• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    ADAMIRA: 🙂 spíš to ber tak, že je beru za perfektní siritele čehokoliv kapénkovýho, nebo kontaktního. A můžeš si stokrát umejt ruce, nesahat na vypínače, před tímhle tě zachrání jedině imunita.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    GREAT_R: To mame ve sklepe! Chcu to tento rok vymenit a potichu som urobila: neee. Ten spodny teda.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Přiznám se že jsem nikdy nevytočil 158 a nikdy jsem tomu nebyl tak blízko jako teď :)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    GREAT_R: "A pak se jdou cicmat se školkovýma dětma, který si daly trochu písku z pískoviště a dostanou roupy."

haha, lol, jasný, už chápu, máš naprostou pravdu, trošku to přeháním.

Ehm... ohledně toho "cicmání se školkovýma dětma, který si daly trochu písku z pískoviště a dostanou roupy", nešlo by to jen tak pro zajímavost rozšířit? Jakože kde, jaký děti, v jakou dobu a tak? Naprosto slibuju že to nepředám kriminální policii, slibuju...

fuck.... :(
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    ADAMIRA: point je, že se lidi bojej dotknout zábradlí, který je tu od toho, aby se o něj opírali, mačkat tlačítka, který jsou tu od toho, aby se mačkaly. A pak se jdou cicmat se školkovýma dětma, který si daly trochu písku z pískoviště a dostanou roupy. Já mám na přechodech, kde chodím bezdotykový tlačítka a necítím se o nic čistěji nebo špinavěji. Cítím se ale špinavě a lepkavě, když si na ruce napatlám dezinfekční gel. Nějaká expozice je prostě přijatelný riziko.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    GREAT_R: Tvůj point? Když seš venku tak se dotýkáš hoven, lidí, dětí, důchodců, psů nebo ptactva?

Jako proti gustu žádnej dišputát ale musíš mít docela často problémy s PČR ne?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Konec dubna a stale jsem nestihl nechat prezout auto.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    GREAT_R: já se ho nezaleknu, jen jeho dotyk nevyhledávám ;-)
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    LORD_DE_SEIS: Jako jo, ale jak má člověk čelit světu, když se má zaleknout tlačítka na přechodu. Venek není sterilní prostředí. Venku je pyl, hovna, lidi, děti, důchodci, psi, ptactvo nebeské...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    GREAT_R: nene otáčecí

GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    ADELHAIDA: nejlepší jsou stejně tyhle. Ty fakt cvaknou.

ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Miluju mačkání čudlíků. Zvlášť takovejch těch starodávnejch, kde člověk cítí a slyší cvaknutí.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    Nerad mačkám tlačítka v MHD a na přechodu a když už, tak kloubem prstu, protože mi to přijde jako nejmenší zlo z pohledu hygieny
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    Baví mě mačkat čudlíky v mhd i na semaforu vícekrát za sebou a teď když jsem se tu dočetl že jsou tací které to sere ...
    myslím, že si to budu o to víc vychutnávat
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    AXTHEB: Však my to nějak zvládnem! :)) Stejně nemám na výběr...
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    AXTHEB: mam do ty situace docela vhled a ne, no.

AXTHEB: bohuzel taky ne, no...
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    FRK_R23: Vzhledem k tomu, že v tobě zjevně narůstá frustrace tak trochu jo. Je šance, že když si to uvědomí, tak se to utlumí.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    AXTHEB: To nevím a vlastně na tom nezáleží.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    FRK_R23: To vypadá na klasické nevyřčené obětování se. Uvědomuje si, že to děláš? :)
    Nyx, no.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    V rámci dobrých vztahů a abychom dětem ukázali, že i po rozchodu se můžeme s ex normálně bavit, hodně věcí přecházím a neřeším. Koneckonců už to není moje dívka, ale už je to starost někoho jinýho. Protože ex smrdí korunou, tak všechno platím sám. Já si na chléb náš vezdější vydělám a nestrádám. Nicméně je to teda čím dál tim těžší, protože dlužná částka za děti už překročila nějakou rozumnou mez a jen tenhle měsíc jsem za ni zaplatil 8k... Ale dělám to pro děti. Jen nevím jak dlouho ještě vydržím, než ji zjebu a ohrozím tak náš vztah.

Asi udělám tričko s Hellen Lovejoy...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam