• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MART1NKA: wow
    Já bych to vazala na nutnost účtovat aspoň paušálem a bylo by. Daně pořád nízké, to vychází, ale více reálné příjmy.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    MAR_TINA: Ano ma, i ten, co ma prijem 1 499 999/rocne a preto oficialne patri do 1. pasma. Oficialne beres cca 18k/mes a z toho sa to potom pocita. Pobera to par ajtakov bez chrbtovej kosti, ktori byvaju v podnajme.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    MAR_TINA: Ano, ale otazka je, proc pak dělat na OSVČ, když ti to dostatečně nezajisti příjem.
    Neznam FIONORa situaci, nesoudím, jen moc nechápu proč bych se vzdavala pohodlí zaměstnání.

Já mám příspěvek na bydlení rok. Dokopala me k tomu sousedka a přechod z OSVČ (50-100 tis.) do nezisku (30 tis. hrubého). Za mě je to tedy jediny prispevek, který se vyplatí zkusit a jako samozivitelce mi to plati pul nájmu a nemusim mít po letech ještě brigádu nebo druhou práci.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    FIONOR: OSVČ na paušální dani má nárok na nějaké příspěvky? Nevím, ptám se.
    Myslela jsem, že poměrně výhodnou a velmi snadnou paušální daň máme výměnou za to, že nic nechceme.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    MART1NKA: pozor, mne říkali že se nikdy nevdam, protože jsem líná (tvrdila jsem, ze to nevadi, že budu lesba:)) )... Ted, hospodyňka jak sviň a pořád zadnej manžel.

A zrovna pred tydnem jsem premyslela nad tim, co budu dceři vyčítat ja s tema košíkama, woltama a uklizečkama přes apku :D
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    BLOWUP: Priala by som ti aby si chapal, ako su/boli vychovavane dievcata, aby si mal aspon trochu pochopenie k zenam.
    Kolko z nas kedy poculo to, ze sa nemusi snazit, ze sa staci dobre vydat.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Monogamy? In this economy?
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ADELHAIDA: tak že jo, při současnejch cenách nemovitostí je to v Praze prakticky mission impossible i pro DINK páry, natož pro jednotlivce, takže Martince kudos o to větší!
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    BLOWUP: Když ponecháme stranou, že pro některý lidi to vůbec není samozřejmost, a to občas i z důvodů, za který nemůžou, tak i ty jsi určitě musel zaslechnout, že je zdravý radovat se i z maličkostí. Z člověka pak není takovej zapšklej č*rák:-)
    VICTO_REA
    VICTO_REA --- ---
    BLOWUP: Nj, daň za rychlejší a jistější cestu k orgasmům.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ACKO: DI se teď dá nově zaplatit.
    ACKO
    ACKO --- ---
    PALEONTOLOG: nedá, ty už má stopro obsaženy a pláče, že to nejde rozšířit
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    MART1NKA: takze kdyby ti to napsala zenska, tak dobry? Covece, to je slusna deformace, nic ve zlym :)

Ja ti ze srdce preju ze se ti vede dobre, prislo mi to ale uprimne legracni ze se nejaka dospela osoba lhostejno jakyho pohlavi raduje z neceho tak samozrejmyho, ze se o sebe dovede postarat.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    PALEONTOLOG: to neurobi :D ja som na to moc roztomila :D
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MART1NKA: když mu to budeš opakovat dostatečně často a párkrát se mu vysměješ, je tu dokonce šance, žo si tě dá do DI :)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    BLOWUP: ty si fakt master of mansplaining :D
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    MART1NKA: jj, brnkacka, akorat teda kdyz pak clovek opravdu ty dva baraky financuje tak je to trochu jiny nez o tom jenom psat na netu :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MART1NKA: Koudy wants to know your address.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    BLOWUP: kludne :) mam dost na muza v domacnosti :D
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    KOUDY: Vím, o čem mluvíš, trekovky byl první další nákup věcí na běhání... po masivním držkopádu před náhodou půvabnou ranní běžkyní...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ERVIN: To sice jo, ale po dnesnim prvnim behu jsem zjistil. ze potrebuju jeste zimni bundu na behani, celenku na usi, rukavice, teply ponozky a trekovy boty na kterejch si na sneholedu nerozbiju drzku. Zlatej pas ve fitku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam