• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Já se dokážu bez potíží napít i kefíru.
    A navíc se mi ty pitomý víčka pořád neztrácejí, pro mne je to naprostá výhra.
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    NELLAS: mno, to asi nepiješ moc kefír :)
    ZUCCA
    ZUCCA --- ---
    Já se přiznám, že mám převážně bakteriofobní OCD a před lety mě i taková blbost, jako že mi víčko od petky spadlo venku na chodník, dokázala úplně rozhodit, protože bylo vyloučeno, abych ho nasadila zpátky, když bych z toho mohla chytit kdovíjakou chorobu, ale zároveň jsem nevěděla, čím teda tu láhev zavřít.
    Dneska už mám svoje obsese celkem pod kontrolou, ale stejně mi vědomí, že už mi to víčko spadnout nemůže, připadá docela uklidňující.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Umím se bez problémů a normálně napít z láhve s přidělaným víčkem, dokonce ji pak nemám problém zašroubovat. Přijdu si divná.
    KONOPKA
    KONOPKA --- ---
    Mě se blbe zaviraj, takže když to dělám ve spěchu, v polovině případu je láhev nedovrena a hrozí vyliti.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    ALONSY: mně serou na mlíku s uzávěrem, tam taky stříhám.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    BLOWUP: poručili mi to hlasy...

ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Mně nový víčka taky štvou. Hlavně proto, že si pití v plastový flašce kupuju tak třikrát do roka a vždycky zapomenu, že je to tam přidělaný. Takže se zleju, vypadne mi to z ruky, případně to zvrhnu. Jelito.
    VRBIK
    VRBIK --- ---
    BLOWUP: zatím co jsi psal tenhle post, tak jsi mohl věnovat těch 30 sekund svýho času k vylepšení designu víčka. nechal by sis to patentovat a byl bys boháč.. ach wait
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Mě ta víčka taky serou a už i při nalejvání pití jsem to nalila omylem přes to a pití bylo všude kromě skleničky. Nepozorná no.
    Kefir na nose je taky sranda.
    Jasně, dá se s tím normálně pít, ale je to voser.

Každopádně chápu důvod, když jsou lidi idioti tak se holt nedá svítit.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    BLOWUP: Hysterie? A mohla bych ji vidět? :)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Priznam se, ze by me vubec nenapadlo, ze neco tak banalniho jako poznamka o tom ze si pokud chci pit primo z lahve nejprve odtrhnu to vicko vyvola takovou hysterii.
    V cem presne je problem?

Takovejch osobnich tiku ma preci kazdej spoustu, nakonec presne kvuli tomu tady to auditko je, ne? Ja treba jsem na jednanich vetsinou jedinej kdo necumi na nejaky displeje, ale pise a kresli plnicim perem do moleskina.

Takhle bych mohl pokracovat donekonecna, ale ted si rikam, kolika lidem bych tim zpusobil neklidny zazivani.
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    BLOWUP: Tak pokud se bavíme o "normálně" tal z flašky se nepije, žeo...
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Přiznám se, že moje představivost nestačí ani na to, co je to pít "normálně" a co je to pít "nějak".
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    BLOWUP: chapu, ale zaroven soucitim, ja to mam teda do EU o dost bliz..:)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    SPIKE411: proc proklata? Ja nic neproklinam. Samozrejme muzes i s tim vickem nejak z ty flasky pit. Ja ale nechci pit "nejak", ale normalne. Coz by bylo mozny vyresit i jinym designem toho vicka, kdyby tomu nekdo venoval asi o tricet vterin vic casu. Ale utrhnout to jde taky, no problem, all good.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Přiznám se, že moje představivost nestačí na to, abych si dokázal představit, jak ta proklatá EU víčka překáží v pití. Můžete mi to někdo prosím ukázat? Natočit se třeba na názorné video, které by ten problém demonstrovalo? Díky.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    HAR4NT: Ano, pokazdy kdyz dostanu zizen, sednu do auta a jedu pres hranici koupit si lahev mineralky. Mam to jen asi hodinu cesty tam a hodinu zpatky.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    BLOWUP: a to si pro ne jezdis ze Svycarska do EU?:))
    ANTICLOVEK
    ANTICLOVEK --- ---
    BLOWUP: ja vim:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam