• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    FRK_R23: mission accomplished? :-)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    SWALLOW2: Ale tomu nemusíš rozumět a nemusíš se k tomu ani vyjadřovat. Kde se vůbec bere tahle touha rozdávat nevyžádané rady?
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    TRISSIE: Ok, rozumim. Proste plivnout nekam dal a doufat, jak ty pises, ze to toho poplivaneho nijak neovlivni.
    Ja se radsi naucil tyhle “nezavinene” nasranosti uplne vypustit … nemuzu ovlivnit, netrapim se
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    FRK_R23: Tomu prave nerozumim, teda nerozumim tomu, jak ti pomuze to vylejt na nekoho kdo za to nemuze. Mne pomuze vzdy jenom reseni s tim kdo z to konkretne muze. A pokud za to nemůže nikdo v dosahu, tak mam smulu 😉
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SWALLOW2: někdo nebo něco, s čím nemůžeš nic dělat, tě sere, nebo minimálně hodně stresuje. Úplně si to nechceš vybíjet na svém okolí, zvlášť v případě, že máš dostatek sebereflexe a víš, že kupříkladu tvoje žena opravdu nemůže za to, že tvůj šéf je kokot, nebo že se mluví o hromadném propouštění (přičemž říct šéfovi, že je kokot, by rozhodně nebylo taktické, a s tím propouštěním se nedá dělat vůbec nic, než čekat).
    Tak si najdeš nějaký cizí lidi na internetu a upustíš páru tím, že se s nima pohádáš. Oni si z toho nic nedělaj, ty si z toho nic neděláš, ale svoje denní penzum hádek máš za sebou a domů přijdeš v dobrý náladě :-)

v tomhle svého času naprosto excelovala ID BLONDYNKA.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    SWALLOW2: Prostě jsem od rána nasranej a na někoho bych to vylil.
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    Nemyslim to nijak odobne, ale nikdy nechapu hlasku “dnes bych se pohadal”. Vubec netusim jakou emoci to uspokoji .. jak to clovekovi pomuze? Samozrejme, ze pohadat se k tematu, ktere potrebuji vyresit a je prede mnou tak to chapu …
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    KURE: Možná si někoho vyndám z ignore :)
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    Vždycky, ale úplně vždycky, když slyším nebo čtu, jak někoho něco pořádně nakoplo, tak si to i představím a v duchu se bavím tou představou, jak ten člověk letí kamsi pryč jako míč při fotbale :))
    KURE
    KURE --- ---
    FRK_R23: v ism myslím můžeš klidně začít :D
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    BERRUNA: Nic mě nenapadá, čekám až se někdo chytí.) A nebo se zhulim a vykašlu se na to;)
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    FRK_R23: tak nahoď
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    FRK_R23: dam si kafe a zkusim neco nekde vymyslet..:)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    KOUDY: Jo ale kvuli Muskovi se hádát nechci :) ono se něco najde :-)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    FRK_R23: Musk jako tema pro nyxaky uplne staci. Pak uz potrebujes jen popcorn a niveu na briska prstu.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    KOUDY: To je nuda, chce to nějaký pořádný téma. Musk je prostě jenom freak.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Zrovna dneska mam alespon dve hodky cas rozjet nekde nejakej flejmicek..V klubech o Elonu Muskovi to jde posledni dva roky nejlip.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Kurva dneska bych se s někym s radostí pohádal.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    teprve v době, kdy se na Medvídka Pú začaly dívat moje děti, jsem zjistila, že Stokorcový les není les, ve kterém rostou stromy stokorce, ale les, co má rozlohu sto akrů :-)
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    FRK_R23: Ale to nic, bulíku. Mluví z tebe to pití. Euforii už máš za sebou a teď jsi v melancholický fázi.
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    MegaCockter mi dal dneska pekne zabrat. #broforce
    Ale to neni nic proti tomu, co se mi ted deje v praci. Makam za (doslova) dva, vsechno se sype jak domecky z karet a zbytek je v plamenech. Ale ja, ja to nevzdam! #planovac
    🔥🔥🔥
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam