• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    ELSINOR
    ELSINOR --- ---
    To je můj nejoblíbenější seriál, mám všechno i na DVD. :)

KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Pokaždé když nevím co by, pustím si Herkula Poirota a i když všechny zápletky znám a každý díl jsem viděla tak stokrát, prostě na to kolikrát koukám a obdivuji účesy, dámské kostýmky, budovy, vybavení pokojů...
    A zatím jsem vždy objevila něco nového, čeho jsem si do teď nevšimla.
    A pak jdu na nějakou obhlídku prvorepublikové budovy a představují si tu dobu... Joo jsem romantická duše, která se měla marodit před sto lety..)
    NEI
    NEI --- ---
    SALAMAN: Tohle by byla nejvíc cool smrt, kterou bych si mohla přát.
    Při mý celoživotní smůle by mě zajali a do konce života znásilňovali v místnosti bez oken a topení.

Taky se přiznávám že mám ráda vánoční písničky od Wham a Mariah Carey. Jsem divnej úchyl prostě, no. Však to dávno víte.
    LENCADLO
    LENCADLO --- ---
    Naše slečna z dentálky se jmenuje Anna. Pokaždé , když se mi probírá hubou, hrajou mi v hlavě wanastowky …
    Nevím , jestli je za vodou , ale na kotníku má vytetovanej zoubek:)
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Miluju zvířata všeho druhu a pořízení každého dalšího ve mě vyvolává zvláštní směsici rozrušení, vzrušení a zodpovědnosti.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    SALAMAN: jsem chronicky nedohravac her. nedokoukavac serialu. doted jsem nevidel posledni dil grand tour a necetl posledniho pratcheta.
    nesnasim konce!!!
    MARIOO
    MARIOO --- ---
    Přiznávám že zase cítím jako kretén.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    FINSON: Bude především o papíru (pokud se nám práce povede), ale článeček také zmíníme 😁
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    To je jak ten vtip o vedcich a tasemnici… ze jim obema obcas vyjde clanek.
    FINSON
    FINSON --- ---
    Článeček o článečku.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    GIRAFFKA: Článeček do časopisu.. je to chyták 😁
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    SALAMAN: není to krize. Máš charakter. Flastenci když uvidí někde znásilňovat ženu tak za to může samozřejmě ta oběť. Přitom stačí jen chtít mír a nechat se znásilnit. Pak ještě budou chudák znásilněné ještě nadávat že je válečný štváč
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    KAIAFOX: Aha, to mi vůbec nedošlo, sorry :)
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    NELLAS: clanecek!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KAIAFOX: Jenom jeden článek prstu? :)
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    FINSON: Nech bejt.. teď jsme díky rtg v archeologii (balík papírů z hrobu) našli kus prstu 😅.. bude z toho článeček.
    FINSON
    FINSON --- ---
    (Tohle byl vtip 😅)
    FINSON
    FINSON --- ---
    KAIAFOX: Tak v tom případě u záložáka rozházenýho výbuchem dronu po okolí to potřeba nebude.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    GUMBA: S AV spolupracujeme. Ti nám dělají CT.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    GUMBA: No já myslela vzhledem k předcházející debatě :D.. v práci samozřejmě vím, co s tím budu dělat a na co konkrétně se školit ;).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam