• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    S_V_E_T_Y_L_K_O: Jejda, tak to už rovnou vím, která to byla :D
    S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    NELLAS: já te na te kesce viděla zapsanou :D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Hele, další Hejsek :D
    S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    Od te doby jich mám dalších 8 :D
    S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    Přiznám se, že jsem roky nechtěla chodit na kešky, protože mi to bylo jaksi cizí. Minuly týden jsem byla v Šárce, lezla na stromy a při té příležitosti jsem odlovila svou první stromovou kešku a asi mě to začalo bavit :D Až si říkám čemu jsem se tak dlouho bránila :D
    ALZBETAJEM
    ALZBETAJEM --- ---
    přiznám se, že vůbec nechápu proč udržuju xlet vztah když v něm není evidentně nikdo šťastnej.
    JESSENKA
    JESSENKA --- ---
    Desne mne stvou influenceri ,co maji hrozne moc penez a sdileji citaty ve stylu: ,,Na penezich nezalezi ,to nejdulezitejsi je uvnitr...''..
    Prijde mi to desne pokrytecke...Jsem pozitvni clovek a taky vim ,jake to je zit tzv. z ruky do huby...
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    BLOWUP: To víšžejo :)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    SALVATOR: ale jinak: ti chytrejsi vetsinou uz vedi, ze cim vic toho vis, tim vic pochybnosti mas. To se tebe ocividne netyka, ale jak uz jsem zminoval, ja rad poslouzim ;-)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    SALVATOR: setrit??? Aha :-) Tak snad se ti u toho aspon ulevilo, to ja zase rad poslouzim :-)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    BLOWUP: Skvěle. Každý den je dobrý, když se hned dopoledne povede někoho setřít ;⁠-⁠)
    Děkuji za optání :⁠-⁠)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    SALVATOR: dari se ti dobre? :)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    BLOWUP: Ale to nemusíš, jen to řekni. My stejně víme, že víš všechno nejlíp a nemáš nikdy žádný pochybnosti.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    ARGANNAH: ted radsi budu takticky mlcet :-)
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    NICOLLETTE: ...a to je důležitej znak dobrý matky. Špatný matky žádný pochybnosti nemaj. :)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    NICOLLETTE: pokud to dítě nedržíš za jednu nožičku a nestrkáš ho do kotle s vařící vodou, tak to bude v pohodě :D
    TICHAVODA
    TICHAVODA --- ---
    Přiznávám, že jsem poslední dobou často pasivně agresivní. Ale co mám dělat, když normální komunikace selhává a zároveň to ještě neumím rozseknout? Tak nafouknu hubu, no.
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Chvílemi se bojím že to nezvládnu a že to dělám celý špatně
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    že uplně jsem na nervy z toho, když má jít muž ven. Já se připravím za deset minut max, cuknu sebou a jsem pryč...
    Jemu to trvá minimálně 20-30 minut než se vypraví, uaaaa
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KURE: Uklidím...
    KURE
    KURE --- ---
    NELLAS: na nohu?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam