• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    KAIAFOX: Akorát ta druhá literárka je už pár let zavřená.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    ARGANNAH:
    PETGRIDUS: Funguje. Honza je tam pořád! (Snad jsme se tam třeba potkali.. dělala jsem tam čtyři roky).
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    A pak do Utopie, vlastně.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Já chodila jenom na Sedmičku. A to jsem byla vždycky intelektuálka.

:)
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    NICOLLETTE: Medůza, Indigo (byť tam byla nejnemožnější obsluha v Praze snad)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Neumim varit na nerezovy panvi. Chapu ze je dobra pro steaky, ale jako boomer jsem si na tyhle veci koupil airfryer a na panvi si delam hlavne michany vajicka a ty jsou teda na nerezu uplne napicu. Myslel jsem si, ze zvladnu vsechno, ale fakt ji nezvladnu pred kazdym petiminutovym varenim vypalovat olejem a vytirat papirovejma uterkama..na to mrdam.
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Tyvoe a Hany Bany of course.
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Kotva, Propaganda, starej NOD, Nona, Café Rybka, Jericho, Velryba, Duende a hlavně ultimatně především Krásný ztráty.
    Pak Vobora na Letné.
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    ARGANNAH: Café č. 14! Tak teď se mi orosila očka, tam jsem to milovala.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    SALVATOR: Man after my own heart!
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    A teda největší kvalita kafe je pro mě kvantita.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    FRK_R23: Mě běžně, ale to je asi spíš můj problém. In jsou teď holt kafe spíš ovocný, míň pražený, zatímco já potřebuju hořkej, rozhodně nekyselej dehet s lehkým aromatem mokrýho, měsíc nevysypanýho popelníku.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    SALVATOR: Asi jsem měl kliku. To co popisuješ se mi stalo snad jednou:)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    FRK_R23:
    MAR_TINA: Myslíte ty předražený kyselý snobský sračky s příběhem? Kdysi sme byli na nějaký akci kdesi v Petrohradský, byl tam takovej hipstakafestánek a jejich kafe mi tak zkřivilo držku, že ji dodneška nemám rovně.

ARGANNAH: Ježíš, Café č. 14! Tak sem strávil nějakýho času. I když přiznávám, víc U Žaludů, v Kotvě, U Jarouše a Nad Viktorkou...
    Jinak do tohodle ranku kaváren bych zařadil i Café Rybka, který taky pořád funguje.
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    ARGANNAH: Týnská literárka nadále funguje.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ARGANNAH: i do menších a malých měst přinesli kavárny. I na venkov!
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    MAR_TINA: Skvělý kafe možná, ale v kavárnách jsme zevlívali už v devadesátkách coby mladí pseudointelektuálové čtoucí Literární noviny (které tehdy měly ještě úroveň) a čmárající špatné básně na zadní stránky školních sešitů. Byla to doba prvních nakládaných hermelínů, prvního celkem pitelného rozlévaného vína, z repráků hrál jazz, všude se šíleně kouřilo a první lásky se líbaly u stolečků po starých šlapacích šicích strojích. Café č. 14, Konvikt, Chiméra... kde jim je konec. Zůstala jenom Týnská, relikt to dávné minulosti. Snad ji taky nezrušili; budu tam muset zas jednou zajít
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Já miluju hipstery, protože přinesli do našeho malého Hobitína ve středu Evropy kavárny a skvělý kafe.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    TANKIE_: tak jo. Když to říkáš Ty, tak svou nálepku přijímám hrdě!
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    MULTICAT: já myslim, že hipsteři maj rádi věci, co jsou out, až jsou z toho nakonec in. Takže naše záliba v hrncích….myslim, že za nějakýho posthipsterskýho hybrida bych se klidně označila 8). Mam brejle, řešim kafe, sbíram starý věci a mam knír. Hipster ✔️
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MULTICAT: Me prijde hipster spis jako modni/zivotni styl..neco jako metalista treba :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam