• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    TRISMEGISTOS: Zlatý prošoupaný kolena, ale celou sezónu (u nás už začala, yay!) ošetřovat odřeniny, který přibývají rychlostí blesku, ani nestačí zaschnout, sprchování je za trest, pořád to drápou, věčně zainfikovaný... no zlatý prošoupaný kolena.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    KOPRETKA: Četl jsem tady hodně ale tvoje přiznán se k pedofilii zatím vyhrává. 😳
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    vždy po sauně vlezu do vířivky a pozoruji tamější plavčíky jak učí děti plavat a u toho kapánek slintám do vody...
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    TRISMEGISTOS: odhalil jsem tě, Radime dvojko!

TRISMEGISTOS
    TRISMEGISTOS --- ---
    nenosim kraťasy. ze zásady. protože si myslim, že dospělej chlap by zásady mít měl, i když nepohodlný, a kraťasy jsou prostě oblečení pro malý děti. nosí je proto, že ještě neumí snýst nepřízeň počasí a taky aby jejich matky, nemuseli pořád zašívat prošoupaný kolena.
    SHERIMOON
    SHERIMOON --- ---
    Spalničky by mohly z USA doputovat i k nám. Jenom trochu. Čistě za účelem poučení.
    (Ano, právě jsem se hrabala v jedné mateřské fb skupině)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    FRK_R23: jedno takové ID mám v ignoru, protože jsem pořád měla cukání to stírat a to nebyl fér.

Předpokládám, že mě tak dost lidí taky vnímá.
    ENDER
    ENDER --- ---
    FRK_R23: Taky takovy mam...
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    ALESH: Ty to nejsi vole :-))
    ALESH
    ALESH --- ---
    FRK_R23: promin
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Hrozně mě tu sere jedno ID. Nikdy jsme spolu neměli žádnou interakci, nikde se moc neprojevuje a nemám proto žádnej racionální důvod. Navíc to očividně bude dobrý člověk. Ani nevím proč, ale posty tohoto ID nedovedu číst.

Tak promiň, nejmenované ID. Nevím kde se to ve mě bere.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    OCTOPUSS: To tam nechá, oni se o to postarají pavouci, co přišli pomstít padlého druha.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    SALAMAN: A kdo odklidí mrtvoly těch tří lidí, který nicnetuše do tý německý sprchy vlezli po tobě? :D
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Teď na spilce další zmrd. Aaaaaaaa! Polil jsem ho chlorem a jebnul po něm barel od chemie. U splachování jeho ostatků jsem se málem poblil.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    MADIETTA: bych řekla, že takové těhotenství a děti dost vyškolí v tom, co se ještě dá zvládnout :)
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    MADIETTA: Po třicítce pomalu začínám být těhotný, tak to snad pomůže. Děkuji.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    SALAMAN: já jsem měla taky opravdu hardcore arachnofobii, když jsem viděla pavouka, začala jsem se regulérně dusit. Přešlo mě to při prvním těhotenství - nevím, jestli mi hormony nějak přerovnaly mozek nebo co, ale prostě nemám je ráda, ale už se nedusím. Takže ti doporučuju být těhotný :)))
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    ZRK je moje platonická nyxí láska, kdybych jí potkala jen tak na ulici, asi bych měla fanynkovský záchvat
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    KOOTCHA: hahaha:)

Mně život změnila informace, že ať jsi prakticky kdekoli, teda možná kromě vypolstrované místnosti, pravděpodobně se v perimetru do 5m od tebe nachází pavouk
    You are welcome
    SALAMAN:
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam