• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    SALVATOR: setrit??? Aha :-) Tak snad se ti u toho aspon ulevilo, to ja zase rad poslouzim :-)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    BLOWUP: Skvěle. Každý den je dobrý, když se hned dopoledne povede někoho setřít ;⁠-⁠)
    Děkuji za optání :⁠-⁠)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    SALVATOR: dari se ti dobre? :)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    BLOWUP: Ale to nemusíš, jen to řekni. My stejně víme, že víš všechno nejlíp a nemáš nikdy žádný pochybnosti.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    ARGANNAH: ted radsi budu takticky mlcet :-)
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    NICOLLETTE: ...a to je důležitej znak dobrý matky. Špatný matky žádný pochybnosti nemaj. :)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    NICOLLETTE: pokud to dítě nedržíš za jednu nožičku a nestrkáš ho do kotle s vařící vodou, tak to bude v pohodě :D
    TICHAVODA
    TICHAVODA --- ---
    Přiznávám, že jsem poslední dobou často pasivně agresivní. Ale co mám dělat, když normální komunikace selhává a zároveň to ještě neumím rozseknout? Tak nafouknu hubu, no.
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Chvílemi se bojím že to nezvládnu a že to dělám celý špatně
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    že uplně jsem na nervy z toho, když má jít muž ven. Já se připravím za deset minut max, cuknu sebou a jsem pryč...
    Jemu to trvá minimálně 20-30 minut než se vypraví, uaaaa
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KURE: Uklidím...
    KURE
    KURE --- ---
    NELLAS: na nohu?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Tak to já si jdu radši pustit okurky.
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    VESTIGIA: Co jako :)) my si vzdycky pisem se starejma kamaradama, kdyz to davaj :)) umime to nazpamet a je to nase detstvi :D
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    VESTIGIA: guilty pleasure
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    GREAT_R: Proběhlo před chvílí. "Co zase řveš?" :-)
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    VESTIGIA: už zase koukám na Slunce seno jahody. Budiž mi omluvou, že jsem nemocná a trávím krásný den v posteli :-)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    TRISSIE: no mám zaškrtnutou VII., určitě ty s hladkou moukou a olej, droždí je fajn, ale i ty s kypřícím práškem jsou dobré, ale musí se sníst hned, jinak ztvrdnou po vychladnutí. A všechno jsem dávala na plech, takže tenčí vrstva, ne do formy..
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    GRANTORINO: a kterej je nejlepší? já tu kuchařku taky miluju, hřbet má slepovaný, stránky poprskané, prostě od pohledu používaná :-)
    (mmch taky jsem ji dostala k dvacetinám. od ex tchýně. ve finále asi nejlepší věc z celého toho manželství :-)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    TRISSIE: jé hele "2000 receptů z české a zahraniční kuchyně" mám v salátovém (horším) stavu, protože mi to dala máma ve dvaceti jako první kuchařku a podle toho jsem se učila vařit... pěkně podle rejstříku jsem šla skoro recept po receptu... a je tam 8 receptů na těsto na pizzu, z nichž některé jsou vynikající
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam