• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KURE: a delas na nich vajicka nebo palacinky?
    KURE
    KURE --- ---
    S_V_E_T_Y_L_K_O: ja jsem team nerez, kromě jedny panvicky na vejce/palacinku. mam titanovou z tescomy.
    S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    KOUDY: Ano také jsem měla tu vizi přejít kompletně na nerez, ale je to o nervy :) drhnout vajíčka z nerezu půl hodiny mě fakt neba (přesto ze jsem to vypalovala. :) Takže nemám tak zdravou variantu, ale porad lepší než nějaký teflon :)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    To by mě zajímalo, jestli sme se někdy potkali a nevíme vo tom.
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    ONDRAT: indigo bylo vedle Hany? Tam to bylo fakt divný. Pamatuju si ten velikej obraz visící tam. Chodili jsme tam, když v Hany bylo k prasknutí.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    KAIAFOX: Montmartre taky funguje, to je pravda! Dodnes se tam schází kroužek pražských surrealistů (což je samo o sobě surreálné)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    S_V_E_T_Y_L_K_O: ano. Tri roky ji od nich mam - [KOUDY @ Fotky toho co jsme si dnes koupili či objednali ] ale chtel jsem prejit komplet na nerez :)
    S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    KOUDY: fabini má i pánve s neprilnavym povrchem, jsou na vajíčka skvěle! Panev je umyta za minutu i když ty vajíčka zaschnou, za mě velká spokojenost.
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    NICOLLETTE: povalovala jsem se ve stejnejch podnicich… jeste pridam samsu, hany bany a iluzi!
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    KAIAFOX: Jojo tu jsem myslel. Tak aspoň, že ta Týnská zůstala. V Montmartru jsem byl jen párkrát.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    PETGRIDUS: Myslíš Řetězovou? Nj, to skončilo v kotrmelcích. Nebýt Honzy, tak neni ani Týnská. Naproti byl ještě Jaroš - Montmartre a to snad pořád funguje (?).
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    KAIAFOX: Akorát ta druhá literárka je už pár let zavřená.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    ARGANNAH:
    PETGRIDUS: Funguje. Honza je tam pořád! (Snad jsme se tam třeba potkali.. dělala jsem tam čtyři roky).
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    A pak do Utopie, vlastně.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Já chodila jenom na Sedmičku. A to jsem byla vždycky intelektuálka.

:)
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    NICOLLETTE: Medůza, Indigo (byť tam byla nejnemožnější obsluha v Praze snad)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Neumim varit na nerezovy panvi. Chapu ze je dobra pro steaky, ale jako boomer jsem si na tyhle veci koupil airfryer a na panvi si delam hlavne michany vajicka a ty jsou teda na nerezu uplne napicu. Myslel jsem si, ze zvladnu vsechno, ale fakt ji nezvladnu pred kazdym petiminutovym varenim vypalovat olejem a vytirat papirovejma uterkama..na to mrdam.
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Tyvoe a Hany Bany of course.
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Kotva, Propaganda, starej NOD, Nona, Café Rybka, Jericho, Velryba, Duende a hlavně ultimatně především Krásný ztráty.
    Pak Vobora na Letné.
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    ARGANNAH: Café č. 14! Tak teď se mi orosila očka, tam jsem to milovala.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    SALVATOR: Man after my own heart!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam