• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    BIRMA
    BIRMA --- ---
    SALAMAN: Ono to je hodně individuální a často neracionální. Já jsem poprvé sama pod širákem spala na Mallorce v horách, kamarádka v Krušnejch horách na Stezce Českem. Mě přišlo, že bych se asi víc bála sama v ČR v lese, jí zas přišlo strašidelnější to zahraničí - když jsme se o tom bavily :)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    FINSON: to je možný, já naposledy v Dolomitech viděl spousty Italů který tam nejspíš zabloudili cestou do divadla (nebo já zabloudil do divadla cestou do hor, nevim... :) )
    FINSON
    FINSON --- ---
    ADAMIRA: Byl to Ital, a abychom si rozumněli, on věděl, co dělá. O trail runningu / sky racingu jsem se dočetl až mnohem později, tenhle tam prostě trénoval na závody, které se v ČR staly cool až později :-)
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    ADAMIRA: Sexuální násilí se děje většinou doma a pachatel je většinou partner nebo někdo známej. V lese není moc pravděpodobný, že tě někdo znásilní, protože tam nikdo není. Ale chápu, že se někdo bojí spát venku, když není zvyklej. Já se taky bál tmy a zvířat, když jsem jel v pubertě na vandr poprvé sám.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    SALAMAN: Nevím jestli to vyjde nastejno, zrovna tohle je věc kterou naprosto chápu - nevím jestli jsi si všiml ale třeba sexuální násilí je u nás docela sport za kterej se dávaj pokuty, já se tý holce vůbec nedivím že se bála a obdivuju že překonala svůj strach.

A pokud jí k tomu pomohla nějaká podobná stezka tak thums up!
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    FINSON: To byl asi Ital, to je pro ně standard, oproti nim jsou nějaký češi v tatrách uplná nuda
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    MART1NKA: obecne, kdyz chces, aby te nekdy nekdo hledal, je vcelku vyhoda vypadat jako Barbie. :))
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    MART1NKA: Ked vas hlada skupina alebo ste na snehu tak je vyhoda vyzerat ako zvyraznovac :)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Zrovna sme sa s pani co leze pattisicovky na najodlahlejsej chate v Rakusku bavili pri pohlade na stylovych Talianov o tom, ze hory su miesto, kde sa farebnosti medze nekladu. Ja mam rvave oranzovu bundu a vacsinu obleckov ruzovych/nebickovo modrych a veselo to kombinujem. Kravam/ovciam je to jedno a aspon m je vidno…
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ACIDQA: Zajem.
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    ACIDQA: Tady je svět v pořádku, děkuji :)
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    BACCARA: ja bych tady mela sousedku. Taky si tam spalila ksicht a poskrabala nohy.

(GR11 - 850km prechod Pyreneji;)

BACCARA
    BACCARA --- ---
    ACKO: A fotka by byla? Ptám se pro kamaráda :)
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Aha. :)
    ACKO
    ACKO --- ---
    ACIDQA: když tě to tak trápí, tak ti to tedy vysvětlím: cesta byla částí kolem keřů s trnama, částí po přímým pražícím slunci, slečna měla mikrolegíny a podprsenku na cvičení. Dle mého odhadu musela přijít do cíle pošrábaná od keřů a spálená sluncem, těžko se furt domazávala krémem. Stačí?
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Priznavam bez okolku, ze minusek od Acka me moc netrapi, ale trapi me, ze jsem to s tou Barbie fakt nepochopila. Kdyby nekdo jo, hodte mi to klidne do posty. ;)
    FINSON
    FINSON --- ---
    Já byl v Dolomitech v bavlněných kapsáčích, sepraným bavlněným triku a boty jsem sice měl Meindly, ale nízké kotníkové. Co to vypovídá o mně? :-)

...
    A pak při přelézání ledovcového splazu s pomocí lana, kde jsem byl trochu nervózní, jak daleko do údolí bych po tom firnu asi jel, kdyby se mi na tom laně něco nepovedlo, tak zespodu po tom sněhu pěkně po spádnici vyklusal nějaký mladík normálně v běžeckém, trenky a tílko - tenkrát jsem hodně nechápal :-)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    ALONSY: ano, výhled na Ještěd tak trochu jinak :)
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    ACKO: takze mela upnuty ruzovy leginy a podprdu a vypadala jako stetka. V cem ji to diskvalifikuje bejt v Dolomitech nebo charakterizuje jako Cesku?:))
    Vubec to nechapu. Jakoze, kdyz vypadas jako Barbie, nemas trictvrtaky, merino triko tlumenych barev, buffa kolem hlavy a meindly na nohach, tak nemas narok na Dolomity nebo o co jde?
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    GRANTORINO: Top :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam