• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    INSEQUI: Na Chebu je vidět, jak snadno letlampa pozice obchodnického města opálila pokus komunistů z něj udělat město strojírenské, když teda tam byla ta opona a medle obchodovat s kým nebylo. Po propadu v devadesátkách to šlo hodně nahoru. Je to bohaté, opravené, sebevědomé město.

Lokální patriot ve mně by řekl - jediná císařská falc na území koruny české se nezapře. .)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    MAR_TINA: a co Bruntal?
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    INSEQUI: myslím, že naopak.

Já třeba vidím ten posun k lepšímu, čistšímu, civilizovanějšímu i v Rumburku. I Jáchymov se pomaličku mění. Ostrovna nad Ohří je pěknej. (Ale on teda vždycky byl). Je to možná větší radost právě o to, jak špatný to bývalo.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    MAR_TINA: Já to asi chápu, lidé mají rádi zvláštní věci.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    GREATDRAKE: Je to horší než Velký Šenov?
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    INSEQUI: já je mám svým způsobem hodně ráda. Trochu jako když člověk rád čte detektivky nebo kouká na horor, ale mám.
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    INSEQUI: Zkoušels někdy třeba Cheb?
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    HNL: ale na pozitivní notu - myslím, že jsme se posunuli, fakt všichni. Homolkovi byli "průměrná rodina" a za ty tři generace, co uběhly, vypadá průměrná venkovská rodina, věřím, hodně jinak.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Sudety jsou peklo celý, nerad tam jezdím, je tam sice hezká příroda, ale ty města a vesnice tam vypadají jako kdyby odsun Němců skončil minulou středu.
    HNL
    HNL --- ---
    MAR_TINA: Samozřejmě, na některé existence je každá satira krátká. A u satiry ti má být trochu mdlo, není to jen pro pobavení. I proto je to hodně těžký žánr, rozhodně se to nepovede pokaždé tak jako právě u Homolkových.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    HNL: jenže pak přijedeš na návštěvu ke strýci a je ti mdlo podruhý, když se ujistíš, že to není satira, ale skoro milý humor.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    VYHULENY_UFO: zadne jine mesto ve me nevyvolalo takovou depku jako jachymov. mesto kde zkrachovala i herna a obchod s levnym chlastem. peklo.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    ERVIN: chudaci... ja jezdim obcas do sudet a nechtel bych tam zit, ostatne jako uprchlik z vychodoceskyho malomesta vim, ze nikdy uz v podobnem malem meste zit nechci. malomesta a vesnice, to jsou skutecny cechy se skutecnymi lidmi.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ERVIN: ale ti nemaj ani premiovku..to jsou nyxaci druhy kategorie vetsinou.
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    VYHULENY_UFO: Nyxáci jsou i v sudetech!
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    INSEQUI: prozradim ti tajemstvi, tvoje a moje bublina, obecne bubliny lidi zde na nyxech nejsou reprezentativni vzorek cechu. stejne jako praha neni cesko, tak nyxaci nejsou cesi. vystrc nekdy hlavu z prdele svy bubliny a jed se podivat do sudet, na severni moravu, podivej se nekdy na vysledky voleb...
    HNL
    HNL --- ---
    ERRTU:
    INSEQUI: Všechny tři díly (i když s lehce klesající úrovní) jsou především skvělá satira a jako na satiru je třeba se na ně dívat. Jestli to někdo bere jako běžnou rodinnou komedii, tak docela chápu, že je to k nevydržení. Jde ovšem o nepochopení žánru.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    VYHULENY_UFO: Hele nevím jak u tebe, ale v mojí sociální bublině se takhle nežije a mě spíš sere že se z tohohle dementního filmovýho odpadu dělá nějaká norma. Půlka lidí se plácá do kolen smíchy a půlka to bere jako něco čemu se chce přiblížit. Úplně stejnej ulepenej kabaret jsou filmy Slunce seno.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    homolkovi? dukaz, ze cech se nikdy nemeni a ze cesi nikdy nebyli nijak vyjmecnej narod. filmova pravda, ktera proste boli.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Homolkovi jsou naprostý ZLO!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam