist, ze to embryo melo bejt konsky. mozna nejakej symbolismus. jeho zena byla tusim tehotna, kdyz film natacel a udajne do nej promitl strachy z role otce. ale kdo vi, film je super i po ty dobe
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    MAR_TINA: připomnělo, můj první divný film v patnácti a to Mazací hlavu od Lynche, mi to kámoška přinesla na VHS kazetě a koukala jsem na to tajně, vlastně ani už nevím o čem to bylo, jen si pamatuju koňský embryo v posteli....

    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    FRK_R23: Ani ne. Nohavica byl vedle Jima Certa vcelku bridil - obcas mozna kecal, ale Jim Cert, to byla daleko vetsi, aktivne spolupracujici svine. Ten sam aktivne hledal, stoural a zjistoval a dostal do pruseru hodne lidi.
    ZRK
    ZRK --- ---
    Tyvole, to je hnus! Ono je fakt lepší držet hubu než se pak nechat takhle popotahovat. Okolí si na ní bude ještě dlouho ukazovat prstem ať to skončí jakkoli. A bude to trvat sakra, sakra dlouho. Dost možná to v její hlavě neskončí nikdy.

    Už toho mám dost. Neuteču před tím, skáče to na mě ze všech stran a mám chuť vzít sekyru a všechny ty dřevorubce a spol jít zmasakrovat!!! Fakt mám ty nejčernočernější černé, ba ne, červené!!! myšlenky.
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    Vždycky, když se řekne Jim Čert, představuju si tohodle chábra...

    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    FRK_R23: trestem pro Jímá Čerta je manželství s Helenou Papírníkovou, takže myslím, že si to odpykává
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    SCHWAB: Další udavač jako Nohavica
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    UNSEEN: chci se zeptat, co provedl - jak se odkopal - Jim Čert, ale vlastně nechci.
    BEEBLEBROX
    BEEBLEBROX --- ---
    BARBARELLA: šel bych, ale tam mi zase někdo bude vysvětlovat, proč mě to srát nemá, tak na to radši seru
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    BARBARELLA: Ono by bylo asi lepší, kdyby se na ty nesmysly nereagovalo. Ona stejně cizí názor nepřijme a zbytečně se to krmí. :)
    BARBARELLA
    BARBARELLA --- ---
    BEEBLEBROX: a půjdeš teď do co vás sere, že jo? ŽE JO?
    FEFERONIE
    FEFERONIE --- ---
    BEEBLEBROX: tim spis, kdyz se dozvim, ze ‘diskusni forum je od toho, aby se na nem diskutovalo’
    BEEBLEBROX
    BEEBLEBROX --- ---
    Občas mám den, kdy bych tady všem těm ID, co melou sračky, mají potřebu diskutovat o hovnech nebo jen trollí, napsal “drž hubu a di do prdele.”

    Dneska je ten den
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    přiznávám, že nedvědy jsem neposlouchal nikdy a nohavicu jen občas, takže mne jeho vyškrtnutí z osobního playlistu nijak nemrzelo. ale po těch tolkienovkách jima čerta mi trochu smutno bylo, to zase jo...
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    NOFNAK: Takhle jsem se predvedla s kamaradkou z moravy. Poslala mi zpravu: “Spalila jsem si kozu!”
    Premejslim, jak proboha lezela, ze jenom jednu? Nez mi doslo ze nad Z patri hacek.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    ADELHAIDA: A tak jo, toho tomu Hartlovi palec na IG hodim :)) Ten ma pozitivní příspěvky.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    ADELHAIDA: tyjo, tak v tomhle jsem úplně mimo. Ja opravdu nesleduji žádná dramata mezi slavnymi. Celkove se spis zameruji na věci, ktere me tesi, než irituji. Takže Hartla v merku mám, co se Studia tyce, knihy mam ráda, rada narazím na rozhovory s ním. Ale bulvárem nebrouzdam a slavné lidi nesleduji :)
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Přiznávám, že po čtvrtstoletí práce s počítači a převážně v telekomunikacích, kde poměrně běžné nepoužívat diakritiku, s tím stále bojuji.
    Např. jak píše GIRAFFKA: od své lékařce: "KOZARKA" tak jsem vážně dumal proč označuje lékařku poněkud vulgárním termínem kozařka, než mi došlo, že spíše než o venerologii, či gynekologii se jedná o dermatologii.
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    TRISSIE: Vnímám to velmi podobně. Od převzetí medaile od Putina ho prostě nedokážu snést, ale ta hudba ve mně zůstala a trochu mi chybí.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    MICHELLEDANIELS: Vždycky, když někde zahlídnu reklamu na Hartlovy knihy, nebo jeho samotnýho, vzpomenu si na Viewegha. Jak mu asi Hartl musí ležet v žaludku, protože v podstatě obsadil niku Vieweghem po mrtvici opuštěnou. A nepřestává mě udivovat, jak v případě tohoto pána zafungovalo to "pýcha předchází pád". Ne, že bych mu to jakkoliv přála! Jen mě to fascinuje.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    ADELHAIDA: A proto miluju Patrika Hartla, jak knihy, tak osobnost :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam