• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    GREAT_R: "A pak se jdou cicmat se školkovýma dětma, který si daly trochu písku z pískoviště a dostanou roupy."

haha, lol, jasný, už chápu, máš naprostou pravdu, trošku to přeháním.

Ehm... ohledně toho "cicmání se školkovýma dětma, který si daly trochu písku z pískoviště a dostanou roupy", nešlo by to jen tak pro zajímavost rozšířit? Jakože kde, jaký děti, v jakou dobu a tak? Naprosto slibuju že to nepředám kriminální policii, slibuju...

fuck.... :(
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    ADAMIRA: point je, že se lidi bojej dotknout zábradlí, který je tu od toho, aby se o něj opírali, mačkat tlačítka, který jsou tu od toho, aby se mačkaly. A pak se jdou cicmat se školkovýma dětma, který si daly trochu písku z pískoviště a dostanou roupy. Já mám na přechodech, kde chodím bezdotykový tlačítka a necítím se o nic čistěji nebo špinavěji. Cítím se ale špinavě a lepkavě, když si na ruce napatlám dezinfekční gel. Nějaká expozice je prostě přijatelný riziko.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    GREAT_R: Tvůj point? Když seš venku tak se dotýkáš hoven, lidí, dětí, důchodců, psů nebo ptactva?

Jako proti gustu žádnej dišputát ale musíš mít docela často problémy s PČR ne?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Konec dubna a stale jsem nestihl nechat prezout auto.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    GREAT_R: já se ho nezaleknu, jen jeho dotyk nevyhledávám ;-)
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    LORD_DE_SEIS: Jako jo, ale jak má člověk čelit světu, když se má zaleknout tlačítka na přechodu. Venek není sterilní prostředí. Venku je pyl, hovna, lidi, děti, důchodci, psi, ptactvo nebeské...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    GREAT_R: nene otáčecí

GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    ADELHAIDA: nejlepší jsou stejně tyhle. Ty fakt cvaknou.

ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Miluju mačkání čudlíků. Zvlášť takovejch těch starodávnejch, kde člověk cítí a slyší cvaknutí.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    Nerad mačkám tlačítka v MHD a na přechodu a když už, tak kloubem prstu, protože mi to přijde jako nejmenší zlo z pohledu hygieny
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    Baví mě mačkat čudlíky v mhd i na semaforu vícekrát za sebou a teď když jsem se tu dočetl že jsou tací které to sere ...
    myslím, že si to budu o to víc vychutnávat
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    AXTHEB: Však my to nějak zvládnem! :)) Stejně nemám na výběr...
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    AXTHEB: mam do ty situace docela vhled a ne, no.

AXTHEB: bohuzel taky ne, no...
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    FRK_R23: Vzhledem k tomu, že v tobě zjevně narůstá frustrace tak trochu jo. Je šance, že když si to uvědomí, tak se to utlumí.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    AXTHEB: To nevím a vlastně na tom nezáleží.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    FRK_R23: To vypadá na klasické nevyřčené obětování se. Uvědomuje si, že to děláš? :)
    Nyx, no.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    V rámci dobrých vztahů a abychom dětem ukázali, že i po rozchodu se můžeme s ex normálně bavit, hodně věcí přecházím a neřeším. Koneckonců už to není moje dívka, ale už je to starost někoho jinýho. Protože ex smrdí korunou, tak všechno platím sám. Já si na chléb náš vezdější vydělám a nestrádám. Nicméně je to teda čím dál tim těžší, protože dlužná částka za děti už překročila nějakou rozumnou mez a jen tenhle měsíc jsem za ni zaplatil 8k... Ale dělám to pro děti. Jen nevím jak dlouho ještě vydržím, než ji zjebu a ohrozím tak náš vztah.

Asi udělám tričko s Hellen Lovejoy...
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    MAR_TINA: Takhle se prásknout.. to bude doma asi veselo 🤣
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    OCTOPUSS: :)))
    LENCADLO
    LENCADLO --- ---
    9 dni do termínu …jasný , těšíme se na prcka … zároveň mě to ale nutí nasávat atmosféru z každý společný chvilky , protože je mi jasný , ze na sebe navzájem nebudeme mít tolik času a ani klid .. takže budu asi tak milion let vzpomínat na to , jak jsme snídani mazanec , tvaroháček a kopu jahod … do toho hráli Queeni a Pharao… Falco ležel na bobiku u kamen a čekal na prázdný kelímky … tyhle maličkosti jsou občas neskutečný kouzlo ❤️
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    MAR_TINA: What the actual FUCK!!!!!!!!!!!!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam