• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MART1NKA: očkováky a průkazy původu všech koček. Asi se někam daly při rekonstrukci a prostě nevím, kam.
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    LIQUID_SOUND: snowys_life0 :-)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    KOPRETKA: To uz bude suche :)
    Ja furt este dufam.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    KOPRETKA: huh!? Si ubal jiny neasi
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    MART1NKA: já už od 25.10. hledám brko.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Kupila som si novu podprdu a niekde ju v byte este nerozbalenu stratila. To snad nie je mozne.
    DRUMID23
    DRUMID23 --- ---
    Že je blbec se vždycky napíšu na nějaký kurz u kterého dostávám na prdel, protože roky se začínají ozývat 🤦‍♂️😃
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    VESTIGIA: mr.kitters.the.cat?
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    Ujíždím si na IG účtu jednoho týpka, který postuje záběry z mini kamery, co nosí jeho kočička. Čtyřnohá. Ta videa jsou neskutečně roztomilá. Navíc ta kočka je hrozně ukecaná.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    AIST: moje tetování by se Ti určitě líbilo!
    :)
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    AIST: me, kdyz se neco nelibi, tak nechapu, ze se to nekomu jinymu vubec muze libit, kdyz je to tak vosklivy!
    AIST
    AIST --- ---
    Mě se tetování nikdy nelíbila, ale chápu, že se to někomu líbí...
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    Mne to trvalo 13 let, muselo to byt neco, co je nadcasovy a budu se na to chtit koukat i jako stara, zapskla baba. Povedlo se.
    A priznam se, ze jsem tam sla s tim, ze chci neco maleho na zapesti a odchazela jsem s barevnym predloktim :D ale nelituju toho a nikdy nebudu...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ADELHAIDA: Mám to stejně.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    RANDOM_NIGHT: tri roky jsem vodil rano dite do skolky. odevzdavka v osm nejpozdeji. tu samou dobu jsem mel ob tyden odpoledni od dvanacti.
    takze dany tyden jsem vodil dceru do skolky tak ze jsem pres pyzamo prehodil kalhoty, mikinu a bundu a nasledne jsem to doma ze sebe schazoval cestou zpatky do postele.
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    ADELHAIDA: Já se vždycky pro něco rozhodnu, nedotáhnu to a pak jsem vlastně ráda. Toto kolečko se opakuje aspoň jednou do roka :)
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Přiznám se, že bych chtěla kérku, ale za celej asi 12 let jsem nenašla obrázek nebo text, se kterým bych mohla žít.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Šla jsem na running sushi v pyžamu.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    CAMKA: <3
    CAMKA
    CAMKA --- ---
    MULTICAT: Já zase kousíček z knížky od Jacka Kerouaca, který mě zasáhl už asi ve 14, abych měla aspoň nějaký kontakt s nadějí a příslibem světla... na zápěstí (abych to furt viděla), fontem z psacího stroje - to dá rozum! before it was cool - tehdy ještě hipstři neexistovali :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam