• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    Že TP u nás taky, k mý nevoli, jede (nemám ráda tenhle druh animace, ble)... ale nejradši se stejně koukáme na videa, kde třeba týpek staví mega Lego město, jinej restauruje starý kovový hračky, další lepí z kartonu pojízdný stroje, nebo modelový železnice (to si užívám i já).
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    MULTICAT: Ach so, tak to ještě neznám :)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    MULTICAT: Znám jen OG crew :)) Teď u nás jede detektiv Mira nebo co
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    FRK_R23: a co Yakari!? Toho mám ráda moc. :)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Tlapková Patrola je v pořádku. Všichni si tam pomáhaji, jsou na sebe hodní atp. Pro ty malý prcky mi to teda závadný nepříjde. Rozhodně lepší, než když děti na youtube čuměj na bizarní shorts nebo uplně šílený videa s vystřiženejma panenkama. To vždy s láskou vzpomínám na Rydera, Chase a spol :))
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    Ze jsem prestala cenzurovat ve chvili, kdy syn zacal navstevovat skolku, protoze mi doslo, ze je potreba, aby zapadl do kolektivu.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Přiznávám, že jsem Tlakovou patronu neviděla... Mám pocit, že na tom byla osmiletá v kině s tátou, ale jinak se to k nám nedostalo.
    Ale jsem docela ráda, že uz máme pryč vlnu Vagi Vagi nebo jak se to jmenovalo.. :)
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    MULTICAT: Je to hodně creepy, život tlapky riskujou v každým druhým díle. Zasypávaj je kameny, padaj volným pádem z velkých výšek, jsou zavřený v hladomorně, ale vždycky jsou hned veselý, žádný PTSD, nic. Ale myslím, že dětem to nevadí, tohle nevnímaj.
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    ...že mne těší vyšší věk mých dětí, kdy i tomu nejmladšímu už je 13 a tlapková patrola tudíž nehrozí. pokusně jsem si to pustil, když pro to bývalý kolega v kanclu horoval a teda určitě stárnu, ale jako ty vole...
    u nás celkem frčely animáky looney tunes, oggy a švábi, později animáky od burtona, princezna mononoke a simpsonovi. akorát teda ten nejstarší dostal ze začátku zásah totálním psychem teletubies a to se přiznám, že mě děsí dodnes. ale přežil to :)
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    INDIAN: já si taky myslela, že děti před těmi sračkami uchráním, ale kašlu na to. Ono se to k nim nějak dostane z kolektivu. Cíleně ale vybírám pěkný knihy a každý večer čteme, beru je občas na výstavy, pouštíme si dobrou hudbu (dle mého, samozřejmě:)).

    Tak to mají bohatý a výběr směru je na nich.
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    Já se teda přiznám, že na TP ve filmu (s tím městem a jednokolejkou) jsem byl s dětma v kině a líbilo se mi to :)
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    ERVIN: Sem podobnej faso fotr, detem kupuju pouze dvd z vyprodeje coz sou v drtivy vetsine pekny veci ktery se ve stinu tehlech vsech hoven nemely sanci se dostat do povedomi. K moji a jejich spokojenosti maj plno favoritu mezi nima a periodicky se k nim za dlouhych zimnich veceru vracej (spocital bych na jedny ruce filmy ktery byly pusteny jenom jednou z x desitek ostatnich).

    Vidle mi do toho haze akorat manzelka, ktera ma predplaceny Amzon Prime a tak kazdou novou ohavnost od Disney a spol. maj moznost samozrejme videt taky (a samozrejme aby byly in mezi detma). Nicmene k obsahu tohodle typu plne podporuju kino.

    (tlapkova patrola nas nak sikovne minula)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    přiznávám se, že mě vždy pobaví, když budoucí nebo čerství rodiče mají jasno v tom, že jejich děti nikdy nějakému druhu komerce nepodlehnou.

    jojo, taky jsem byla budoucí rodič a taky jsem měla jasno v tom, jak přesně to bude. Ale pak holt přišly ty děti, no :-)
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    MORIARTY: Jehněr, Halub a Bota jsou nejvíc 8).
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    LORD_DE_SEIS: Naše děti to prodělaly a už jsou vůči Tlapkový patrole imunní. Ale bohužel teď chytli Pokémony a to je ještě horší (ten seriál nemá vůbec hlavu ani patu)

    Chinpokomon Commercial
    https://www.youtube.com/watch?v=XeoB1voCit4&ab_channel=skrubanan
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    Proti gustu žádnej buřtguláš, ale teď jsem Tlapkovou patrolu pouštěl synovcovi s neteří, poté co všichni kolem hustěj, jak to jejich děti jedou a zděsilo mě, jakej to je šílenej výmaz... Budu asi stejnej fašo, jako byl otec na nás a svoje děti tomu budu vystavovat pokud možno co nejmíň...
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    ADELHAIDA: fakt se Ti to líbí? My koukaly na TP ve velkofilmu, takže ta růžová fenečka pak spadla do oceánu a vypadalo to s ní bledě. Mně tekly slzy a dcera mě objala a řekla mi, že to dobře skončí. Já na to opáčila roztřeseným hlasem, že je škoda, že to tak není i v reálném životě.
    Je to strašně creepy. Dítě a štěňátka zachraňují svět. Ale tvl, proč ne?! Vlastně! :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ADELHAIDA: přiznávám se, že až tak do detailu ty epizody opravdu neznám, a to přestože mám ošklivé podezření, že u nás proběhly všechny série minimálně třikrát v dobách HBO a tak dvakrát, co je to na SkyShowTime.

    taky se přiznávám, že předplatné streamovacích služeb volím podle toho, kde dávají oblíbené seriály našich dětí.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    TRISSIE: Tak on dost často zachraňuje starostku, nebo její slepici, nebo obě najednou. Ale většinou starostka vystupuje jako soukromá osoba a ne jako veřejná činitelka. Naopak ve prospěch města se vcelku dost angažuje. Vzpomeňme na Čertovo kolo nebo městskou pláž. Také dbá o kulturní akce jako Koláčobraní či soutěz o nejlepší chilli.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam