• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    SITH
    SITH --- ---
    strašně moc obdivuji lidi, kteří dají za jeden den na kole to co já dám na kole za celý rok
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Jo.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    ALESH: U nás v ghettu se říkalo, že na random ženskou se máš koukat jako na slunce. Zásadně s brýlemi a nikdy ne přímo :)
    ALESH
    ALESH --- ---
    SPIKE411: a nespada to uz sem? Ja v podobnejch situacich sklopim zrak a zhluboka dycham a i tak se bojim abych nebyl za uchyla. Fakt netusim, kde je ta hranice…

    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Přiznám se, že jsem si neodpustil otočit hlavu, když kolem běžela ta prsatá, sportovně oděná mladá žena, která bohužel asi nikdy neslyšela o sportovních podprsenkách a měla snad jen tílko.
    Bylo mi jí trochu líto. Jen trochu.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    GIRAFFKA: určitě.

    Hm, mně ty turecké vlastně ani tolik nevadily. Pokud nebyly zadělaný všude i na stěnách.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    MULTICAT: zas kdyz si predstavis obdobne udrzovanej evropskej zachod...neni to nakonec jeste horsi? Pro udrzujici personal (je-li) musi byt turecka verze daleko privetivejsi.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    GRANTORINO: uaaa, připomněla jsi mi skoro půlroční martyrium, když jsme cestovali Asií. Já měla celou dobu střevní potíže, u sebe stále láhev s vodou na mytí, poněvadž evropské záchody tam nebyly.

    Nejhorší zážitek byl přejezd vlakem z Tibetu do Číny. Luxusní vlak a ty hajzly byly na konci naší cesty tak nechutný, že to svět neviděl. Fuuuuj!

    No, aspoň jsem si dokázala, že dám i takovej humus a nejsem úplná cimprlína :)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    LORD_DE_SEIS: to byl mu první pocit na měsíční pobyt v Arménii, když jsem ve svém pokoji na koleji otevřel dveře na toaletu a tam byl normální evropský záchod, hurá :D
    S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    LORD_DE_SEIS: to byla dnes první věc, kterou jsem si říkala když jsem odjížděla 😅
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    Pokaždé po návratu z Řecka, mám takovej osvobozující pocit, když můžu svobodně upustit toaletní papír do záchodu.

    (Je to jen takovej momentální pocit o který jsem se s Vámi chtěl podělit - poprosím majitele bidetů, aby zkusili vydržet a nepřispěchali honem napomoc s informací, že použití toaletního papíru je nehygienické, díky)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    ESPINOZINO: no a na výstavy se dostanu a šlo by to s proudem, ale až budu v důchodu, už to bude retro a nikoho to nebude zajímat, takže pro sebe a bůhví kam to dojde :D
    ESPINOZINO
    ESPINOZINO --- ---
    GRANTORINO: to poznam, alebo az vyrastu deti.
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    Celá naše matematika je nepřesná. Nikdy se nerovná 10/3 tomu, co násobek tří 0.3 se střiškou.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Chtěla bych malovat, ale protože by zas na to nebylo dost času, pár náročnějších nápadů většího formátů je v hlavě, tak prostě nemaluju. Teď je prostě pořád něco nutný dodělat víc, než si zrovna sednout k malování. Škoda. Tak jednou v důchodu asi... Jako nevím, co s tím. Dopadne to jako s tetováním. Vždycky jsem měla nějaký, co chci, ale pořád mělo přednost něco jiného a teď už je to nějak passé... Jsem malířkou jen ve své vlastní hlavě.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    SALVATOR: Tak to já bych mezi podložkami nenašel dvě správně veliké a vrutům strhl hlavičku, protože byly socíkovský z bláta.
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    ARGANNAH: Jojo, letos na jare jsem nemilosrdne vytridila zavarovacky. A ted jich mam malo.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    Priznavam se, ze pri vyhazovacim uklidu pouzivam otazku "kdybychim to potrebovali, vzpomneli bychom si, ze uz to mame, nebo bychom to rovnou koupili?" A dost to pomaha 😀
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    Přiznávám se, že my jsme DIY domácnost, schraňujeme oba dva, máme toho horu, ale taky pořád něco vzniká a každou chvíli se něco hodí. Jenom každej máme jedno slabý místo (já zavařovačky a obecně sklenice od hořčice a spol., manžel takový ty žlutý zavírací škatule od Nesquiku), který kdyby se člověk nekontroloval, tak ho to nakřečkovaný množství fakt zaplaví jak hrnečku vař. Ale zvládáme to, muž od toho docela slušně abstinuje a já to vždycky jednou v roce na Vánoce hromadně vyházím, nechám si jich jen pár, a začnu znova.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    AXTHEB: No a já hned podložkama podložil dveře, kde bylo třeba, vrutama přidělal prahy, kde chyběly...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam