• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    VERSONNENHEIT: foťákové filtry jsou milosrdné.
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    MADIETTA: věc názoru. Mně přijde že tady vypadáš nejlíp ze všech fotek, který jsem na nyxu viděla [MADIETTA @ ISM || I Shot Myself aneb selfie, selfac, mojka, selfcvak, jacvak apod.]
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    STEPNI_VLK: to mi přijde velice hezké. Ta konečně mohla říkat, že to dela JEN pro sebe :)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    VERSONNENHEIT: maluju se, protože bez namalování vypadám hnusná a stará, s namalováním vypadám míň hnusná a míň stará. Nemáš zač.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Nemám ráda adventní trhy.

Příroda stvořila prosincovou tmu a zimu proto, aby člověk byla zalezlý u kamen s čajem a knihou, ne aby promrzlý popíjel grog, kupoval rukodělné výrobky, konverzoval se sousedy a poslouchal děti z místní školky, jak zpívají koledy.
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    LIMETA: Smazala jsem si prodejní diskuze, aukro zablokovala a jeden zapomenutý Swap nabídl k mému projektoru promítací plátno za čokoládu. Takže jedu od milého do práce se zastávkou v Praze a s tímto čahounem.. Tak a přiznávám, že mám asi problém, protože tohle už neschovám, ale taky dětinskou radost

HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    Dneska v práci šéfuju jenom sebe, tak sem si koupil Republiku s Colou ať si zima studí jak chce.
    Budu mít v piči. To je můj dnešní plán
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    Slíbil jsem synovi a ženě, že dokud bude na ZŠ, budu mu věnovat čas a vozit ho ze a do školy a na kroužky, protože je tam špatný spojení. Jsem pro něj k dispozici a mám zkrácený úvazek v neziskovce, i když to lepím ještě se dvěma DPČ...

Příští rok by měl být na střední a bude samostatnější. Přemýšlím, co dál. Většinu (pracovního) života už mám za sebou.

A tak, ačkoliv jsem předtím přes 14 let pracoval na různých místech na MPSV v Evropském sociálním fondu, včetně místa pod jedním náměstkem, chvíli si hrál na vedoucího IT na FSV, hrozně mě láká si udělat rekvalifikaci na elektrikáře a navíc instalatéra.

Zatímco moje někdejší spolužačky jsou na různých.vysokých postech v diplomacii, na Komisi nebo šéfují všude možně...tak já jsem onemocněl už při studiu. A chtěl bych umět aspoň víc řemesel, když už nemluvím třema a vice jazykama...

Hlavně přeju synovi, aby se dostal, kam chce, mohl dál hrát na kytaru a založil si tu kapelu. A nikdy, nikdy, nemusel jít do války. Moje ségra psala, že byla hospitalizovaná s matkou toho dobrovolníka, který padl u Bachmutu. Tu bolest ze ztráty jediného syna si nedovedu vůbec představit.
    MLUFFY
    MLUFFY --- ---
    Stýská se mi po Skotsku mnohem víc než po ČR. A mám z toho výčitky, protože rodinu a kamarády mám přeci v ČR.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    MULTICAT: Ježiš, přes to jsem roky jezdila do Litomyšle.. ach, ty vzpomínky 🤣🤦
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    NOFNAK: si budeme poměřovat koule???..) ja s tou rymičkou musím odvést dítě do školy... 乁⁠༼⁠☯⁠‿⁠☯⁠✿⁠༽⁠ㄏ
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    KOPRETKA: :Jenomže jako velkej silnej chlap se pak musíš vyrovnat sám s rýmičkou. A to fakt nechceš.
    ADALIM
    ADALIM --- ---
    HELLENKA: Ano, mám ten dům napůl s bratranci a s paní Mikuleckou jsme dlouho jednali, nechtěli jsme o ni přijít, ale ona už byla hrozně vyčerpaná...
    S tím kafe to slecnam vyridim:-)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Lituji, že jsem se na základce učila francouzštinu a ne němčinu. Nakonec jsem tu francouzštinu použila jenom v Maroku a jo některá perská slova jsou z francouzštiny... Ale jezdím teď spíš do Německa, Rakouska, mám část rodiny ve Švýcarsku a mluví spíš německy... Mno kolem a kolem je to jasný.
    VANEK
    VANEK --- ---
    SALVATOR: Což mi připomnělo, že ostatní vždycky nakonec nějak rozliším, ale Vladimíra a Ivana Binara fakt ne; vždycky se musím koukat, který je ten s tou Polynésií a který s Rakouskem.
    HELLENKA
    HELLENKA --- ---
    ADALIM: ale kafe podle fotek flakaj :D jako Illy v dnesni dobe se hodi max. do naky cukrarny pro duchodce

jn, Sarka chtela uz jit zas jinou cestou, co jsem slysela...)
    ADALIM
    ADALIM --- ---
    HELLENKA: Je tam bistro Esko. Mají pobočku i v Lanškrouně. Mně ty jejich věci chutnají. Ale chlebíčky Šárky Mikulecke zatím nemají konkurenci:-)
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    HELLENKA: ještě nevím.
    HELLENKA
    HELLENKA --- ---
    GREAT_R: jo Depo bylo super, hlavne ty jejich chlebicky :D a kvalitni kafe
    ale pry je tam ted nova kavarna / bistro na misto nej...netusis jak je na tom s kvalitou ? :)
    VANEK
    VANEK --- ---
    RANDOM_NIGHT: Odjakživa si pletu Sinclaira Lewise a Uptona Sinclaira.
    (Že Nabokov trochu nefér žertovával o "všelijakych těchhle Uptonech Lewisích", nepomohlo.)

TRISSIE: Napřed jsem si říkal, co to je za skin s pěkným barevným gradientem podle souvisejících položek menu :)
    TRISMEGISTOS
    TRISMEGISTOS --- ---
    Přiznám se, že mě u dospělejch lidí fakt sere, jak rychle se přidaj k zesměšňování a ponižování lidí, který z různejch důvodů nezapadaj do normálu, čimž holt můžou bejt trochu otravný. Představa, že jsou to neškodný kecy a postoj, že jsme přece na internetu, tak se k sobě můžeme chovat jako piče, že je to sranda a nejlepší je, že to děláme hromadně, patří v nejlepším puberťákům, v nejhorším k dětem předškolního věku. Fakt žasnu, jak se obecně chytrý lidi snadno začnou chovat jako totální blbci.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam