• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    BARBARELLA
    BARBARELLA --- ---
    _ANT_: prosím o update ikonky v plném rozsahu! :))
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    _ANT_: pockat, ale to se ještě musis vysmivat za nahotu druhým, ale zároveň si nevidět ani na vlastní profilovku.
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    BARBARELLA: Rikal nekdo prso na profilovce?

SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    Priznam se, ze tohle me v tom mym zivotnim dramatu fakt pobavilo...
    a ja se ptam, kdo ma uz pres deset let, i pres DI a instagram a facebook blokace porad potrebu sledovat cizi zivot a komentovat ho? No ja bych vedela 🤣🤣🤣
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Vcera večer jsem dožrala druhý kolo salatu. Třetí delat nebudu, ale presunu se i nekomu, kdo ho ještě má
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Ach, a on pan Paleontolog mi tady prý vkládá do úst něco, co jsem určitě neřekla, koukám, že můj DI funguje fajn!

Prostě ve zkratce - když máš jakejkoli vzorek 1000+ lidí, tak někdo z nich statisticky bude vyšinutej. Kdekoli. Takže můžeš mít 50 (pokud vůbec) aktivních IDs, ale ten zbytek prostě buhvikdoje.
    LOGO
    LOGO --- ---
    SALAMAN: ale to si připadáš dobře
    LOGO
    LOGO --- ---
    FIONOR: měl jsem to stejně a bylo to úplně super.
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    Vynechal jsem Vánoce.
    Ignoroval jsem rodinu, nekupoval žádné dárky, limitoval svoji přítomnost na sociálních sítích, nezvedal telefony, nečetl e-maily, jedl zdravě(ji) a odpočíval bez rodinných hádek a hluku.

Ještě kolem toho bude spousta mrzení a výčitek na moji adresu, ale 14 dnů klidu a míru za to stojí.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    MAR_TINA: esli VARIT, tak je to spis VARKA salatu, nicmene je to jen technicka a vlastne je to cely spravne!:))
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Tak já se přiznám, že jsem právě dala vařit brambory na další kolo salátu
    ACKO
    ACKO --- ---
    Přiznám se, že jsem právě dojedla poslední bramborový salát a trochu se bojím, že mi bude blbě.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PALEONTOLOG: https://www.rouming.cz/roumingKiwi.php?page=nolifer
    CYBERKOTLIK: Si pamatuju na takovej ten joke, jak se princ Harry odstehoval do USA, protoze chtel stejne jako Arsenal vedet, jaky to je zit bez titulu :))
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    KOUDY: opusť hate a začni ho litovat, víš co si musí vytrpět chudák:)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KOUDY: já si taky myslím, že svou fázi praashka nebo dylera si člověk musí projít, ale zůstat v tom takhle zaseklej už o člověku trochu vypovídá. od jara mě má nicolette v di, takže hnutí jejího svědomí nemůžu soudit, nicméně jsem rád, že se povedlo otevřít debatu a že očividně N chápe, že je nora chráněnou dílnou pro nenávistí posedlý lidi.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    CYBERKOTLIK: Jotak. On fandi Arsenalu..Tak ted uz to vsechno chapu :))
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    KOUDY: Já mám Asyda rád a v realu je to určitě moc fajn a příjemnej člověk.)) Teda krom toho že fandí Arsenalu, za to by měl dostat samozřejmě.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PALEONTOLOG: Ja mam Nicolette rad a v realu je to urcite moc fajn a prijemnej clovek, ale spravne rekla, ze do Nory urcite chodej i vysinuty magori a obcas se tam vysinuty magori projevujou..Treba Asyd apod. Priznam se, ze proste zarazi, ze par lidi tu fakt bylo dementnich a trochu vysinutejch uz pred patnacti lety, ale to mas furt vymluvu na vek, drogy apod, ale kdyz resej kazdej prd jinejch lidi i ve ctyriceti/petactyriceti..tak to pak uz pozvednes oboci..
    MIKHAIL
    MIKHAIL --- ---
    PALEONTOLOG: mě už je tě normálně líto, jak se neustále snažíš účastnit se diskuze a nikdo si tě nevšímá a závistivě tě mínuskujou, zvlášť takhle na vánoce je to hnusný. Taková šikana by tu neměla být vůbec
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    Každej rok si po vánocích vyčistím ignore list, a stejně tam tři IDčka zvládnou doputovat do Novýho roku, pokaždý ty samý!

Seru na to, jdu domů...
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KOUDY: ale to je od nicolette hezký přiznání, je mi jasný, že mluvila o "kamarádce" :-) nic co by se týkalo jí nebo jejich blízkých, všechno zlí cizí nenávistní nemocní lidé z konkurenčních serverů :D
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam