• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    KURE: já nevím, četl jsi ten článek nebo jen reaguješ na titulek?...
    "Množství odeslaných e-mailů je přitom závratné: odhaduje se, že každý den se pošle zhruba 281 miliard e-mailů! Průměrně tak člověk vyprodukuje za rok zhruba 136 kilogramů emisí, což odpovídá asi 320 kilometrům najetým v autě. Když spočítáme emise ze všech e-mailů za rok, způsobují prostředí podobnou zátěž jako něco přes pět milionů aut. "
    KURE
    KURE --- ---
    GRANTORINO: no jako idea je to chválihodná, ale reálný dopad to bude mít asi jako když nadměrnou spotřebu vody lidským chováním chceš řešit tak že se rychle sprchuješ.

ale protřídit si bordel v emailu je dobré :)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    GREAT_R: tak ono jde hlavně o spam nebo hromadné emaily.... Protože i to jsou prostě emaily, co zabírají místo. To můžeš promazat v klidu....
    Já si taky nepromazavam archiv, co chci mít. Ale i tak jsou to stovky a tisíce mailu ze spamu, reklamnich veci nebo neaktuálních věcí..
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    GRANTORINO: já něco promazat nedokážu. mailová schránka funguje jako můj osobní archiv, kde dokážu najít věci, co se staly před patnácti lety. Ale doufám, že až umřu, promaže se po čase sama. V poslední době sleduju trend, že si služby ty starý accounty rušej, pokud se lidi pár let nepřihlásí, ale to se týká hlavně větších hráčů.
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    MARKYSHA: nikdy to nesním všechno hned! jsem obežraná ohledně toho, CO jím, nikoli KOLIK jím. koblihy, bagetka a chlebíček jsou pryč. do konce prac. doby zvládnu dort a asi dvě linecká kolečka. tiramisu si asi dám až zítra a chlebíček a drobenkáč k večeři...
    ještě jsem si přinesla dvě skleničky domácího nugátu (lískový a burákový), ale ty jsem teda zastčila do šuplete, zatím
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: to je ale pro celou kancelář, ne?:-)))
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    ještě jsem zapomněla na to tiramisu v lednici :) to si dělám sama
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    co jsem si dnes přinesla do práce (nechce se mi do jídelny) :) Kabát, Libeř, koláč a linecké jsem pekla já včera

GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    KONOPKA: já jsem to začala promazavat, když mi někdo řekl, že to je neekologický...
    Promažte si e-mailovou schránku, prospějete tím planetě | Forbes
    https://forbes.cz/promazte-si-e-mailovou-schranku-prospejete-tim-planete/
    KONOPKA
    KONOPKA --- ---
    Ze nečtu e-maily který mě nezajimaj a ani nerusim odběry, tudíž na seznamu mám 15556 a na iCloudu 3887 neprectenych.
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    Na snídani v hotelové restauraci pozoruji manželské páry a přehrávám si tu jejich společnou linku. Má jejich vztah po letech stejnou míru vášně, jakou jsme zažívali po 10 letech my?
    Alespoň, že ta snídaně je dobrá...
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    HAR4NT: Word
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    PANDA_JE_MRTVA: MS Office zrovna tak
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Právě jsem odtancovala vystoupení, kde mi padala celou dobu sukně, kterou jsem si držela... Když jsem sundala sukni hrozně nenápadně, na dalších tanec mi padaly zas kalhoty... Tvl.jsem amatér fakt 🤦‍♀️
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ERVIN: no prave
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    NEI: díky Office se umím vyrovnat s cringe situacemi. neuvěřitelná škola.
    NEI
    NEI --- ---
    Koukám se potřetí na celej The Office US a miluju to.
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    PALEONTOLOG: To jsou Linkin park nebo Korni.
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    K RHCP mám nostalgický vztah. V naší školce se vždy ke konci roku pořádala zahradní slavnost, hitovky typu Maxim Turbulenc apod. Jeden rok ale některá z učitelek provedla sabotáž, místo Jedejedemašinky se z repráků ozvalo Californication, děti pařily úplně stejně jako na dětské hitovky a bylo to poprvé a naposledy totálně pohodové zahradní odpoledne.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    rhcp, to jsou ti šmejdi zodpovědní za nu-metal :-E jednoduše - katastrofa
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    STICKYGREEN: Mě takhle formoval One Hot Minute. Calif dobrý, BTW sem tam, Stadium so so a pak už jsem to přestal poslouchat... tohle postý vylouhovaný kvílení:
    Red Hot Chili Peppers - Dark Necessities [Official Music Video]
    https://youtu.be/Q0oIoR9mLwc?si=rDOMB7PeaoFHWIdr

Se absolutně nemůže rovnat tomuhle

Red Hot Chili Peppers - Coffee Shop
    https://youtu.be/BrCQFnjr-xk?si=Smlj2Gbch3zYx7T4
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam