• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    SIR_PROMOE
    SIR_PROMOE --- ---
    FRK_R23:
    HAR4NT:

Jdu do ubrani taky 🤞
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    HAR4NT: To mě nenapadlo!! Díky, kámo!:)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KAIAFOX: Ja jsem na sukraloze pet let a naprosto bez problemu. Na to aby na tebe mela nejaky negativni ucinky bys ji musela snist 100 gramu za den a to fakt nesnis. Ja se diky ni zbavil zavislosti na cukru, protoze predtim jsem pil 4 litry cocacoly denne a daval si pet lzicek cukru do ranniho caje aby se dal pit. Na testy chodim. Hodnoty mam naprosto vklidu a cukr stejne dal konzumuju v podobe ovoce. Jen kdyz si chci osladit kafe, tak tam dam spetku sukralozy a ne nekolik kosticek bilyho cukru :)
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    PLEŠINGR: hele stredjo, že ty si z něj děláš srandu
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    FRK_R23: no tak zas uber ne?
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    KOPRETKA: Co to je?
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Strašně jsem přibral....
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    KOUDY: Na sukralozu se vyprdni, není to tak dobrá varianta, viz...
    Sukralóza. Umělé a ne zcela bezpečné sladidlo.
    https://www.brainmarket.cz/nase-novinky/sukraloza/?gad_source=1

(a pěkně mě sere, že se i nadále cpe do ochucených proteinů.. sama je vysazuju a přecházim na čistou syrovátku bez balastu). Zkus čekankový sirup - tam je benefit v tom, že je to z velký části vláknina a inulin živí ty dobrý střevní bakterie, jen začni po malých dávkách - trávení si musi zvyknout.

Nutriční okénko se odporoučí...
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    KOUDY: jako nahrada cukru asi dobra, ale v te kuchyni ten cukr občas nenahradis aspoň v malém množství. Teda, ja zrovna už neřeším, jestli obedvam knedlík nebo salát. A peču si domácí "tukáče" :))
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ... zatímco Karkulka se v nich ráda sama vyválí :)
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    bacha, paní nellas lačně skočí po každým výkalu
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    OMNIHASH: Co je na tom prosím pěkně za eklhaft?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    OMNIHASH: zato máchání rukama v ochcaný a osraný vodě rybičkama a šnekama je labůžo.. v létě za to dokonce lidi platěj
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    KOUDY: :) nemám psa
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: psi?
    MICHELLEDANIELS: ja jedu uz leta jen sukralozu a med :)
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    já taky hovna nesbírám. ale kdysi jsem sbírala známky
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    Taky nesbírám psí hovna, naštěstí nemám psa, po kterým bych to musel řešit, ale občas se me snaží zaúkolovat rodinka... neznám větší eklhaft, než babku s mikrotenovým sáčkem ohnutou pro ještě kouřící dáreček jejího podvraťáka, to se mi spolehlivě navalí i na druhý straně ulice.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    KOUDY: rekla bych, že za rok spotrebuji do vaření tak 1-2 kila cukru. Cukrem sladim snad jen to kakao. Ale medu, toho je spotreba obrovska.
    DRUMID23
    DRUMID23 --- ---
    KOPRETKA: =//= 🤦‍♂️
    UNUX
    UNUX --- ---
    a jak začal dělat do politiky, tak šel jeho obchodní plán úplně do prdele...
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Mám málo sexu a pěkně me to sere..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam