• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    SALVATOR: nebo to rozmixujeme tyčákem, pro dítě i boloňský se špagetama, jojo
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    NOFNAK: Všechno je kašovitá strava, když to vaříš dost dlouho.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    NOFNAK: já jsem dělala tu dýňovou polívku proč asi :D
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Teď už snesu i krvavé historky. Jo a taky nápady na kašovitou stravu, která je něco jiného než krupicová, bramborová kaše.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    NOFNAK: jako chtěla jsem přidat historku, že se mi taky ten jeden moudrak rozštípnul a vyřezávala mi ho zubařka na Karláku půl hodiny, ale též jsem si říkala, že to asi nechceš číst :)
    jinak mne v pátek doktor vyndal osmičku asi za třicet sekund a byla malá no, takže celkem ok.
    S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    Klasika :D
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Mám to venku. Doktor byl rychlý a hlavně mi řekl co přesně mi dělá, což je IMO nejlepší cesta proti strachu.
    Díky všem s výjimkou Satoo - historku o zlomeném zubu moudrosti si nechceš přečíst chvíli předtím, než si jdeš svůj zub moudrosti nechat vytáhnout.
    CROSS
    CROSS --- ---
    GRANTORINO: Dovolil bych si ocitovat nezapomenutelnou větu, řečenou mi na klinice v Kateřinské (pravda, před asi 25 lety): nemůžu vám to umrtvit, protože bych nepoznala, kde je to citlivý.

    Běhá mi z toho trochu mráz po zádech ještě dnes, to se přiznám.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    NOFNAK: dneska už se to snad ani bez umrtveni nedělá...
    DELVIT
    DELVIT --- ---
    NOFNAK: mě když dělali resekci tak mě dali takovou koňskou dávku, že jsem zapomněl, že jsem u zubaře. A když sestřička řekla, otevřete více pusu, tak jsem si pomyslel, proč tady na pláži po mě někdo chce, abych otevíral pusu :D.
    FAT
    FAT --- ---
    NOFNAK: Taky jsem byl (posranej). Ale šlo to dost rychle a při výkonu žádná bolest a trochu to bolelo asi dva dny, než se to zatáhlo. To dáš. Já byl na trhání poprvé v životě taky.
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Za hodinu budu sedět v křesle zubního chirurga. Poprvé od dětství mi budou trhat zub. Jako vím, že to zvládli jiní a že mi dají (TEDA DOUFÁM) nějaké umrtvení, ale stejně jsem posranej až za ušima.
    PROSTE_LO
    PROSTE_LO --- ---
    TOOMIX: To dělám taky. A přiznám se, že to nemám dokonale zmáknuté ;) Takže některé uličky projdu několikrát. Ale potraviny řadím od vstupu po pokladny. Chodím většinou do tří obchodů a tak nějak si pamatuji, co kde je.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Děsí mě místo, kde bydlím. Myslela jsem, že se to zlepší, ale asi ne.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    EFFKA: navážu. Kdykoli sylším na seznamu reklamu Neukradli byste auto.... a končí to nebud další řada nějaké krávoviny, si říkám, že v kdybych věděla, že mě nechytnou, tak to auto votočím a další řadu čehokoli ať netočej.
    EFFKA
    EFFKA --- ---
    Priznam se, ze pokazde, kdyz na me vyskoci reklama na Goldbee plavky a leginy, mam chut reagovat na to, jak nevkusny texty do tech postu davaj.
    Krome toho nektere plavky, do kterych oblecou plus size modelku, vypadaj jak kus hadru, ktery mozna je ok na stihle ploche holce, ale na plnejsim tvaru jsou ty strihy naprosto otresny.
    SARUMANKA
    SARUMANKA --- ---
    Přiznám se, že když sem s rodiči jako dítě byla u jejich kámoše faráře na faře, v pátek, kdy kaťáci obvykle nejedí maso a on vytáhl kus mramorového šutru (dost pravděpodobně kus náhrobního kamene) a ugriloval na něm steaky, byl to nezapomenutelný zážitek.
    Mockrát v životě mi katolíci cool nepřišli.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SALAMAN: Jsi. Jen ses náhodou trefil i do Toomixovy divnosti.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    TOOMIX: Takže nejsem divnej! :D
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    KOPRETKA: tak ono se říká, že nákupní seznam je kimovka pro starší a pokročilé :-)

    já teda používám Out Of Milk appku, a mám tam třeba souběžně pět různých seznamů - týdenní potraviny, IKEA (až tam pojedu), co je potřeba dovézt na chalupu, Hornbach... vždycky když něco dochází když si vzpomenu, že něco dochází, tak si to napíšu a čeká to tam na mě.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam