• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    Ze jsem prestala cenzurovat ve chvili, kdy syn zacal navstevovat skolku, protoze mi doslo, ze je potreba, aby zapadl do kolektivu.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Přiznávám, že jsem Tlakovou patronu neviděla... Mám pocit, že na tom byla osmiletá v kině s tátou, ale jinak se to k nám nedostalo.
    Ale jsem docela ráda, že uz máme pryč vlnu Vagi Vagi nebo jak se to jmenovalo.. :)
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    MULTICAT: Je to hodně creepy, život tlapky riskujou v každým druhým díle. Zasypávaj je kameny, padaj volným pádem z velkých výšek, jsou zavřený v hladomorně, ale vždycky jsou hned veselý, žádný PTSD, nic. Ale myslím, že dětem to nevadí, tohle nevnímaj.
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    ...že mne těší vyšší věk mých dětí, kdy i tomu nejmladšímu už je 13 a tlapková patrola tudíž nehrozí. pokusně jsem si to pustil, když pro to bývalý kolega v kanclu horoval a teda určitě stárnu, ale jako ty vole...
    u nás celkem frčely animáky looney tunes, oggy a švábi, později animáky od burtona, princezna mononoke a simpsonovi. akorát teda ten nejstarší dostal ze začátku zásah totálním psychem teletubies a to se přiznám, že mě děsí dodnes. ale přežil to :)
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    INDIAN: já si taky myslela, že děti před těmi sračkami uchráním, ale kašlu na to. Ono se to k nim nějak dostane z kolektivu. Cíleně ale vybírám pěkný knihy a každý večer čteme, beru je občas na výstavy, pouštíme si dobrou hudbu (dle mého, samozřejmě:)).

    Tak to mají bohatý a výběr směru je na nich.
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    Já se teda přiznám, že na TP ve filmu (s tím městem a jednokolejkou) jsem byl s dětma v kině a líbilo se mi to :)
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    ERVIN: Sem podobnej faso fotr, detem kupuju pouze dvd z vyprodeje coz sou v drtivy vetsine pekny veci ktery se ve stinu tehlech vsech hoven nemely sanci se dostat do povedomi. K moji a jejich spokojenosti maj plno favoritu mezi nima a periodicky se k nim za dlouhych zimnich veceru vracej (spocital bych na jedny ruce filmy ktery byly pusteny jenom jednou z x desitek ostatnich).

    Vidle mi do toho haze akorat manzelka, ktera ma predplaceny Amzon Prime a tak kazdou novou ohavnost od Disney a spol. maj moznost samozrejme videt taky (a samozrejme aby byly in mezi detma). Nicmene k obsahu tohodle typu plne podporuju kino.

    (tlapkova patrola nas nak sikovne minula)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    přiznávám se, že mě vždy pobaví, když budoucí nebo čerství rodiče mají jasno v tom, že jejich děti nikdy nějakému druhu komerce nepodlehnou.

    jojo, taky jsem byla budoucí rodič a taky jsem měla jasno v tom, jak přesně to bude. Ale pak holt přišly ty děti, no :-)
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    MORIARTY: Jehněr, Halub a Bota jsou nejvíc 8).
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    LORD_DE_SEIS: Naše děti to prodělaly a už jsou vůči Tlapkový patrole imunní. Ale bohužel teď chytli Pokémony a to je ještě horší (ten seriál nemá vůbec hlavu ani patu)

    Chinpokomon Commercial
    https://www.youtube.com/watch?v=XeoB1voCit4&ab_channel=skrubanan
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    Proti gustu žádnej buřtguláš, ale teď jsem Tlapkovou patrolu pouštěl synovcovi s neteří, poté co všichni kolem hustěj, jak to jejich děti jedou a zděsilo mě, jakej to je šílenej výmaz... Budu asi stejnej fašo, jako byl otec na nás a svoje děti tomu budu vystavovat pokud možno co nejmíň...
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    ADELHAIDA: fakt se Ti to líbí? My koukaly na TP ve velkofilmu, takže ta růžová fenečka pak spadla do oceánu a vypadalo to s ní bledě. Mně tekly slzy a dcera mě objala a řekla mi, že to dobře skončí. Já na to opáčila roztřeseným hlasem, že je škoda, že to tak není i v reálném životě.
    Je to strašně creepy. Dítě a štěňátka zachraňují svět. Ale tvl, proč ne?! Vlastně! :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ADELHAIDA: přiznávám se, že až tak do detailu ty epizody opravdu neznám, a to přestože mám ošklivé podezření, že u nás proběhly všechny série minimálně třikrát v dobách HBO a tak dvakrát, co je to na SkyShowTime.

    taky se přiznávám, že předplatné streamovacích služeb volím podle toho, kde dávají oblíbené seriály našich dětí.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    TRISSIE: Tak on dost často zachraňuje starostku, nebo její slepici, nebo obě najednou. Ale většinou starostka vystupuje jako soukromá osoba a ne jako veřejná činitelka. Naopak ve prospěch města se vcelku dost angažuje. Vzpomeňme na Čertovo kolo nebo městskou pláž. Také dbá o kulturní akce jako Koláčobraní či soutěz o nejlepší chilli.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    Tlapková patrola je jako neštovice. Prodělají si to všechny dnešní děti a rodiče. :-)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ADELHAIDA: myslíš krom toho, že musí pravidelně řešit to, že starostka ztratila slepici? :-)
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    TRISSIE: Starostka Goodwayová podle mě není neschopná, aspoň co se vedení města týče. Ryder nemusí zasahovat proti věcem, jako je nefunkční kanalizace, nedostatek míst ve školkách a školách, nebo neefektivní sociální politice:-)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    přiznávám se, že od té doby, co jsem někde četla rozbor Tlapkové patroly jako dystopické společnosti, kde v čele stojí politici buď neschopní (starostka Goodwayová) nebo zkorumpovaní (starosta Humdinger) a kde došlo k privatizaci záchranného systému a další kritické infrastruktury (tlapky suplují IZS i opravy silnic a dalších městských budov) a dospělí jsou zmatení, hloupí a hledají pomoc u dětí a zvířat, tak na ten seriál nedokážu koukat stejně :-)
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    MULTICAT: Tlapková patrola je super! Přiznávám, že mám nejoblíbenější tlapku, a to je Rubble.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Jsem tak rozložená, že jsem se rozbrečela u happy endu Tlapkové patroly, kterou sledovala dcera.
    :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam