• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    GEMBIC
    GEMBIC --- ---
    Asi si nalhávám, že se někdy dočkám valentýnu s hezkou a chytrou holkou. Svědomí mě netrápí, spíš si říkám, že se asi musím ještě hodně učit, abych dokázal v situacích kdy je to nejvíc třeba se mnohem lépe a efektivně vyjádřit. Nebo, když tak nad tím víc důmám, tak si asi nalhávám, že život prožiju s Bárou. Proč.. Proč byla tak otevřená, proč se mi tak svěřovala, když jsem teď pro ní nic. Do dneška si říkám co se jí honilo hlavou, když mi ukázala, kde má hřbitov a hroby její rodina. Za mě totálně nejvíc osobní věc. Má to být pobídnutí? Měla to být zpráva z jejího podvědomí? Sám na to nepřijdu a bůh ví, jestli někdy bude možnost se jí na to zeptat. Sere mě, že se k tomu musím vracet, že místo toho, abych ve volným čase přemýšlel jak polovičce udělám radost, tak přemýšlím o tom co jsem mohl, nemohl, anebo jak to bylo.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    LORDPEET: ja si letos pomalu ani nevšimla, že se něco takového deje, ale pak mě taky sejmula Valentynska vlna a pořídila si srdickovy toaletní papir.
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Nepromazávám historické záznamy v elektronickém kalendáři proto, abych dokázal případně odpovědět Policii na otázku: "Co jste dělal 3.10. minulého roku?"
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Jsem proti legalizaci jakéhokoliv konopí i toho chemického, mimo léčivého na předpis, to bych nechal legální právě na ten předpis.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    ALZBETAJEM: Dát si prášek je celkem jednoduchý, ale u těch úzkostných stavů... zvaž terapii. Chápu, že každému třeba nesedne/nepomůže, ale kdyby to tady četl i někdo další...
    S prvním dítětem se mi rozjely panické ataky do obludných stavů, kdy mi volali i rychlou (to jsem ještě nevěděla, že to je jen záchvat). Měla jsem to cca od osmnácti, ale obvodní to vždycky odbyla, že jsem nejspíš pila kafe apod. Máma tím trpěla až do menopauzy a nikdy jí s tím nikdo nepomohl - narážela na stejný přístup, jako já předtím.
    Na terapii jsem chodila 3/4roku a těžím z toho doteď, už s tím umím pracovat/prožít to/uklidnit se. Terapii si můžeš domluvit u praktika na pojišťovnu. Moje psycholožka na poliklinice byla velmi kvalitní (nevím, jak to jinak popsat). Klidně předám kontakt ;).
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    LORDPEET: já dělal dvoupatrovou pavlovu. A dneska ji sežereme... 😳
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    ALZBETAJEM: začne ti byť všetko jedno a budeš spať. Nič dramatické.
    ALZBETAJEM
    ALZBETAJEM --- ---
    GREAT_R: trritico patří mezi ty, co se musí jíst dlouhodobě, aby měli účinek ... mám pocit
    ALZBETAJEM
    ALZBETAJEM --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: mám doma lexaurin, máti mi ho dala na úzkostný stavy, ale zatím sem ho nepoužila, protože si nedokážu představit, co se stane, když to slupnu :D :D
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    existuje i kombinace děti a nespavost, tu doporučuju nejméně...
    KAIAFOX:
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    SALAMAN: To velmi dobře chápu a nedivím se ;).
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    KAIAFOX: Děkuji, nechci. Stačí mi nespavost.
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    DELIRIUM: moje sestra se za volantem mění v agresivní monstrum. vůbec nechápu, kdo to vedle mě sedí :)
    GUMBA: ajo operace. jako dítě jsem prodělala nejmíň dvě. tak to mi taky museli něco hodit do čaje. a mi to bylo divný, že chtěli, abych se určitě hodně napila
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: Mno já jeden prášek na spaní dostal v nemocnici a sestřička mi důrazně řekla, že ho mám spolknout až budu ležet v posteli. Polkl, zapil, klapka, střih a probudil jsem se ráno po asi 11 hodinách :)
    FEFERONIE
    FEFERONIE --- ---
    Hledam si vselijaka pojednani o pomste a ruznych vnimani pomsty v zavislosti na typu vyznani.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    Pořiďte si děti.. to pak budete chtít spát každou volnou minutu.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    DELIRIUM: Obecně vyhledávám lidi, co mluví jako kreativní dlaždiči, ostatně sám se za něj považuji. Jezdíme spolu do lesa, mluvíme jako totálně mongoloidní hovada, a ještě v pondělí mě bolí tváře od smíchu.
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    Líbí se mi jezdit s lidma, co nadávají za volantem. Většina tech nadávek je vtipná a kreativní.
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A:
    Po hypnogenu (na spaní) sem měla akorát halucinace, že mám pod polštářem hada. No a pak spi. :")
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Někdy si možná vemu jedno otcovo trittico. Má ho, protože se mu po mrtvici změnil spánkovej cyklus a půl noci by probděl. Ale jinak máme doma melatonin a kdysi jsme měli i persen. Naštěstí spím dobře.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam