• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    SALAMAN: třeba hovno. To skutečně děláme všichni.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    SALAMAN: Já ne.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    VERSONNENHEIT: Každý člověk na této zeměkouli něco dělá.
    NA_LOUCE
    NA_LOUCE --- ---
    HELLENKA:
    Možná že to bude ono.
    Já totiž tehdát viděl Slacker krátce před Pulp Fiction a tak mě to novátorství nepřišlo nijak závratný. (On to sám Tarantino rád zmiňuje, že ty scénáře nevymýšlí, nýbrž sešívá z jinejch a že ho baví to když v tom lidi ty inspirace nacházej)
    No teď sem to viděl po letech znova a zkrátka jsem do toho nedozrál.
    Tak sem si sem vylil srdíčko
    HELLENKA
    HELLENKA --- ---
    NA_LOUCE: musel by sis představit, že ten film vidíš poprvé v roce 1994 :)
    Tarantino tím definoval nový styl filmu. Dnes už to může působit normálně, ale tehdy to byla pecka, jakou nikdo nečekal (ikonické dialogy, černý humor a brutální scény podané s lehkostí,...)
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    SALAMAN: Já se přiznám, že čím starší jsem, tím více chápu oblíbenost kohokoliv, kdo vůbec NĚCO DĚLÁ.
    NA_LOUCE
    NA_LOUCE --- ---
    Vůbec nechápu co maj lidi na Pulp Fiction.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Nechápu oblíbenost Banksyho. Podle mě dělá banální kýč pro lidi s nesestouplými varlaty.
    MGMBILL
    MGMBILL --- ---
    UNUX: Máš to pěkně zapeklitý...
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    UNUX: prostě ti tam vypadlo mi

"Za celej život sem nepoznal ženskou, která by MI byla věrná.
    MGMBILL
    MGMBILL --- ---
    UNUX: Co je normlaní* je asi hodně subjektivní pojem: D
    MGMBILL
    MGMBILL --- ---
    UNUX: To zní jako velkej shit... Jestli jsou to normální* monogamní vztahy.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    smírně dodám že to taky řeším optikou člověka který je přes čtvrt století ve šťastném vztahu a nikdy tohle řešit nemusel. nebo o tom minimálně nevím :)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    ARGANNAH: takto postavenému argumentu naprosto rozumím a dává větší smysl než původní výkřik.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    ERRTU: Sorry ale s tímhle nesouhlasím. Jsem ve vztahu - je to klasickej monogamní vztah - není otevřenej ani poly - já podvádím - kráva jsem já, i kdyby můj protějšek byl zároveň fakt kretén. Jestli je kretén a mé to sere, tak to mám řešit nebo se mám čestně rozejít, ne za jeho zády šukat jiný lidi
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    UNUX: jako nerad reju ale vzhledem k rétorickým výkonům které předvádí s napříč nyxem nevidím úplně chybu u těch ženských....
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    KOUDY: Jsem rád, že nejsem jedinej, kdo se cítí líp přibratej, než hubenej. Předloni jsem přes vánoce shodil asi deset kilo, žádná katastrofa, ale stejně jsem se podíval do zrcadla s tím, že to potřebuju dojíst, protože mi visely kozy a všechno.
    MGMBILL
    MGMBILL --- ---
    KOUDY: Žil jsem s děučicou z Moravy +- 13 let. Štrudl dělá famozní. Jeden šulan mi nikdy nestačí, ale že by to mělo efekt na to kolik vážim...: D
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    HAR4NT: maminka mi to taky vzdycky rikavala, i vsichni moji ucitele :D
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    ERRTU: hm;/ tak to ses fakt asi to no, 'spešl'...:))
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Priznam se, ze mam 190cm a v petadvaceti letech jsem mel 65 kilo, takze se me furt kazdej ptal "cau jak se masneco?" a me to uz nepripadalo vtipny. Proces tloustnuti byl dost dost narocnej. Kazdej den jsem chodil do hospody na svickovou se sesti nebo gulas se sesti abych donutil telo pomaleji spalovat a vic ukladat a pak taky stacilo najit si holku z moravy, ktera byla schopna pect tri saly strudlu k snidani. Za par let jsem mel 90 kilo. Doporucuju.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    HAR4NT: budes se divit ale jo. nepribral jsem a jeste me srala ta permanentni polo-kocovina.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam