• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    MELDA
    MELDA --- ---
    SIUDELAOIPOOIK: To bych samozrejme nikdy neudelal :-)
    SIUDELAOIPOOIK
    SIUDELAOIPOOIK --- ---
    MELDA: na schůzku kde byses semnou chtěl rozejít bys mohl.) to by byl nechutnej zážitek se vším všudy.
    BARTOK
    BARTOK --- ---
    Začíná období medvědího mlíka!
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    kvůli mlíku mám jizvičku na čele a poznal jsem britský zdravotnictví...
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Nepiju mlíko
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    MELDA: Tvl, to je tady v Podě na kolonádě:)
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Mlíko je úplně nejlepší na kocovinu.
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    já bych ho i pil, ale nemůžu
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Jo, jedno je hnusný a druhý ohavný. Já jinak věci z mlíka miluju, nebo aspoň až na pár výjimek snaším, ale samotný? Bleh.
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    Ono teplý mlíko vs. studený mlíko…to jsou dvě zcela jiné disciplíny!
    MELDA
    MELDA --- ---
    SIUDELAOIPOOIK: Aspon vim, ze sem te pripadne na schuzku nepozvu :-)

SIUDELAOIPOOIK
    SIUDELAOIPOOIK --- ---
    Tvl nechte toho. Mně z mlíka natahuje na blití. Ten smrad, škraloup, vidim latté a musim si odplivnout, jak mi jedou sliny. Fuj:)
    MELDA
    MELDA --- ---
    SALAMAN: A v mléku se můžeš i koupat :-)

Koupel v mléce - Kleopatřino tajemství krásy dostupné v Zakopaném - Piwne Spa Zakopane
    https://piwnespa.com/cs/koupel-v-mlece-kleopatrino-tajemstvi-krasy-dostupne-v-zakopanem/

#teammliko
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    add. Mléko jsem tým Salaman

I❤️Milk
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Nečtu předmluvy ke knížkám, zásadně je přeskakuju.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Bavi ma citat inzeratyv sexseznamke.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    NELLAS, DEADSLUT: diky, damy. Ja to nakonec vzdycky zvladnu, ale fakt s komediema a se slzickama v ocich.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    STEPNI_VLK: Mléko z mlékomatu je to, co hledáš. Svého času jsme po kvízu jezdili přes mlékomat, a z toho se mi ta smetana v lahvi vždycky usazovala :)
    VATYKUS
    VATYKUS --- ---
    SALAMAN: ach jak poeticky popsano. Jdu se opit mlekem jako kazdy vecer. Sdilim tvou zavislost, nejsi v tom sam. Mijuji mleko. Nikdy mi doma nechybi ♡
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    SALAMAN: já neochucený mléko nesnáším, ale pokaždé, když jsem kojila, měla jsem úplně stejné pocity. Nektar prostě. Seděla jsem, kojila a při tom jsem vychlastala litr. Po odstavení bum, zase mléko nesnáším. Ale úplně jsi mi ty pocity připomněl:-)
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    GIRAFFKA: velmi chápu, nabízim se spolu s NELLAS. Pokud bys krom lososové pasty chtěla za odměnu i domácí karamel, jsou dny, kdy mohu dodat. I k tomu stržení náplasti bych asi byla v nejhorším ochotná, ale za případné vykrvácení se předem zříkám zodpovědnosti.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam