• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    VYHULENY_UFO: on je spis zalozenim nednoduchej clovek bez schopnosti reflexe, takovej kriklounek na hristi, co hulaka, protoze na druhym strane piskoviste maj kluci a holky vic pisku. ze by jednou nedostal, co chtel, ho rodice nenaucili a on ted bezmocne chodi po svete a dozaduje se toho, co si dokazali vydobit ostatni. maly vztekly nestastny dite bez vlastniho obsahu. nema co nabidnout a sape se po ostatnich.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    GEMBIC: strc si me klidne do prdele, stejne si myslim, ze se kokot...
    GEMBIC
    GEMBIC --- ---
    VYHULENY_UFO: :) Jestli sis nevšimnul, tak to vy si tu píšete různý sračky dennodenně, ale já jsem tu ten mimo, co si nedokáže představit seznamování v reálném světě. :D Dám ti ještě jednu šanci, pokud se ještě zachováš hloupě, tak půjdeš do ignoru, a žádný tvoje stěžování si na tenhle můj příspěvek ve stylu "děj mě tam radši už teď" vynechám.
    GEMBIC
    GEMBIC --- ---
    PIKKMA: Ne, proč se zase do toho další člověk sere, když nezná souvislosti? To je ten člověk tak mimo, že neví že nezná souvislosti?.... Znali jsme se dlouho, byli jsme na táboře, jednu dobu jsme si psali každej den, a pak byl hřbitov.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    PIKKMA: milos zeman byl v koline znam jako zvlastni chlapec, ktery chodil cist knizky na hrbitov...
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    GEMBIC: ja bych ti doporucil opustit virtualni realitu internetu a socialnich siti a jit ven do offline reality mezi normalni lidi. jako ja vim, ze vy mlada generace si nedokazete uz ani predstavit, ze jeste pred 25 lety se museli lidi seznamovat ve skutecnym zivote a lidstvo se dokazalo rozmnozovat. jako jestli mas bolistku, samozrejme si postezuj, ale na internetu proste holku nenajdes a nenaucis se zit v paru. tyhle veci se musis ucit v offline svete. ano, v offline realite se vsichni ucime cely zivot a kolikrat jsme nuceni i chyby opakovat. ale to je zivot...
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    GEMBIC: tak až budu chtít někoho sbalit mám ho vzít na hřbitov jo? :D okeej
    JONY
    JONY --- ---
    Dnes ráno jsem si vyhodil z kopýtka a místo čaje si dal pomerančový džus.
    POWEROFSTYLE
    POWEROFSTYLE --- ---
    Už plánuju vejlety na léto.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    GEMBIC: presne tak, byla to zprava z jejiho podvedomi do tvyho podvedomi, takze vubec nema smysl se tim zabyvat na urovni vedomi. Stejne jako tou predchozi vetou, proste to nech plynout..m
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    LORDPEET: mám rada tematicke toaletaky. V zimě se těším na vločky :D
    GEMBIC
    GEMBIC --- ---
    Asi si nalhávám, že se někdy dočkám valentýnu s hezkou a chytrou holkou. Svědomí mě netrápí, spíš si říkám, že se asi musím ještě hodně učit, abych dokázal v situacích kdy je to nejvíc třeba se mnohem lépe a efektivně vyjádřit. Nebo, když tak nad tím víc důmám, tak si asi nalhávám, že život prožiju s Bárou. Proč.. Proč byla tak otevřená, proč se mi tak svěřovala, když jsem teď pro ní nic. Do dneška si říkám co se jí honilo hlavou, když mi ukázala, kde má hřbitov a hroby její rodina. Za mě totálně nejvíc osobní věc. Má to být pobídnutí? Měla to být zpráva z jejího podvědomí? Sám na to nepřijdu a bůh ví, jestli někdy bude možnost se jí na to zeptat. Sere mě, že se k tomu musím vracet, že místo toho, abych ve volným čase přemýšlel jak polovičce udělám radost, tak přemýšlím o tom co jsem mohl, nemohl, anebo jak to bylo.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    LORDPEET: ja si letos pomalu ani nevšimla, že se něco takového deje, ale pak mě taky sejmula Valentynska vlna a pořídila si srdickovy toaletní papir.
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Nepromazávám historické záznamy v elektronickém kalendáři proto, abych dokázal případně odpovědět Policii na otázku: "Co jste dělal 3.10. minulého roku?"
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Jsem proti legalizaci jakéhokoliv konopí i toho chemického, mimo léčivého na předpis, to bych nechal legální právě na ten předpis.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    ALZBETAJEM: Dát si prášek je celkem jednoduchý, ale u těch úzkostných stavů... zvaž terapii. Chápu, že každému třeba nesedne/nepomůže, ale kdyby to tady četl i někdo další...
    S prvním dítětem se mi rozjely panické ataky do obludných stavů, kdy mi volali i rychlou (to jsem ještě nevěděla, že to je jen záchvat). Měla jsem to cca od osmnácti, ale obvodní to vždycky odbyla, že jsem nejspíš pila kafe apod. Máma tím trpěla až do menopauzy a nikdy jí s tím nikdo nepomohl - narážela na stejný přístup, jako já předtím.
    Na terapii jsem chodila 3/4roku a těžím z toho doteď, už s tím umím pracovat/prožít to/uklidnit se. Terapii si můžeš domluvit u praktika na pojišťovnu. Moje psycholožka na poliklinice byla velmi kvalitní (nevím, jak to jinak popsat). Klidně předám kontakt ;).
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    LORDPEET: já dělal dvoupatrovou pavlovu. A dneska ji sežereme... 😳
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    ALZBETAJEM: začne ti byť všetko jedno a budeš spať. Nič dramatické.
    ALZBETAJEM
    ALZBETAJEM --- ---
    GREAT_R: trritico patří mezi ty, co se musí jíst dlouhodobě, aby měli účinek ... mám pocit
    ALZBETAJEM
    ALZBETAJEM --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: mám doma lexaurin, máti mi ho dala na úzkostný stavy, ale zatím sem ho nepoužila, protože si nedokážu představit, co se stane, když to slupnu :D :D
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    existuje i kombinace děti a nespavost, tu doporučuju nejméně...
    KAIAFOX:
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam