• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    _ANT_: pockat, ale to se ještě musis vysmivat za nahotu druhým, ale zároveň si nevidět ani na vlastní profilovku.
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    BARBARELLA: Rikal nekdo prso na profilovce?

SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    Priznam se, ze tohle me v tom mym zivotnim dramatu fakt pobavilo...
    a ja se ptam, kdo ma uz pres deset let, i pres DI a instagram a facebook blokace porad potrebu sledovat cizi zivot a komentovat ho? No ja bych vedela 🤣🤣🤣
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Vcera večer jsem dožrala druhý kolo salatu. Třetí delat nebudu, ale presunu se i nekomu, kdo ho ještě má
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Ach, a on pan Paleontolog mi tady prý vkládá do úst něco, co jsem určitě neřekla, koukám, že můj DI funguje fajn!

Prostě ve zkratce - když máš jakejkoli vzorek 1000+ lidí, tak někdo z nich statisticky bude vyšinutej. Kdekoli. Takže můžeš mít 50 (pokud vůbec) aktivních IDs, ale ten zbytek prostě buhvikdoje.
    LOGO
    LOGO --- ---
    SALAMAN: ale to si připadáš dobře
    LOGO
    LOGO --- ---
    FIONOR: měl jsem to stejně a bylo to úplně super.
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    Vynechal jsem Vánoce.
    Ignoroval jsem rodinu, nekupoval žádné dárky, limitoval svoji přítomnost na sociálních sítích, nezvedal telefony, nečetl e-maily, jedl zdravě(ji) a odpočíval bez rodinných hádek a hluku.

Ještě kolem toho bude spousta mrzení a výčitek na moji adresu, ale 14 dnů klidu a míru za to stojí.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    MAR_TINA: esli VARIT, tak je to spis VARKA salatu, nicmene je to jen technicka a vlastne je to cely spravne!:))
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Tak já se přiznám, že jsem právě dala vařit brambory na další kolo salátu
    ACKO
    ACKO --- ---
    Přiznám se, že jsem právě dojedla poslední bramborový salát a trochu se bojím, že mi bude blbě.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PALEONTOLOG: https://www.rouming.cz/roumingKiwi.php?page=nolifer
    CYBERKOTLIK: Si pamatuju na takovej ten joke, jak se princ Harry odstehoval do USA, protoze chtel stejne jako Arsenal vedet, jaky to je zit bez titulu :))
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    KOUDY: opusť hate a začni ho litovat, víš co si musí vytrpět chudák:)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KOUDY: já si taky myslím, že svou fázi praashka nebo dylera si člověk musí projít, ale zůstat v tom takhle zaseklej už o člověku trochu vypovídá. od jara mě má nicolette v di, takže hnutí jejího svědomí nemůžu soudit, nicméně jsem rád, že se povedlo otevřít debatu a že očividně N chápe, že je nora chráněnou dílnou pro nenávistí posedlý lidi.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    CYBERKOTLIK: Jotak. On fandi Arsenalu..Tak ted uz to vsechno chapu :))
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    KOUDY: Já mám Asyda rád a v realu je to určitě moc fajn a příjemnej člověk.)) Teda krom toho že fandí Arsenalu, za to by měl dostat samozřejmě.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PALEONTOLOG: Ja mam Nicolette rad a v realu je to urcite moc fajn a prijemnej clovek, ale spravne rekla, ze do Nory urcite chodej i vysinuty magori a obcas se tam vysinuty magori projevujou..Treba Asyd apod. Priznam se, ze proste zarazi, ze par lidi tu fakt bylo dementnich a trochu vysinutejch uz pred patnacti lety, ale to mas furt vymluvu na vek, drogy apod, ale kdyz resej kazdej prd jinejch lidi i ve ctyriceti/petactyriceti..tak to pak uz pozvednes oboci..
    MIKHAIL
    MIKHAIL --- ---
    PALEONTOLOG: mě už je tě normálně líto, jak se neustále snažíš účastnit se diskuze a nikdo si tě nevšímá a závistivě tě mínuskujou, zvlášť takhle na vánoce je to hnusný. Taková šikana by tu neměla být vůbec
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    Každej rok si po vánocích vyčistím ignore list, a stejně tam tři IDčka zvládnou doputovat do Novýho roku, pokaždý ty samý!

Seru na to, jdu domů...
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KOUDY: ale to je od nicolette hezký přiznání, je mi jasný, že mluvila o "kamarádce" :-) nic co by se týkalo jí nebo jejich blízkých, všechno zlí cizí nenávistní nemocní lidé z konkurenčních serverů :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam