• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Tyvoe a Hany Bany of course.
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Kotva, Propaganda, starej NOD, Nona, Café Rybka, Jericho, Velryba, Duende a hlavně ultimatně především Krásný ztráty.
    Pak Vobora na Letné.
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    ARGANNAH: Café č. 14! Tak teď se mi orosila očka, tam jsem to milovala.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    SALVATOR: Man after my own heart!
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    A teda největší kvalita kafe je pro mě kvantita.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    FRK_R23: Mě běžně, ale to je asi spíš můj problém. In jsou teď holt kafe spíš ovocný, míň pražený, zatímco já potřebuju hořkej, rozhodně nekyselej dehet s lehkým aromatem mokrýho, měsíc nevysypanýho popelníku.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    SALVATOR: Asi jsem měl kliku. To co popisuješ se mi stalo snad jednou:)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    FRK_R23:
    MAR_TINA: Myslíte ty předražený kyselý snobský sračky s příběhem? Kdysi sme byli na nějaký akci kdesi v Petrohradský, byl tam takovej hipstakafestánek a jejich kafe mi tak zkřivilo držku, že ji dodneška nemám rovně.

ARGANNAH: Ježíš, Café č. 14! Tak sem strávil nějakýho času. I když přiznávám, víc U Žaludů, v Kotvě, U Jarouše a Nad Viktorkou...
    Jinak do tohodle ranku kaváren bych zařadil i Café Rybka, který taky pořád funguje.
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    ARGANNAH: Týnská literárka nadále funguje.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ARGANNAH: i do menších a malých měst přinesli kavárny. I na venkov!
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    MAR_TINA: Skvělý kafe možná, ale v kavárnách jsme zevlívali už v devadesátkách coby mladí pseudointelektuálové čtoucí Literární noviny (které tehdy měly ještě úroveň) a čmárající špatné básně na zadní stránky školních sešitů. Byla to doba prvních nakládaných hermelínů, prvního celkem pitelného rozlévaného vína, z repráků hrál jazz, všude se šíleně kouřilo a první lásky se líbaly u stolečků po starých šlapacích šicích strojích. Café č. 14, Konvikt, Chiméra... kde jim je konec. Zůstala jenom Týnská, relikt to dávné minulosti. Snad ji taky nezrušili; budu tam muset zas jednou zajít
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Já miluju hipstery, protože přinesli do našeho malého Hobitína ve středu Evropy kavárny a skvělý kafe.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    TANKIE_: tak jo. Když to říkáš Ty, tak svou nálepku přijímám hrdě!
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    MULTICAT: já myslim, že hipsteři maj rádi věci, co jsou out, až jsou z toho nakonec in. Takže naše záliba v hrncích….myslim, že za nějakýho posthipsterskýho hybrida bych se klidně označila 8). Mam brejle, řešim kafe, sbíram starý věci a mam knír. Hipster ✔️
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MULTICAT: Me prijde hipster spis jako modni/zivotni styl..neco jako metalista treba :)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    MULTICAT: To nevím, já jsem si myslel že už je to pryč. Každá doba má svoje, tak před 10 lety byli hipsteři no. Borec s plnovousem v kostkovaný košili a brýlemi s 0 dioptriemi prostě působil směšně proto, že sice každej z nich byl ohromně originální individualita, ale přitom to bylo jak dres :)

Když se pak objevily všechny ty bistra s příběhem, tak jsem nějak přestal vnímat.

Ale dycky měli dobrý kafe!
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    FRK_R23: jo, já vím. Mě jednou chtěl ex urazit a nazval mě hipsterkou. Je to vlastně braný jako nadávka. Takže asi nechápu, proč. A nevím, jestli jsem hipster? Je nějakej test, jako na ADHD?
    Jak.se pozna rozdíl mezi směšným hipsterem a nesměšným?

Nesměj se! :D
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Nikdy jsem pořádně nepochopila, kdo je vlastně hipster/ka.
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    to bude nějaký kolík :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam