PAKOBYLKA_: myslím, že ze všeho si člověk vezme jen to co chce, to je přirozené, horší už je, jak a proti komu to použije :) to je všude a u všeho :)
Přiznám se, ze nosím BF boty, protože mám strašně širokou nohu a je mi to příjemné :) Nikomu to necpu a už vůbec si nemyslím, že by to bylo vhodné pro každého, záleží na mnoha okolnostech.
Co se týká domácîho vzdělávání je to stejné, pro někoho vhodné je, pro někoho ne. Vzhledem ke stavu dnešního školství a způsobu vyučování se vůbec nedivím, ze je to stále rozšířenější, ale záleží také jakým způsobem je vedeno. Také jsem k tomu byla dlouhou skeptická, ale vidím ze někteří domškolaci jsou připraveni perfektně na střední školy a nejen na ně :) Musí makat stejně ne-li víc, než děti na klasických školách. A zase platí, že jsou děti, které na to kašlou jak v klasickém systému, tak mimo něj. Také znám ty, u kterých je jejich domškolactví velkým šlápnutím vedle a je to velmi tragické i v sociální oblasti. Třeba svobodné školy to je pro mě totální anarchie a z toho mám hrůzu, když vidím jak to reálně funguje u některých dětí :D Myslím ze je fakt jednoduché hodit všechny do jednoho pytle, to umí každý :)
Každopádně to, co razí tahle ženská z toho radost úplně nemám.