• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    NEI
    NEI --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: Nevím, co ti na to mám napsat.

Takovej rejp neříká nic o mně, ale spíš o tobě. ;-)
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    NEI: už jsi všechny měla, jedeš druhý kolo :))
    přuznám se, že mě už mockrát napadlo, jaký to je mít tak velikánský srdce chtít dát lásku všem
    NEI
    NEI --- ---
    Asi jsem polyamorní.

Miluju a vážím si svého partnera, ale uměla bych si představit mít vztah znovu s posledními ex.

Chtěla bych mít něco s jednou ženou a jedním mužem z nyxu, se kterými jsem ještě nikdy nic neměla.
    KURE
    KURE --- ---
    LEJIMADA: Parenting level Dexter :D
    To je boží, takhle cool rodiče bych chtěl mít.
    LEJIMADA
    LEJIMADA --- ---
    GRANTORINO: hele, slepice, mraveniště, louh :)

Jako pubescent jsem chodila na preparační kroužek.. A přibude to do sbírky dětských úlovků a drahocenností. Jediné mínus je, že bude putovní. Chvíli u nás, chvíli u kamarádky doma. Vzhledem k mé práci přináším dětem do klubovny (na půdě našeho domu) různé poklady i já... naposled krásně mumifikovaného netopýra :D
    FRK_R23: :)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    LEJIMADA: džizis, co s tím budete dělat :D měla jsem jednou takhle celkem vyschle ale nevyčiněné kozí rohy z Íránu taky a dost jsem to řešila... Mraveniště v okolí nemám a profi zpracování za 1500 se mi nechtělo platit...
    LEJIMADA
    LEJIMADA --- ---
    děti (čtyři kusy, 6 až 11 let) našly na Slovensku v horském potoce medvědem rozdrbaného jelena s téměř odpadlou hlavou. Vší silou v té ledové vodě mrtvole oddělily pomocí svých nožíků hlavu od zbytku těla. Hlavu i s ohromným parožím dotáhly k chalupě. Byly promrzlé, ale nadšené svým úlovkem. Neměly jsme s kamarádkou sílu jim trofej odebrat a tak jsme pašovaly zcizenou trofej vozem do Čech. Zmáchané děti jsme usušily a hlavu očistily od zbytku tkání. Nevěřila bych jak je těžké dostat do Galaxi se sedmi sedačkami týdenní propriety a kus mrtvoly. Na hranicích jsme měly opravdu nahnáno...
    OHONEY
    OHONEY --- ---
    vzdy kdyz jdu u nas v ustavu na hajzl a neni zasratej a smradlavej jak polni vojenska latrina tak mi naskoci pisnicka od landy "Sance"

A čistý záchody - to mám rád
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    poslední měsíc vždycky, když v posledních nebo tak zahlédnu název tohohle klubu:
    [Jak žít s psychickou poruchou a nezbláznit se z toho (>'-')> <('_'<) ^('_')\- \m/(-_-)\m/ <( '-')> \_( .")> <( ._.)-`]

tak mi to na vteřinu mozek přiřadí k nyx zahraničně-politickým klubům.
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    Priznam se, ze mam nejvic potrebu propadat zoufalstvi ve chvili, kdy je jedno, co je za den - tyden, svatek, vikend, dovolenou, prazdniny... ty smradi FURT vstavaj kolem sesty..
    jedina chvile, kdy si preju se zbavit jich nebo sebe... kazdej bozi den..
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    právě jsem načala to nechutně drahý šampanský.. už mě nebaví čekat na jednorožce..
    ale pro sichr, jsem do ledničky dala další flašku...
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    SPIKE411: No dobře, nedávala jsem dost pozor, píšu si tři mínus z Totora.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    V jednom titulku je doslova:
    It's his daughter, Satsuki.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Ještě si tam Kantu, toho obrýleného chlapce, jeho maminka a babička dobírají, že je Sacuki hezká holčička, když si k nim přijde zatelefonovat. :)

O děvčatech v množném čísle se mluví na několika místech v anglických titulcích.

(Jako o (mladší) sestře se ale mluví asi jen o Mei.)
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    DA_NIELA: Nevím, no. :)

DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    SPIKE411: Chápala jsem ji neutrálně, koneckonců jak děti nekdy bývají. Včetně oblečení. Japonsky neumím a v anglických titulcím myslím nikde není místo, kde je explicitně zmíněna zájménem.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    DA_NIELA: Jako že ti nepřišlo divné, že v poválečném Japonsku běhá v chlapec v sukni a červená se tam z něj jiný chlapec a v dialogu se o něm mluví jako o děvčeti resp. o sestře?
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ADELHAIDA: jsou tam věci z rozbalených balení, kdy v systému je "kilové balení pomerančů", ale jeden byl plesnivý. Jako kilovku už to neprodaj a do "pomeranče - vážené" to převést nejde. Takže to jde vyhodit nebo prodat takhle v míchané tašce.
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    ADELHAIDA: Tam jsou úpně obyčejný dobrý věci, do těch tašek se to cpe jen aby se neřeklo. Vyřazený bývá jenom pečivo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam