LOGO: Děkuju za téměř lidskou reakci, aspoň někdo. Chápu, že škatulka už je dneska bohužel asi nutná, ať pro přemejšlení nebo komunikaci.
"Kvalitní hudba v rapu" je pro mě oxymóron, sorry. Nicméně pokud ohledně toho umění máš na mysli kulometnou improvizaci á la slam poetry a svým způsobem trochu i stand-up, tak to jo, to beru. Někdo mi dokonce kdysi říkal, že je v tomhle nějak extrémně dobrej Eminem, byly tam snad jakýsi rekordy či co.
Nicméně jako celek je rap příšernej, tak to zkrátka vidím. Sorry!
Jsem ovlivněnej tím, že máme v rodině profesionálního muzikanta a spoustu dalších jsem potkal (a sám jsem kdysi chvilku trochu hrál)? Možná... a možná ne. Spíš ne. Vlastně rozhodně ne.
To, co jsem slyšel, je zkrátka agresivní, negativní odpad, ze kterýho se mi dělaly vředy. Můj pohled - což už se dneska nenosí, já vim.
Mimochodem, všiml jsem si, jak se na Nyxu - což je koneckonců jistej sociální lakmus - čím dál víc projevuje určitá davová mentalita (to samozřejmě nemyslím kvůli tomuhle). Ostatně lidi tu mají vztahy, ať už virtuální nebo skutečný, já to chápu. A je to bezpečný, pohodlný atd., to nechme. Každopádně je legrace to zpovzdálí sledovat a nebát se psát vlastní názory, ať už se týkají čehokoli. Zejména v politice nebo novinkách z titulků to vypadá, že tahle báječná hypersenzitivní společnost naoko vyznává rádoby všeobjímající A, ale běda jak člověk přijde s B...
Tak jo. O několik komentářů víc, než jsem chtěl ke svýmu původnímu příspěvku přidat (tj. žádný).
Přátelé, ať se daří, poslouchejte, co je libo, a hlavně si nenechte do ničeho kecat!
PS: Jsem mileniál (starší), akorát mám rád češtinu, čili se umím relativně dobře vyjadřovat a většinou nepoužívám takový ty novodobý píčoviny, a moje písemný vyjadřování (toto píšu v těžký kocovině, mimochodem) tudíž může někomu evokovat šedesátiletýho člověka. Ale s tím nic nenadělám. Chápu, že někdo to tak zase hodnotí kvůli obsahu, a s tím taky nic nenadělám.
Jinak normálně bych sem takovýhle kraviny nepsal, navíc pošahanejch grafomanů je na Nyxu jistě dost, ale tohle auditko je o přiznávání a s tou kocovinou se to zkrátka nějak sešlo, no.
Tak cheers... a hezký svátky všem.