• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    OPERAHYPNO: a jak to jako mam dosahnout, nahodne to smrdlat a zaroven mit na konci ty vejce presne michany?
    OPERAHYPNO
    OPERAHYPNO --- ---
    VYHULENY_UFO: jako člověka kterej si neumí udělat jídlo na pánvej bych se na férovku zeptal jeslti mu máma chodí utírat prdel a kontrolovat předkožku.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    OPERAHYPNO: je hrozny, ze dnesni mladez a zacinajici boomeri hledaji slozitost naprosto ve vsem, od michanych vajicek, pres palacinky az po omeletu. fakt nechci vedet, jak si dokazou budouci boomeri poradit treba s bramboraky...
    OPERAHYPNO
    OPERAHYPNO --- ---
    přesně míchaný vejce se hlavně maj míchat ne dokolečka ale v nepravidelných tazích. dejte pokoj s bůmrem a investiční pánvej
    KURE
    KURE --- ---
    77WHITE: tak existujou lidi co tvrdí, že správný míchaný vajíčka se maj dělat nad vodní lázní. že tam musí bejt smetana/mliko. další že tam nesmí bejt nic.
    řekl bych že receptů na "správný" vejce je asi tolik jako na správnej bramborovej salat.
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    MICHELLEDANIELS: na "spravny" michany vajicka pro dva lidi klidne padne ctvrtka masla, na tom neni nic spatnyho ;)

KOUDY: Jo tak dikybohu, ja si rikal ze ses moc velkej gurman na ty suseny zluty zmolky :) S omeletou je to voser, hodne hodne masla jako base, ale to taky neumim. Protoze vsichni rikaj jak mas rozpalit ocel doruda a pak ze se nic nelepi, ale to je presne to po cem clovek s vejcema netouzi :D
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    kdo neumi na panvi, je chudak a ne boomer... boomer nepotrebuje zadny slozitosti.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    77WHITE: pravdu mas. Ja si pletu michacky s omeletou. Sorry :)
    MICHELLEDANIELS: maslo je zaklad. Pak jsou pekne kremovy :)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    77WHITE: A pak jsou dobytci jako ja, co do toho vajicka ještě rozpustí kus masla 8) Zatim si nikdo nestěžoval... možná žlučník
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    KOUDY: je mi trapny bejt arbitrem michanejch vajicek, ale pokud clovek je nechce vysuseny, mel by je delat na co nejmensim plameni za neustalyho michani a sundavani z ohne, pri spravny technice to nejde doslova pripalit. Sorry za smartasse.
    KURE
    KURE --- ---
    KOUDY: oboje. ale vajicka casteji
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KURE: a delas na nich vajicka nebo palacinky?
    KURE
    KURE --- ---
    S_V_E_T_Y_L_K_O: ja jsem team nerez, kromě jedny panvicky na vejce/palacinku. mam titanovou z tescomy.
    S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    KOUDY: Ano také jsem měla tu vizi přejít kompletně na nerez, ale je to o nervy :) drhnout vajíčka z nerezu půl hodiny mě fakt neba (přesto ze jsem to vypalovala. :) Takže nemám tak zdravou variantu, ale porad lepší než nějaký teflon :)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    To by mě zajímalo, jestli sme se někdy potkali a nevíme vo tom.
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    ONDRAT: indigo bylo vedle Hany? Tam to bylo fakt divný. Pamatuju si ten velikej obraz visící tam. Chodili jsme tam, když v Hany bylo k prasknutí.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    KAIAFOX: Montmartre taky funguje, to je pravda! Dodnes se tam schází kroužek pražských surrealistů (což je samo o sobě surreálné)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    S_V_E_T_Y_L_K_O: ano. Tri roky ji od nich mam - [KOUDY @ Fotky toho co jsme si dnes koupili či objednali ] ale chtel jsem prejit komplet na nerez :)
    S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    KOUDY: fabini má i pánve s neprilnavym povrchem, jsou na vajíčka skvěle! Panev je umyta za minutu i když ty vajíčka zaschnou, za mě velká spokojenost.
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    NICOLLETTE: povalovala jsem se ve stejnejch podnicich… jeste pridam samsu, hany bany a iluzi!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam