• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    ALZBETAJEM: Neřeknu! Ale marshmallow nejím, Waldemara Matušku neposlouchám a nic z toho mě nemrzí. To by se mělo dát uhodnout. :)
    ALZBETAJEM
    ALZBETAJEM --- ---
    ARGANNAH: tak ted by me zajimalo to jmeno …)
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    Pobíhá kolem mě ta studie, že se člověk vzhledově přizpůsobuje svému jménu. Tak jsem o tom trochu přemejšlela. A je to divný, ale já se se svým jménem nikdy neidentifikovala. Vždycky mi přišlo, že se nějak spletli, když mi ho dali, že to nejsem já. Že bych se správně měla jmenovat nějak jinak. Celej život vymejšlím pseudonymy, od normálních až po ujetý, jeden i doopravdy občas používám. Manžel mi naštěstí říká "miláčku" a děti "mami", v práci se obřadně tituluje, tak musím svoje pravý jméno snášet jen od kamarádů a od rodičů. Ale jestli ještě navíc vypadám, jako ono, tak to fakt potěš pámbů.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    PREKOTKA: priznavam se. To jsem ja.
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    GIRAFFKA: :-D 70+?

    Jdu to najít.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    PREKOTKA: sama jsem babicka
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    GIRAFFKA: Přemýšlím, jestli tam nebyl uveden důchodový věk. Možná tedy spíš babičku
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    PREKOTKA: ne. Mam tam dvojce?
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    GIRAFFKA: Nepsala jsi nedávno do národní sbírky zlozvyků?
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    Obcas se koukam na nabidky bytu proto, abych videla,jak jsou ty byty zarizeny a jaky maj dispozice. A taky jsem na prochazkach zvedava, jaky dispozice bytu maj pro me zajimavy domy. Casto se zaseknu a hekam, jak nekde musi bejt krasnej vobejvak!
    Muj muz i presto se mnou nadale na prochazky chodi.
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    TANKIE_: Mám to podobně s Kočkou. Nemám a nechci děti a uznávám, že ač nemám zvíře jako náhradu, tak do určité míry logicky zaujímá asi důležitější místo, než v životech lidí, kteří děti mají. Hrozím se toho, že kočičí život je mnohem kratší než lidský, a že až Kočka jednou umře, že už tak dokonalou kočičí osobnost nenajdu, protože je opravdu skvělá a chytrá.
    Držím pěsti ať je tvůj Pes v pořádku :)
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    ERVIN: my spolu chodíme do práce, je z dočasky, má separačku a někdo na něj byl hodně ošklivej. Ale už plno let se má jako pán a král.

    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    Když jde o mýho psa, tak jsem arcisračka.
    Dneska jde na zákrok v narkóze a nesmí jíst, tak nejim s nim. Hrozně se o něj bojim i když jde o banalitu. Je to prostě můj nejdražší tvor v celym širym vesmíru. Lidi můžou hořet a já si ohřeju ruce, ale muj pes trochu pískne a hned je mi blbě.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    _ANT_: a co teprve když je to série...
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    Kdyz se mi zalibi nejaka detektivka, nedokazu se od ni odtrhnout a prectu klidne 200+ stranek za odpoledne - vecer. Uplna zavislost tohleto jako.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    ANA: Tohle jsou přesně ty momenty, kdy se na nyxu cejtim úplně strašně moc doma!
    ANA
    ANA --- ---
    RAHUF: Ja si obcas vyrazim do Sarky a posloucham tam soundtrack k Morrowindu, Panovi prstenu nebo Princezne Mononoke a hraju si ze jdu kuchnout Dagoth Ura/hodit Prsten do Mordoru/zachranit Ducha lesa. Ano, blizi se mi 40, niceho nelituju a nehodlam s tim prestat!
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Vždycky jsem byl dost velký nerd, a během mého dospívání byl velkou součástí mého života Warcraft a později World of Warcraft, a je to pro mě dost srdcovka dodnes. A tak tohle léto běhám po lesích severní Ameriky a přemýšlím, která místa byly inspirací pro Ashenvale a další herní lokace (s výjimkou včerejška, to jsem našel jezero Mirrormere, ve kterém Dúrin uviděl svoji korunu z hvězd).

    Ano, je mi přes třicet.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    BERUSKA_CA: ha! vcera sundali dceri rovnatka. za ty roky to nekolikrat zkousela ale s tema dratama to proste neslo. jdeme na to :D
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    Nikdy jsem se nenaucila piskat na prsty. A ze by se to tu a tam hodilo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam