• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    ZANNA
    ZANNA --- ---
    TAMARIX: Přesně tak jsem si to představovala já :-) akorát se ani nezvedli, jen si utrhli trávu a udělali pár tahů jak štětcem :-))
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    NELLAS:
    RUDRA77: Tak to je sranda. :-)) Já si zase představovala, že se pořád jenom válí/zevlí na trávě, nic nedělají a jen občas se zvednou - jakože vytáhnou, protáhnou. A to byly ty tahy. :-)
    RUDRA77
    RUDRA77 --- ---
    NELLAS: já myslel, že losují stébla....pár tahů z trávy... a stejně to furt smysl nedávalo
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    DELIRIUM: Já si zase myslela, že v trávě hrají třeba šachy, že si prostě lehnout a dají pár tahů v té trávě.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    MICHELLEDANIELS: pardon, ale tomu vůbec nerozumím.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    MULTICAT: obcas mivam po práci tezke nohy, asi je mam teda tluste, dle tve uvahy.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    MULTICAT: to víš, že mi to nevysvětlil. Slabý ruce, těžkej zadek. Tak to bylo. Dement. A to jsem byla hubeňour.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    MULTICAT: Zajímalo by mě, jestli ti to někdy nějakej tělocvikář vysvětlil. Mně ne. Vždycky nás postavili k tyčím a řekli: "Šplhejte!" Pak jsem chodila asi rok na pooldance, když to bylo moderní. Trenérka tam na mě asi 30 sekund koukala, jak se snažím a pak řekla: "Mně se zdá, že máš ten palec obráceně," a já šplhala a šplahala, že mi byla tyč krátká.
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Zvládnul jsem polovinu náhodně vybraného podcastu Pod svícnem a nedokážu pokračovat. Nejen kvůli tomu, co se té holce dělo, ale i kvůli tomu, jak ji dokázala vlastní matka odkopnout, obvinit z lhaní a ignorovat, co se jí dělo. Jak to vůbec dokázala nevidět.
    Tak hlavně, že měla jednodušší život.
    GUMIDEK30
    GUMIDEK30 --- ---
    Nesnesu nosit pod bundou (jarní i zimní) mikinu. Nebo něco s dlouhým rukávem. Představa, že mám pod bundou cokoli s dlouhým rukávem, bleeeeh. I když mi je kolikrát zima, prostě tu mikinu nesnesu. Teď jak byly ty velký mrazy, tak jsem to zkusil a asi po 200m jsem ji musel stejne sundat.
    Z_RYBY_KOST
    Z_RYBY_KOST --- ---
    RANDOM_NIGHT: úplně mě zahřála tvoje dětská vzpomínka na Kronďáky :)
    Když mám cestu přes Újezd a úplně nespěchám, tak se u nich ráda zastavuji na pokec a kafe.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    V životě jsem nevyšplhala ani na tyč, ani na provaz. (Taky mě sralo, že toho tělocvikář zneužíval a osahával holkám, který to nedaly, zadek.)
    Uměla jsem dost dobře běhat, skákat do dálky, do výšky. Závodila jsem, ale nejsem soutěživá, tak jsem se na atletiku vy*rala.
    Jo, a byla jsem vždycky intouš.
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Ad k Nohavicovi - doporučuju skvělou knihu od Přemysla Houdy, vyšla nedávno.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    VYHULENY_UFO: no dost pravděpodobný že dnes by to mělo pro mě jiný rozměry. Ale nějak mne to už neláká :) ani tím, že bych zkoumala to embryo...
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    GRANTORINO: nedavno jsem videl po letech, furt dobrej film a nejsem si jist, ze to embryo melo bejt konsky. mozna nejakej symbolismus. jeho zena byla tusim tehotna, kdyz film natacel a udajne do nej promitl strachy z role otce. ale kdo vi, film je super i po ty dobe
    F1GURK4
    F1GURK4 --- ---
    XBAHNO: Nějak jsem přesvědčený, že kdyby Nohavica hodil tu medaili po útoku rusů veřejně někam do kanálu, tak by byl možná i svatořečen. Takhle je za kundu a to mám jeho písničky rád. Ale tím jeho gestem, že si medaili nechá, se prostě stal kundou kundovatou.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    MAR_TINA: připomnělo, můj první divný film v patnácti a to Mazací hlavu od Lynche, mi to kámoška přinesla na VHS kazetě a koukala jsem na to tajně, vlastně ani už nevím o čem to bylo, jen si pamatuju koňský embryo v posteli....

    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    FRK_R23: Ani ne. Nohavica byl vedle Jima Certa vcelku bridil - obcas mozna kecal, ale Jim Cert, to byla daleko vetsi, aktivne spolupracujici svine. Ten sam aktivne hledal, stoural a zjistoval a dostal do pruseru hodne lidi.
    ZRK
    ZRK --- ---
    Tyvole, to je hnus! Ono je fakt lepší držet hubu než se pak nechat takhle popotahovat. Okolí si na ní bude ještě dlouho ukazovat prstem ať to skončí jakkoli. A bude to trvat sakra, sakra dlouho. Dost možná to v její hlavě neskončí nikdy.

    Už toho mám dost. Neuteču před tím, skáče to na mě ze všech stran a mám chuť vzít sekyru a všechny ty dřevorubce a spol jít zmasakrovat!!! Fakt mám ty nejčernočernější černé, ba ne, červené!!! myšlenky.
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    Vždycky, když se řekne Jim Čert, představuju si tohodle chábra...

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam