• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    OCTOPUSS: To tam nechá, oni se o to postarají pavouci, co přišli pomstít padlého druha.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    SALAMAN: A kdo odklidí mrtvoly těch tří lidí, který nicnetuše do tý německý sprchy vlezli po tobě? :D
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Teď na spilce další zmrd. Aaaaaaaa! Polil jsem ho chlorem a jebnul po něm barel od chemie. U splachování jeho ostatků jsem se málem poblil.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    MADIETTA: bych řekla, že takové těhotenství a děti dost vyškolí v tom, co se ještě dá zvládnout :)
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    MADIETTA: Po třicítce pomalu začínám být těhotný, tak to snad pomůže. Děkuji.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    SALAMAN: já jsem měla taky opravdu hardcore arachnofobii, když jsem viděla pavouka, začala jsem se regulérně dusit. Přešlo mě to při prvním těhotenství - nevím, jestli mi hormony nějak přerovnaly mozek nebo co, ale prostě nemám je ráda, ale už se nedusím. Takže ti doporučuju být těhotný :)))
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    ZRK je moje platonická nyxí láska, kdybych jí potkala jen tak na ulici, asi bych měla fanynkovský záchvat
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    KOOTCHA: hahaha:)

Mně život změnila informace, že ať jsi prakticky kdekoli, teda možná kromě vypolstrované místnosti, pravděpodobně se v perimetru do 5m od tebe nachází pavouk
    You are welcome
    SALAMAN:
    EKG
    EKG --- ---
    _ANT_: Ne, nedojde. Nekolikrat overeno. Bydlel u me mlady indicky par, hotovy Romeo a Julie. Po par tydnech jsem pochopil, proc rodice jejich lasce neprali. Z najmu jsem samozrejme nevidel ani libru, aspon zase brzo vypadli rozdavat stesti jinam. Nekterym lidem nedojde ani to, ze maji zavrit dvere od baraku, kdyz se jdou najebany toulat po okoli. Natoz nejaky hlasity hovory.

Az si budete chtit stezovat na nudny zivot, dejte si napred par facek.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    LIQUID_SOUND: kdyby se to opakovalo, nechala bych se vyšetřit.
    Opravdu to mohou být zástavy dechu ve spánku, na to akutně neumřeš, ale dlouhodobě to zhoršuje a zkracuje život.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    LUSINDA: tak pokud jde opravdu o apnoe, tak zmena polohy nepomuze, na to jsou ty masinky. A ty opravdu fungujou.
    FINSON
    FINSON --- ---
    LUSINDA: Apnoe říkáš? Já si svoje sny moc nepamatuju, ale pamatuju si tenhle pár dní před Vánoci:
    Zdálo se mi, že jsem zemřel v našem autě. Neboural jsem, ale vezl jsem rodinu, najednou se mi začalo těžce dýchat a viděl jsem jenom bílou mlhu. Přejel jsem prstem zevnitř po čelním skle a zjistil, že je zamlžené. Vůbec jsem neviděl, kam jedu, tak jsem zastavil, pustil výstražné blikačky a řekl ostatním, že musíme z auta. Sám jsem už ale nedokázal vstát a cítil jsem v tom snu, že ztrácím vědomí. Otevřel jsem dveře a vypadl z auta ven na krajnici do toho jemného štěrku, co tam bývá, obličejem napřed. Ležel jsem tam hlavou na zemi, nohama pořád v autě a věděl, že je konec. Poslední, co jsem ucítil, byl smrad z psího hovna, protože jsem vypadl hlavou blízko nějakého, co bylo u té silnice. Pak mi došlo, že nám pod postelí spí pes, ten si prdnul a ten smrad je od něj - a to mě probudilo. Nicméně ten pocit nemožnosti dýchat, nástupu bezvládnosti a vědomí toho, že je konec, byl v tom snu dost "reálný".
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    LIQUID_SOUND: u mě to začalo po třicítce......dojde to do stádia kdy se fakt dusis. A pak máš tyhle pocity a i tak něco mezi snem a realitou. Jediný řešení je spát na boku a ne na zádech.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    BERRUNA: To ano! Haribo poslední dobou zanedbávám, to je fakt. :)

LUSINDA: Vim, že chrápu. To mi bylo pákrát řečeno resp. znělo to skoro jako stížnost... ;) Ale nikdy jsem nic ani trochu podobnýho nezažil. Ale s věkem se holt objevujou nový věci. Kromě vlasů. Ty jediný mizej.
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    GRANTORINO: Co tramvaj, ale open office a nase mlada ruska kolegyne a jeji nekonecny rozhovory s kamaradkama v rodnym jazyce, to je teprv neco. Minulej tejden ji jina kolegyne opravdu slusne pozadala, jestli by nemohla chodit telefonovat jinam a od ty doby s nama Katja nechodi na obedy. Tak ja nevim, to tem lidem fakt nedochazi, ze rusi okoli a ze je to neohleduplny? Mne kdyz nekdo vola soukromne, tak automaticky odchazim bokem, je kam.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    LUSINDA: to není, protože nyx můžeš vypnout, neruší. V tramvaji nemáš na výběr.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    GRANTORINO: to je jak na nyxu......jen v psané formě ☺️
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Nesnáším lidi, kteří si vybrali tramvaj jako čas a místo na pokec mobilem se známým, ideálně aspoň celou cestu a vykládají si kdejakou kravinu a probírají názory etc.
    No hrozně mne to zajímá, co si měla dneska za den a jaká je tvoje životní filozofie!
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    SALVATOR: Nemohu se rozhodnout, která varianta je lákavější.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    SALAMAN: Mám pro tebe dvě varianty řešení:

1. Antarktida. Plus: nežijou tam pavouci. Vůbec. Minus: Zima, sníh a led. Hodně zimy, sněhu a ledu.
    2. Laos. Plus: Teplo. A je tam tolik pavouků a tak velkejch (huntsman spider má kolem 30 cm i s nožičkama), že se ta KB terapie dělá vlastně sama. Minus: období dešťů.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    LIQUID_SOUND: nemáš spánkovou apnoe? Tenhle pocit znám....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam