• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    TRISSIE: No trochu si to zkazila, protože si mě potěšila. Takže už nejsem tak nasranej :-)

Tak dík! :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    FRK_R23: mission accomplished? :-)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    SWALLOW2: Ale tomu nemusíš rozumět a nemusíš se k tomu ani vyjadřovat. Kde se vůbec bere tahle touha rozdávat nevyžádané rady?
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    TRISSIE: Ok, rozumim. Proste plivnout nekam dal a doufat, jak ty pises, ze to toho poplivaneho nijak neovlivni.
    Ja se radsi naucil tyhle “nezavinene” nasranosti uplne vypustit … nemuzu ovlivnit, netrapim se
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    FRK_R23: Tomu prave nerozumim, teda nerozumim tomu, jak ti pomuze to vylejt na nekoho kdo za to nemuze. Mne pomuze vzdy jenom reseni s tim kdo z to konkretne muze. A pokud za to nemůže nikdo v dosahu, tak mam smulu 😉
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SWALLOW2: někdo nebo něco, s čím nemůžeš nic dělat, tě sere, nebo minimálně hodně stresuje. Úplně si to nechceš vybíjet na svém okolí, zvlášť v případě, že máš dostatek sebereflexe a víš, že kupříkladu tvoje žena opravdu nemůže za to, že tvůj šéf je kokot, nebo že se mluví o hromadném propouštění (přičemž říct šéfovi, že je kokot, by rozhodně nebylo taktické, a s tím propouštěním se nedá dělat vůbec nic, než čekat).
    Tak si najdeš nějaký cizí lidi na internetu a upustíš páru tím, že se s nima pohádáš. Oni si z toho nic nedělaj, ty si z toho nic neděláš, ale svoje denní penzum hádek máš za sebou a domů přijdeš v dobrý náladě :-)

v tomhle svého času naprosto excelovala ID BLONDYNKA.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    SWALLOW2: Prostě jsem od rána nasranej a na někoho bych to vylil.
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    Nemyslim to nijak odobne, ale nikdy nechapu hlasku “dnes bych se pohadal”. Vubec netusim jakou emoci to uspokoji .. jak to clovekovi pomuze? Samozrejme, ze pohadat se k tematu, ktere potrebuji vyresit a je prede mnou tak to chapu …
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    KURE: Možná si někoho vyndám z ignore :)
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    Vždycky, ale úplně vždycky, když slyším nebo čtu, jak někoho něco pořádně nakoplo, tak si to i představím a v duchu se bavím tou představou, jak ten člověk letí kamsi pryč jako míč při fotbale :))
    KURE
    KURE --- ---
    FRK_R23: v ism myslím můžeš klidně začít :D
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    BERRUNA: Nic mě nenapadá, čekám až se někdo chytí.) A nebo se zhulim a vykašlu se na to;)
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    FRK_R23: tak nahoď
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    FRK_R23: dam si kafe a zkusim neco nekde vymyslet..:)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    KOUDY: Jo ale kvuli Muskovi se hádát nechci :) ono se něco najde :-)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    FRK_R23: Musk jako tema pro nyxaky uplne staci. Pak uz potrebujes jen popcorn a niveu na briska prstu.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    KOUDY: To je nuda, chce to nějaký pořádný téma. Musk je prostě jenom freak.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Zrovna dneska mam alespon dve hodky cas rozjet nekde nejakej flejmicek..V klubech o Elonu Muskovi to jde posledni dva roky nejlip.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Kurva dneska bych se s někym s radostí pohádal.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    teprve v době, kdy se na Medvídka Pú začaly dívat moje děti, jsem zjistila, že Stokorcový les není les, ve kterém rostou stromy stokorce, ale les, co má rozlohu sto akrů :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam