• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    Pod obvazem to priserne svedi... PŘÍŠERNĚ
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Já většinou potkám ba ulici spolužáka ze střední. Mám radost a chci si poklábosit, ale on jen vyhrkne: "Jak to, že nechodíš do školy?!" A dozvím se, že aby maturita byla platná, musím ještě rok chodit na střední. Jenže už je skoro pololetí a já mám hroznejch absencí. Musím od teď stihnout všechny hodiny. Letím do školy a hledám, kde máme zrovna bejt, ale rozvrh je nepřehlednej a já to nemůžu najít...
    KUBIIK
    KUBIIK --- ---
    MAR_TINA: Sedmikrásky jsou dokonalý. 28. místo v anketě Briského filmového instutu, kde hlasují lidé od filmu z celého světa o nejlepší film všech dob.
    V britské anketě o nejlepší film všech dob bodovaly i Sedmikrásky od Věry Chytilové - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/kultura-filmy-serialy-v-britske-ankete-o-nejlepsi-film-vsech-dob-bodovaly-i-sedmikrasky-od-very-chytilove-40416310
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    Obcas svoje zpravy zasifruji a zahodim klic
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Já někdy potřebuju znovu dochodit školu. Někdy střední, někdy vysokou.
    Problém je v tom, že zapomínám chodit na hodiny či přednášky nebo to kvůli nějakým zdrzovackam nestihnu, pak nemám svoje poznámky nebo jsem si je neopsala, když jsem byla minule nemocná. A nebo mám odevzdávat diplomku nebo nějaká důležitá lejstta a já netušila, že to mám mít a nemám to a těsně mě vyhodí ze školy před dokončením studia, ač mi už chybí jen dodat jednu poslední formalitu.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Občas dodělávám ve snu nějaký VŠ předmět, na který mi přišli, že jsem vůbec nesplnila. Tlustá skripta, semestr cvičení a tak. Obvykle fyzika nebo chemie. Aaaa
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    OPERAHYPNO: A pak jsou tady takový ty boty, co maj každej prst zvlášť...
    OPERAHYPNO
    OPERAHYPNO --- ---
    já prostě nemůžu vystát ty barefoot boty prostě to vypadá jak pro postižený a ty lidi v tom vypadají jako postižený
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    Taky se mi vždycky jednou za čas zdá, že musím k maturitě. Sedím před školou, zrovna jako tehdy, potím se v trapně konzervativních hadrech a kouřím cigaretu, taky jako tehdy. A říkám si "klid, holka, vždyť máš do prdele velkej doktorát, to tu maturitu snad nějak s odřenejma ušima uděláš, ne?" Příšernej sen. Vždycky jsem fakt ráda, když se z něj probudím.
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    V rámci svého komplexního PTSD si strašně moc věcí z jednoho období svého života nepamatuju. Obvykle mi to nijak zvlášť nepřekáží, naučila jsem se fungovat bez těch informací, a chybí mi akorát občas v terapii.

    Jedna z oblastí, ve kterých jsem toho zapomněla fakt hodně, je umění, se kterým jsem se v té době setkala, zejména hudba.
    Takže když jsme s K.2 šli na koncert Progresu 2 a já si pustila Planetu Hyeronima Bosche II, dost mě překvapilo, že tu skladbu znám - jméno interpreta ani skladby mi nic neříkalo, dokud jsem ji neslyšela.

    No a teď na mě vyskočilo něco od Kiffness, tak jsem se zaposlouchala, a najednou jsem si vzpomněla na Winston Crying On the Bathroom Floor a Princess Chelsea a teď to poslouchám a přijde mi úplně hustý, že mozek dokáže na několik let naprosto znepřístupnit takovou spoustu dat, a pak najednou cvak - a já si vzpomenu na všechny texty z alba The Great Cybernetic Depression.

    Přiznat jsem se přišla hlavně k tomu, že mi přijde naprosto fascinující moje vlastní chybný fungování mozku, a strašně ráda tuhle část sebe studuju.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    1MALALISTICKA: to je nahodicka. nedavno se mi zdalo o tom ze za mnou prisla nejaka komise a ze doslo k nejake chybe takze mam dve moznosti: bud nastoupit do konce roku zpatky na stredni (mam po ctyricitce) a znova udelat kontrolni maturitu, nebo odevzdat maturitni vysvedceni a jit zivotem dal jen s dostudovanou zakladkou :)
    lepsi uz bylo jen kdyz sem se rano vzbudil a zjistil ze jsem umrel. ale jinak mi nic nebylo. zbytek dne jsem travil volanim do prace jestli tam muzu dal chodit i po smrti, zjistovali jsme jestli zena ma narok na vdovsky duchod i kdyz ja dal normalne funguju, a jestli jako mrtvy muzu dal bydlet v byte s rodinou apod.
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    SALVATOR: A tak u tech to byl asi i zamer ne? Nebo aspon castecne. I kdyz mozna cela Chytilova byla stvorena k tomu, aby lidi srala.
    OPERAHYPNO
    OPERAHYPNO --- ---
    NICOLLETTE: myslíš v rámci režie? vůbec. Případ je přesně ten případ filmu kterej mě strašně sere
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    OPERAHYPNO: ani Juráček??
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    MAR_TINA: Tenhle film mě strašně sral.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    OPERAHYPNO: Taky nemám rád Chytilovou a její filmy, ale Kalamita je supr.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    MAR_TINA: Ježíš, tenhle film mě obzvlášť sral.
    OPERAHYPNO
    OPERAHYPNO --- ---
    MAR_TINA: tak ten přesně mě triggeruje tím jak je natočenej ale i obsahově, prostě totální pejčovina (overhyped k tomu navrub) - za mě. Ale mě nová vlna vůbec nebaví, to je všechno taková umolousaná nuda, žádnej poctivej film
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    OPERAHYPNO: A Sedmikrásky, čistá nová vlna.
    OPERAHYPNO
    OPERAHYPNO --- ---
    ACKO: faunovo je samozřejmě fajn film, podle skvělý předlohy. Kopyto mě nechytlo a to ani přes sklepácký obsazení
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam