• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    KOUDY: Ano také jsem měla tu vizi přejít kompletně na nerez, ale je to o nervy :) drhnout vajíčka z nerezu půl hodiny mě fakt neba (přesto ze jsem to vypalovala. :) Takže nemám tak zdravou variantu, ale porad lepší než nějaký teflon :)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    To by mě zajímalo, jestli sme se někdy potkali a nevíme vo tom.
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    ONDRAT: indigo bylo vedle Hany? Tam to bylo fakt divný. Pamatuju si ten velikej obraz visící tam. Chodili jsme tam, když v Hany bylo k prasknutí.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    KAIAFOX: Montmartre taky funguje, to je pravda! Dodnes se tam schází kroužek pražských surrealistů (což je samo o sobě surreálné)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    S_V_E_T_Y_L_K_O: ano. Tri roky ji od nich mam - [KOUDY @ Fotky toho co jsme si dnes koupili či objednali ] ale chtel jsem prejit komplet na nerez :)
    S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    KOUDY: fabini má i pánve s neprilnavym povrchem, jsou na vajíčka skvěle! Panev je umyta za minutu i když ty vajíčka zaschnou, za mě velká spokojenost.
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    NICOLLETTE: povalovala jsem se ve stejnejch podnicich… jeste pridam samsu, hany bany a iluzi!
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    KAIAFOX: Jojo tu jsem myslel. Tak aspoň, že ta Týnská zůstala. V Montmartru jsem byl jen párkrát.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    PETGRIDUS: Myslíš Řetězovou? Nj, to skončilo v kotrmelcích. Nebýt Honzy, tak neni ani Týnská. Naproti byl ještě Jaroš - Montmartre a to snad pořád funguje (?).
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    KAIAFOX: Akorát ta druhá literárka je už pár let zavřená.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    ARGANNAH:
    PETGRIDUS: Funguje. Honza je tam pořád! (Snad jsme se tam třeba potkali.. dělala jsem tam čtyři roky).
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    A pak do Utopie, vlastně.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Já chodila jenom na Sedmičku. A to jsem byla vždycky intelektuálka.

:)
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    NICOLLETTE: Medůza, Indigo (byť tam byla nejnemožnější obsluha v Praze snad)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Neumim varit na nerezovy panvi. Chapu ze je dobra pro steaky, ale jako boomer jsem si na tyhle veci koupil airfryer a na panvi si delam hlavne michany vajicka a ty jsou teda na nerezu uplne napicu. Myslel jsem si, ze zvladnu vsechno, ale fakt ji nezvladnu pred kazdym petiminutovym varenim vypalovat olejem a vytirat papirovejma uterkama..na to mrdam.
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Tyvoe a Hany Bany of course.
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Kotva, Propaganda, starej NOD, Nona, Café Rybka, Jericho, Velryba, Duende a hlavně ultimatně především Krásný ztráty.
    Pak Vobora na Letné.
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    ARGANNAH: Café č. 14! Tak teď se mi orosila očka, tam jsem to milovala.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    SALVATOR: Man after my own heart!
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    A teda největší kvalita kafe je pro mě kvantita.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam