• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    JESSENKA: je ti jenom dvaatricet, podle všech statistik máš ještě větší pulku zivota před sebou, abys ho žila podle svých představ.
    Detem vadí to, že už nebudete rodina (to daleko vic, nez ze jsi na holky), ale časem to přijmou.
    Drzim palce, at ty lepší pristi prijdou co nejdřív! Ale nelhat sobe ani okolí je velká vec sama o sobě
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    JESSENKA: 🫂
    JESSENKA
    JESSENKA --- ---
    FIONOR: 🩵
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    JESSENKA:
    Every time someone steps up and says who they are, the world becomes a better, more interesting place. So thank you.
    cpt. Raymond Holt (B99)
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    KURE: jako desetizubej?
    JESSENKA
    JESSENKA --- ---
    cely zivot jsem koukala po holkach...pry to je normalni....v puberte mne zacalo vzrusovat zenske telo , ale babicka mi rekla ze to je spatne a ze je to ostuda....brzy jsem se vdala za fajn muze a dala mu dve deti ale citila jsem se nestastna....babicka i mama mi rekli ze mam vic pracovat a nemyslet na blbosti....sex s muzem se mi libil ale nenaplnoval....zacal mne podvadet a ja byla zticha protoze deti a stud za to , ze mne pritahuji zeny....trpela jsem ale vyhledala psychologa ktery mi pomohl prijmout mou orientaci ve 32letech....muz odesel a roznasi o mne ze jsem frygida a trpel se mnou....babicka mne odepsala protoze se stydi...mama taky...deti jsou tez spis proti me....ale citim ulevu...ano , jsem lesbicka...
    AIST
    AIST --- ---
    V sobotu mě čekají pilotní zkoušky... mám z toho trochu nervy :D
    ATROPOS
    ATROPOS --- ---
    Tak tvorba "ultimátního pracovního playlistu" by mi šla. A teď ještě ta práce, eh...
    KURE
    KURE --- ---
    každej by měl mít jednou za čas dekadentní ráno se vším co k tomu patří.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    TRISSIE: Já taky neřek, že to je ráno špatný, ale že to je dekadentní. Což často sám vlastně považuju za pozitivum.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    MULTICAT: Ke kávě patří cigaretka, ale vím, že na to tě neutáhnu.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    přiznávám se, že mi žádná část dne ani noci nepřijde jako "špatný čas na zmrzlinu" :-)
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    SALVATOR: :D
    Ke kávě, viď.

Tak zejtra, mám tam ještě jeden zbytek.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    MULTICAT: Cpát se zmrzlinou ráno mi osobně teda přijde víc dekadentní, ale budiž :⁠-⁠)
    OPERAHYPNO
    OPERAHYPNO --- ---
    MULTICAT: j prase podle mě je člověk, kterej tu zmrzlinu začne jíst ještě předtím než dojde k pokladně, ale samozřejmě návyky ve percepci sebe samého máme každý jiné naštěstí.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    SALVATOR: no, mohla jsem počkat do rána. To už je tak elegantně dámičkovský. Tato poloha přeci jen lépe odpovídá mému naturelu.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    MULTICAT: Tak to nejsi dobytek, když tě k tomu dohnala nutnost odmrazit mrazák, ne?
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    KOUDY: byla to strašná oběť, já už takhle pozdě nejím.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MULTICAT: hezky sis tu zmrzku obhajila :D
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Jsem dobytek. Včera večer jsem přijela domů z práce v půl desátý a sežrala zbytek zmrzliny, kterou jsem měla od léta v mrazáku.

Musím to všechno už zlikvidovat, abych mohla mrazák konečně odmrazit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam