• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    MELDA
    MELDA --- ---
    FRK_R23: Akorat teda jedna vec je zajimava, ac se moji rodice hadali a stekali na sebe jak psi a obcas to bylo fakt hodne drsny, kdy clovek radeji utekl z bytu za kamosema i za cenu toho, ze kdyz se vrati tak dostane, tak jsou spolu do dneska. A clovek si rika, jak to dokazali.
    MELDA
    MELDA --- ---
    FRK_R23: Tak jako rodice mas kolikrat od toho, aby si se poucil z jejich chyb a vse udelal jinak.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Vědět co tím svým přiznáním způsobím, tak jsem si to radši nechal pro sebe:/

Ale navzdory rodičům (matka je teda svatá žena), jsme to celkem zvládli, ne?:)
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    Otec pil, hodně pil. Škemrala jsem o lásku, která nepřicházela. Neustále jsme se před ním někde schovávali, aby nás neuhodil nebo neseřezal za úplný banality. Úplně ho vidím, jak nade mnou stojí s tím cigárem a dostanu facku za každé špatné napsané písmenko.
    V noci jsem se bála chodit na záchod. Raději jsem se počurala s jistotou, že mě ještě v noci zbije. V posteli. Malou, bezbrannou a ségru taky, protože mě bránila.
    Máma mě nikdy neobjala. Nedokázala mi nikdy dát ani pusu. A ja zase škemrala. O lásku, o něhu a pocit, že mě má někdo rád.
    Je mi do breku.
    NEI
    NEI --- ---
    OMNIHASH:
    Joker laughing scene | Joaquin Phoenix's laugh
    https://youtu.be/D0EBBqbeqIM?si=IeUm11ItLNLeonVn
    MELDA
    MELDA --- ---
    Ja mam svoje rodice rad, vim ze to se mnou nemeli lehky a jsem jim vdecnej za to, jak me vlastne vychovali a to i presto, ze sem nakonec od nich utekl. Miluju je. Sice bych obcas neco u sebe rad zmenil, ale to uz asi uplne nepujde, protoze dost veci do me tak trochu jakoze namlatili. Moc se u nas v rodine neprokazovala laska, jakoze bysme si rikali, jak se mame radi a milujeme se a do toho se denne hladili nebo objimali, takze toto neumim moc rikat a delat ani ja a to ani kdyz cloveka miluju nade vse. Proste to neumim. Nekdy to jde samo, ale neni to automatika. Obcas me to mrzi. Vedli nas k zodpovednosti a samostatnosti. Nasi se naopak strasne hadali a asi i to sem od nich podedil, protoze obcas mam pocit, ze kdyz mam pravdu, tak si ji musim obhajit za kazdou cenu, misto toho abych se proste sebral a sel do prdele. Dost v sobe skryvam emoce a city, protoze to se u nas v rodine taky nenosilo. Bohuzel to u me pak vyvola emocni vybuch a to taky neni uplne ok. Naucili me, ze nic neni zadarmo a ze si na vse musim vydelat sam. Naucili me si vazit veci, protoze si uvedomuji jakou maji hodnotu. Ale to taky neni vzdy uplne super, protoze se obcas clovek kuli tomu nasira a rozciluje, kdyz mu nekdo druhej znici neco cenneho. Ale nejvic si cenim toho, jak me naucili mit uctu ke starsim a celkove k lidem, nelhat, nekrast a hlavne nepodelavat lidi. A ze dane slovo plati a pokud nekomu neco slibim, tak to dodrzim i kdyby trakare padaly.
    Ja bych vlastne rodice nemenil a sem rad, ze jim ted mohu skromne pomalu vracet to, co investovali oni do me. S tatou uz asi nikem nezajdu, ale casu spolu ted travime vic nez za poslednich 20 let.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    INSEQUI: otec takhle žije už cca 30 let...tomu řikám marná generace
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    NEI: to co hledáš, se jmenuje onlyfans
    ALESH
    ALESH --- ---
    Kdyz ctu ty pribehy tady o chovani rodicu, tak je mi az stydno za to jake mam rodice ja. Nikdy jsem rodice nevidel opile. A to za mlada podle vseho kalili hodne. Mama prestala kourit kdyz otehotnela, tata z ohleduplnosti kdyz jsem se narodil (ale neprizna to a rika ze to je tim ze mu mama kupovala spatny cigara). Napul rozkurenou krabicku ma porad v kredenci. Kdyz se rodice tak 1 do mesice trochu pohadali, myslel jsem ze to znamena ze mame rozvracenou rodinu :D Vzdycky me podporovali a to i kdyz se mnou nesouhlasili. Nikdy me do niceho nenutili, nekritizovali moje partnerky ani moje zivotni rozhodnuti. Penez jsem moc nemeli, ale v rodine nehraji dodnes zadnou roli. Mama se vzdala dedictvi, protoze se nechtela hadat se segrou (ktere je tezce za vodou, ale evidnente ji to nestacilo). Zadne pujcky, zadne spory o majetek, kdyz se poridi nova vec - auto, pocitac, fotak, tak se stara neproda, ale nejdriv se overi, jesti ji nepotrebuje nekdo z rodiny a ten to proste dostane - to mi teda prislo samozrejme, nez jsem zjistil, ze si lide i v rodinach bezne veci prodavaji. Nekteri znami dokonce i v partnerskch vztazich! Vzdycky jsem si myslel, ze me rodice vychovou moc neovlivnili - jsme kazdy uplne jiny tata, mama i bratr. Ale ted s odstupem vidim, ze ty zakladni hodnoty - tolerance, nekonfliknost a nelpeni na penzich a statcich je neco, co nas spojuje. Ne ze by to tady byla nejlepsi vybava do dnesniho sveta, ale nemenil bych.
    ACKO
    ACKO --- ---
    Však recht ne nadarmo se říká NUR EIN SCHWEIN TRINKT ALLEIN
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    FRK_R23: Tak tohle mám úplně stejně, můj otec za posledních cca 10 let úplně rezignoval na život a jediný co dělá je, že leží u televize a čumí na píčoviny typu Soudkyně Barbara a pije pivo a rum. Já od té doby skoro přestal pít a jen občas si dám nějaký alkohol a to jen když je příležitost a jsem ve společnosti. Tohle na mě působí jako dokonalej odstrašující příklad.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    RENFRI: No pro mě to má nakonec i pozitivní dopad, přestal jsem pít doma :)
    ACKO
    ACKO --- ---
    já chci domů, tam se už topí
    PIKACZU007
    PIKACZU007 --- ---
    Ty vole já bych spal...to je počasí pro medvěda...a ještě jsme dneska se ženou zaspali, protože jsme zlomili večer láhev portského a koukali na oblíbenou korejskou soap operu....zííííív
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    FRK_R23: Můj otec se upil, když mi bylo 21. A předpokládám, že je to takhle o dost lepší, než kdyby se tu rozkládal ještě desítky let, ale otcovská figura a vůbec nějaký vztah s otcem mi vlastně sem tam chybí pořád.
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    MART1NKA: a v těle, když tancuje (v klálmdí hrála/tancovala v nějakém h8debním videoklipu a republikáni to zkoušeli použít proti ní, ale moc to nepomohlo)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Kupovala jsem vcera zakusky a prihodila jednu čáru. Protoze mi to nedalo a chtela jsem te prodavacce rict "dam si jeste jednu caru" :D Tyhle pubertalni nalady me asi jen tak neprejdou :)) Btw, predstavu asi mam, ale vlastne ani nevim, jak to chutna :)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    ked premyslam nad tym, kto sa mi paci, vzdy mi vyskocia prve zenske
    asi by som si fakt mala najst holku alebo co
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    BIRMA: ano, nesmí otevřít hubu.
    BIRMA
    BIRMA --- ---
    MAR_TINA: To jo, ale pak to bohužel zabije ten jeho upištěný hlas :)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    GIRAFFKA: jako salaman byl vyrazne odvaznejsi, to nemohu rict :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam