• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    AXTHEB: Mně to třeba přijde neelegantní, neženské, shazuje to v mých očích celkové vnímání outfitu + když je daná nositelka univerzálně pěkná, tak je mi to skoro až líto, že to mohlo být fakt dokonalé. :-) Každopádně u mě je to trochu i o nějakém "traumatu" z dětství, kdy se u nás boty až tak moc neřešily, takže jedny botasky/tenisky jsem nosila jak ke kalhotám, tak k šatům a sukním, což tehdy bylo trochu soc no.. Vzpomínám si, jak před lety byla jedna známá hotová ze svojí kamarádky, jaké má krásné bíle tenisky a jaká je to pecka. Tehdy to ještě skoro nikdo nenosil, přišlo mi to strašlivě nevkusný, ale za tu dobu už jsem si zvykla/snažím se zvyknout.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    JAMILLOS: Proč by měl být problém kombinovat tenisky a sukni?
    KURE
    KURE --- ---
    JAMILLOS: nemáš ženskejm koukat na kotníky, ty nestydo :D
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    THAIGRR: hele, ale někdy je to hezký!

    Ale já nemám úplně standardní vkus, pravda. :)
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    MULTICAT: hlavně že ne sandály s ponožkama :)
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    ARGANNAH: já jsem ještě starší a včera jsem si vzala kecky s ponožkami k šatům! :)
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    PREKOTKA: Což se klidně může vrátit i v pozdějším věku, ehm ehm...
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    JAMILLOS: Vysvětlím: tenisky jsou nejpohodlnější obuv světa, řádově pohodlnější než sandály. Beru, že se to někomu nelíbí, ale pochopitelné je to snadno i pro "starého páprdu" (no dovol, já jsem ještě o rok starší, jsme furt MLADÝ, jen to na nás není už tolik vidět :D)
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    PREKOTKA: presne:) premejslim o tom od ty doby, co ji znam. Ovsem tedka to ma fakt poladeny, hlavne teda to vrabci hnizdo jak nakej fracek z Ladovejch obrazu, vypada jak prumernej Pepik:))
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    INSEQUI: Já to vnímám dost intenzivně u svý pubertální dcery a velmi tomu rozumím. Prostě nemá chuť poslouchat poznámky na svý ženství, se kterým se ještě sama nestihla popasovat.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    JAMILLOS: U chlapů k formálnímu obleku! Neni to cool, je to jednoduše vidlácký. Btw. tady ale taky 42...
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    INSEQUI: když tvrdíš že ženy které si oholí vlasy se snaží vypadat nežensky tak jseš prostě mimo ať už se nám dvoum líbí cokoliv
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    HEJSEK23: Nejsem, jen se mi to nelíbí, stejně jako se tobě nelíbí zase jiný věci.
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    INSEQUI: můžeš mi říct co je na těchto krásných slečnách neženského ?? seš úplně mimo. srry
    [Holohlavé slečny fetish, skin grrls]
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Já zase nikdy moc nepochopil tenisky k sukni. Ale zase chápu, že móda se pořád vyvíjí (byť někdy v různejch kruzích a oscilacích), zatímco já jsem starej páprda (42).
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    VERSONNENHEIT: Ne že by mě to přímo sralo, lidi si konec konců můžou dělat co chtějí, ale přijde mi divná taková ta moda kdy se holky/ženy snaží ze všech sil nevypadat jako holky/ženy (oholená hlava, co nejširší oblečení, ideálně pánský a tak podobně).
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    Přiznám se, že mi to nevadí, byť to sama nedělám. Naopak, pro nás je vždy cenné, když se můžeme z těchto vpisků něco dozvědět. Někdy jsou tyto poznámky daleko cennější, než celá kniha :D.

    Jinak ty nálezy ze starých knih jsou někdy docela zábavné:).
    KURE
    KURE --- ---
    HEJSEK23: na co ohejbat růžek, když stačí najít poslední stránku s flekama od kafe nebo mastnoty :D
    ALESH
    ALESH --- ---
    HEJSEK23: delam si nesouhlasnou vlnovku :)
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Mám rád když jsou věci jetý. Ne jako z továrny. Knihu vyndám z přebalu, život jí dá na frak a do knihovny jde zas v tom novym přebalu. Z knih mi padaj pohlednice, fotky, účtenky, lístky z hospod, stanioly od Lipánka nebo Pribiňáka, všemožný vstupenky a propadlý permanentky. Mám hrozně moc rád, když najdu knihu po deseti a více letech a podle těchhle vloženejch věcí se mi připomene spousta okamžiků, který bych jinak zapomněl. Podtrhávám si v nich a píšu nesouvisející poznámky. Dřív jsem tam nechával psát i cizí lidi, ale po tom co mi jeden píčus z Umprumky pokreslil zadní stranu Cesty slepých ptáků pérama, už to nedělám. Nicméně i to jsem tam nechal. Moje oblíbený knihy jsou zkrátka slepovaný, nadívaný věcma, maj oslí rohy, zlámaný vazby, bejvaj zasažený kafem a z některejch se i po letech sype písek z pláže. Jo a knihy nepůjčuju. Teda určitě ne tyhle.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam