• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    BACCARA: mňam dopiči!

Se přiznám že se mi z téhle představy normálně zahoupal žaludek, a to si troufám říct že jsem velké čuně a černohumorník.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    DEADSLUT: Hmmmm Křemílek a Vochomůrka a Epsteinově ostrově... :)
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    TRISSIE: což vo to, mam interní zprávy, že Bohdalka si v nakejch osumdesáti nechala udělat ty kozy nový (což zas respekt k takovýmu optimismu:)), ale.... Ve snu to byla aktuální Bohdalka. A muj píča mozek si rovněž zapamatoval ten rozhovor se Stormy Daniels, kterej jsem kdysi viděla, takže trauma mohlo bejt vskutku dost kompletní. Uaaaaaa.
    ADAMIRA: ale tak buď realista! Takovej alfa samec jako Donald by k chcaní nikoho jinýho nepustil.
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    TRISSIE: To budou kozí z balkónu. Trauma je :(
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    já jsem se původně chtěla zeptat, jestli to aspoň byly kozy Bohdalky zamlada, ale pak jsem si řekla, že nebudu retramautizovat, ale koukám, že se toho stejně ujal někdo jinej! :-)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    DEADSLUT: Tak to je fakt nechutný! Fuj! Čistě z praktickejch důvodů, jak to konkrétně probíhalo? Jenom abych věděl na co nemyslet aby se mi o tom taky nezdálo!

Ještě jednou fuj teda...

chcal jenom trump na bohdalku nebo se nějak střídali? :)
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    V noci se mi zdálo, že musim koukat na video toho, jak Donald Trump, Ghislaine Maxwell a Jiřina Bohdalová maj trojku. Hodně pissing trojku. Naprosto mě nerozhodilo, že mi k tomu kočka v noci velmi nahlas nablila do postele, protože horor pochcanejch koz Jiřiny Bohdalový jen tak něco nepřebije. Jako... Mozku, tyvole.
    A jsem kurva zvědavá, co mi poraděj na tý KBT spánkový skupině, protože fakt nevim, jestli je nějaká rada pro "bojim se usnout kvůli tomu, že se mi zdá vo močicim pindíku Donalda Trumpa". To bude den tyvole:D
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    Od ty doby co jsem začala zas občas lehce hulit mám nákupy jak 12letej harant :D to jsou samy chipsy a bonbony a salámky :D

Musím zas přestat než budu mít 100kilo. Ale tak aspoň chvíli odpočívám a nemám sílu ani náladu dělat picovny po Praze. To je taky fajn!
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SALVATOR: ale u moučky chceš, aby ti nekrystalizoval ani v kontaktu s tekutinou (polevy / krémy), to u normálního nepotřebuješ.
    KURE
    KURE --- ---
    SALVATOR: KURE menší částečky = větší celkovej povrch = rychlejší reakce uplně všeho včetně vlhnutí/schnutí. maly kousky cukru vlhnou rychleji a ochotněji.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    TRISSIE: No jasně, ale zabránit tomu chceš u všech cukrů. Nechceš mít z krystalu kusy velký jak palec. A tendenci je krystalizaci budou mít inherentně všechny druhy. Ovšem jen u moučky jsou potřeba dodatečný chemikálie, u ostatních stačí obal. O to mi jde.
    Sorry ostatním, že to tak dřením, ale přijde mi to neintuitivní.
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    ERRTU: Obvykla heteracka kvetinka.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SALVATOR: no protože jaksi cukr přirozeně krystalizuje, což ovšem není to, co chceš od moučkového cukru, tak mu v tom musíš zabránit.
    Vono z moučkovýho cukru ani nedosáhneš takovejch těch krystalů na niti, co se dělá jako pokus.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ALONSY: Ne myslím moučkovej. Krystalu a pískovýmu cukru stačí spešl papír. Moučkovej potřebuje navíc protispékavý látky.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ALONSY: kupuju třtinový v krabici. Předpokládám, že je tam proto, že (zbytečně) dražší věci musí mít lepší obal :D
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    SALVATOR: myslíš třtinový? Podle mě obalový marketing. V plastu vypadá premiověji. Názor, třeba to má důvod. :)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    TRISSIE: No a proč speciální druh papíru nestačí moučkovýmu cukru?
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    SPIKE411: (myslím teda nerafinovaný nebo surový cukr, takový ten s přirozenými mikro krystalky, normálně je vlhký a trochu drží pohromadě, a když vyschne, tak ztvrdne, muscovado třeba; z chleba si zase natáhne tu vlhkost)
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Mimochodem, když vám ztvrdne třtinový cukr na šutr, funguje dát ho do dózy s krajícem (třeba toustového) chleba.

SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    MART1NKA: Jo, viz následnou debatu. To jen já sem debil.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam