• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    MART1NKA: obecne, kdyz chces, aby te nekdy nekdo hledal, je vcelku vyhoda vypadat jako Barbie. :))
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    MART1NKA: Ked vas hlada skupina alebo ste na snehu tak je vyhoda vyzerat ako zvyraznovac :)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Zrovna sme sa s pani co leze pattisicovky na najodlahlejsej chate v Rakusku bavili pri pohlade na stylovych Talianov o tom, ze hory su miesto, kde sa farebnosti medze nekladu. Ja mam rvave oranzovu bundu a vacsinu obleckov ruzovych/nebickovo modrych a veselo to kombinujem. Kravam/ovciam je to jedno a aspon m je vidno…
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ACIDQA: Zajem.
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    ACIDQA: Tady je svět v pořádku, děkuji :)
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    BACCARA: ja bych tady mela sousedku. Taky si tam spalila ksicht a poskrabala nohy.

(GR11 - 850km prechod Pyreneji;)

BACCARA
    BACCARA --- ---
    ACKO: A fotka by byla? Ptám se pro kamaráda :)
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Aha. :)
    ACKO
    ACKO --- ---
    ACIDQA: když tě to tak trápí, tak ti to tedy vysvětlím: cesta byla částí kolem keřů s trnama, částí po přímým pražícím slunci, slečna měla mikrolegíny a podprsenku na cvičení. Dle mého odhadu musela přijít do cíle pošrábaná od keřů a spálená sluncem, těžko se furt domazávala krémem. Stačí?
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Priznavam bez okolku, ze minusek od Acka me moc netrapi, ale trapi me, ze jsem to s tou Barbie fakt nepochopila. Kdyby nekdo jo, hodte mi to klidne do posty. ;)
    FINSON
    FINSON --- ---
    Já byl v Dolomitech v bavlněných kapsáčích, sepraným bavlněným triku a boty jsem sice měl Meindly, ale nízké kotníkové. Co to vypovídá o mně? :-)

...
    A pak při přelézání ledovcového splazu s pomocí lana, kde jsem byl trochu nervózní, jak daleko do údolí bych po tom firnu asi jel, kdyby se mi na tom laně něco nepovedlo, tak zespodu po tom sněhu pěkně po spádnici vyklusal nějaký mladík normálně v běžeckém, trenky a tílko - tenkrát jsem hodně nechápal :-)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    ALONSY: ano, výhled na Ještěd tak trochu jinak :)
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    ACKO: takze mela upnuty ruzovy leginy a podprdu a vypadala jako stetka. V cem ji to diskvalifikuje bejt v Dolomitech nebo charakterizuje jako Cesku?:))
    Vubec to nechapu. Jakoze, kdyz vypadas jako Barbie, nemas trictvrtaky, merino triko tlumenych barev, buffa kolem hlavy a meindly na nohach, tak nemas narok na Dolomity nebo o co jde?
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    GRANTORINO: Top :)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Tak já se přiznám, že s rodinou nikam na dovolené mimo ČR nejezdíme a trávíme dovolenou někde třeba v Jižních Čechách nebo letos to byly Lužické hory. Protože prostě muž nechce s malou cestovat daleko ani letadlem a chce pohodlí, abychom měli auto etc. A chceme si jezdit podle nálady..... A je to česká romantika :*

SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    ADAMIRA: Tak jsem si to holt blbě pamatovsl, no. Ono to vlastně vyjde nastejno.

Připomnělo mi to vyhlídku Stráž nad Rokytnicí nad Jizerou. Desítky let, kdy tam byla jenom skála a kus železnýho zábradlí, jsem tam nikoho nepotkával. Teď jsou tam nějaký cool dřevěný vyhlídkový mola a je to tam jak na Václaváku. Chyběj tam už jenom autobusy s korejskejma turistama. No a ta Stezka Českem mi přijde jako podobná atrakce, taková dálnice pro turisty nebo tak něco. Jako proč ne... já ji teda asi nikdy nevyzkouším, protože se bojím, že mě tam v křáku vošukaj Kluci z Prahy.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    ADAMIRA: :)))
    Dva!
    A kumbál!
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Tyblaho hraje si tady na chudou a má balkon :D
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    ALONSY: No to je otázka co je pohodlný spánek pro tebe. :)

Jako jasně, jestli to musí být zděná budova s posteli tak se to moc stáhnout nedá Mno.

Ale jako to si kazdej měsíc nemůžou dovolit ani ty “relativně bohatý” ;)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    ADAMIRA: no, já si taky umím naplánovat přespání pod širákem a chození pěšky.

A to už pak popravdě radši dám jednodenní výlet a vyspím se doma.

Ale to není tak úplně co chci. Chci road trip s památkama, pohodlným spánkem a čistou sprchou!

A v září / říjnu ten all inclusive.

Ach. :-)

No, nevadí, jdu na ten balkon s knížkou a krabičákem (tak vodou, no. 😅)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam